Vangogh Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Πριν λίγους μήνες έκανα συνδρομή;σε site στο διαδίκτυο αλλά τώρα πιά δεν με ενδιαφέρει να συνεχίσω να είμαι μέλος(συνεχίζεται να χρεώνεται η πιστωτική μου).Το άσχημο είναι ότι δεν θυμάμαι τι username και password χρησιμοποίησα,αλλά απο την διεύθυνση του site που χρησιμοποίησα για να βρώ άκρη μου στείλαν e-mail και μου ζητάνε username,password και subscription number τα οποία δεν θυμάμαι.Τι πρέπει να κάνω για να σταματήσει να χρεώνεται η πιστωτική μου κάρτα; :-?
tzoykas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 σε ποιο site? Δε τα ρωτάνε αυτά ... Δες μήπως μπορείς να κάνεις κάτι μέσω τραπέζης. Στείλε πρώτα mail στο site εξηγώντας την κατάσταση. Αν δε βοηθήσουν και δε βοηθήσει μετά και η τράπεζα, δήλωσε απώλεια και βγάλε καινούρια.
lazaross Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 δεν τα ρωταμε για ποιο λογο; για να μην δυσφημιστουν ή για κατι αλλο;
gvard Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 δεν τα ρωταμε για ποιο λογο; για να μην δυσφημιστουν ή για κατι αλλο; Δεν τα ρωτάνε αυτά για κάτι άλλο Λοιπόν, τα περισσότερα sites κάνουν χρεώσεις κάτω από συγκεκριμένες εταιρίες και όχι κάτω από την ίδια (πχ ccbill). Στο site της εταιρίας μπορείς να βρεις κάποια επιλογή για ακύρωση της συνδρομής, οπου με βάσει τον αριθμό της κάρτας σου θα μπορείς να βρείς τις active συνδρομές και σε ποια sites. Η εταιρία που έχει αναλάβει την χρέωση σου φαίνεται στο εκκαθαριστικό της πιστωτικής σου κάρτας, στην αντίστοιχη κίνηση.
Dikemou Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 δεν τα ρωταμε για ποιο λογο; για να μην δυσφημιστουν ή για κατι αλλο; giati o allos mporei na ti briskei me to http://www.bigblackc*cks.com i tpt koprolagnies kai de xreiazetai na to matheis ki esi, gi auto! leme tora, no offence gvard, dil pas stin etairia billing pou les, kai kaneis search me arithmo pistotikis?! de katalava pos mporei na ginei efoson de thimatai username ktl...
gvard Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Ακριβώς, γίνεται search με βάση την πιστωτική σου. Ποια εταιρία αναφέρεται σαν billing company;
Vangogh Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Δεν έχω πρόβλημα να αναφέρω ποιό site αλλά δεν θυμάμαι, συνήθως χρησιμοποιώ site για την μουσική.Η εταιρία χρέωσης είναι η ccbilleu ή κάτι τέτοιο.Άλλη φορά δεν τη ξαναπατάω,έχω κάνει κατάλογο με τις συναλλαγές στο διαδίκτυο και τα σχετικά που πρέπει να θυμάται κανείς...
gvard Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Αφού είναι η CCBill, προτείνω να πάς στο https://support.ccbill.com/ και να δώσεις τον αριθμό της πιστωτικής σου καθώς και το e-mail σου (αν δεν θυμάσαι ποιο είναι, παίξε με όλα τα πιθανά e-mails). Σαν έσχατη λύση επικοινώνησε μαζί τους και πές τους οτι έχεις μόνο τον αριθμό της πιστωτικής, εκείνοι θα βρουν άκρη.
skiabox Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Για αυτο το λογο δε χρησιμοποιουμε ποτε πιστωτικη παρα μονο χρεωστικη visa.
Dikemou Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 gia poio logo? gia tis periptoseis pou ena pragma prepei na thimomaste kai to ksexname?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.