Ingenius Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Εφ όσον με τα δεδομένα της εποχής μας η αισθητική αυτή είναι "αποδεκτή" και θεωρείται "ιδανική" από σχεδόν όλους του άλλους εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα! Αν εσύ θεωρείς ότι δεν είναι αποδεκτή και ότι δεν είναι ιδανική αυτό αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα σου!!! Αλλά επαναλαμβάνω ότι το ωραίο πρέπει να φαίνεται και δεν μπορεί να κρυφτεί!!
Dark_Sage Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Δεν σημείωσα ότι κάνει άσχημα! Ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει, αρκεί να μην προσβάλει την αισθητική των άλλων! :grin: An se prosballei it's your problem... De sou eipe kaneis na kaneis click panw sta links.... Eleutheria logou exoume...de boreis na mas upagoreuseis ti tha grapsoume...an thes tis koitas an thes oxi.... An thes parakoloutheis to thread an thes oxi.... An se prosballei h aisthitiki ths...tote sto epomeno party ths mi pas...de nomizeis oti tha thixtei.... Filika
MariaTs. Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δεν είχα μπει στα ενδώτερα της σελίδας που δώσατε στην αρχή... Μπήκα από περιέργεια και τώρα πια επιβεβαιώνετε η υποψία μου! Ακολουθεί τον δρόμο που χάραξε η Τσιτσιολίνα και λυπάμαι που ένα τέτοιο θέμα υπάρχει στον χώρο της μουσικής του insomnia! ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Είμαι ελεύθερη να σημειώσω την άποψή μου και την οποιαδήποτε απογοήτευσή μου για ένα θέμα που θεωρώ ότι σαν γυναίκα με θίγει, αν κάποιοι κύριοι διαφωνείτε με την άποψή μου, είναι δικαιωμά σας' αλλά αρνούμαι να μου επιτίθεστε γι'αυτό! Παρακαλώ συνεχίστε την ανταλλαγή απόψεών σας επί του θέματος της portia και ξεχάστε ότι διαβάσατε το συγκεκριμένο. Ευχαριστώ!
random Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Αίσχος! το θέμα να κλειδωθεί, και ολοι οι άρρενες ποστερς και βιούερς να πάνε τώρα για εξομολόγηση. πάραυτα! ένας, ένας, σιγά. όχι όλοι μαζί! 300τόσα άτομα δε χωράνε, ειναι και ο παπαφίλης σε άδεια. σε γκρουπάκια. φεύγει ενα πουλμανάκι κάθε μεσημέρι για τη μονή απο πεδίο του Άρεως. Με μπάνιο και φαγητό στα βλάχικα, 10 ευρώ το κεφάλι... υγ. κανενας γυμνός dj δεν υπάρχει; -------------------------------------------------- radio blackman
Ingenius Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 @MariaTs. Μα κανείς δε σε κατηγόρησε μέχρι τώρα!! Απλά σου είπαν ότι αν δε σου αρέσει μην το κοιτάς!!! Να απαγορευθεί τραγούδι, να συλληφθεί ο συνθέτης, και ωσαύτως να συλληφθεί αυτό το... κάθαρμα!!! Ο Μεντζέλος!!! Που έλεγαν κάποτε τα αθάνατα ΗΜΙΖ!!!
predator Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 μα που την ειδατε γυμνη ρε παιδια? σε ολες τις φωτος του link ειναι ντυμενη η εχει κατι κοκκινα Χ πανω απο τις ρωγες της! οσο για το homepage της που δειχνει και λιγο στηθος,σιγα τα αυγα!:razz: τι ακριβως πειραξε καποια παιδια δε καταλαβα, ενα περιοδικο να ανοιξετε θα δειτε περισσοτερα... προσωπικα δεν ειδα κατι ιδιαιτερο και το θεμα με αφηνει παγερα αδιαφορο! το μονο που μου κινησε την περιεργεια ειναι αυτο που γραφει στην preview gallery: "preview for upcoming members section containing thousands of erotic photos,videos and many other naughty kitten treats!!! drool!:razz: απλα δημιουργηθηκε μια κοντρα απο το πουθενα IMHO,μια χαρα ειναι το θεμα για το section της μουσικης! ασε που κανει και αυτο-λογοκρισια η σελιδα ωστε να ειναι χαλαρα PG-13!ουτε καν το cyber-watch δεν την πιανει!:razz: τελικα η τυπισα ειναι κοκκινομαλα η ξανθια η απλα φοραει περουκες?:razz:
funkyshit Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 ouuuuuuuuuuuuuuu aisxos!!!! 666!!!ouuuuuuuuuuuuuuuuuuu pope is killer!!!!! ouuuuuuuuuuuuuuu saki rouba!!!!!!!!!!!!
lazaross Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 ε καλα δεν την ειδες γυμνη σε αυτες τις photos. εγω την εχω δει να κανει και λεσβιακα πραματα!!
predator Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 μα για αυτες τις φωτος και τα συγκεκριμενα Links μιλαμε λαζαρε!
Dj_kourampies Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 το παρουσιαστικο της ειναι μαλλον αστειο, απο κατι αποσπασματα που εχω ακουσει παιζει καλα, κ η μουσικη της ειναι ενδιαφερουσα. (παραδοξως)
lazaross Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 μα για αυτες τις φωτος και τα συγκεκριμενα Links μιλαμε λαζαρε!φαναταζομαι τι θα πειτε αν δειτε και τα αλλα!!
Cristina Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 φαναταζομαι τι θα πειτε αν δειτε και τα αλλα!! Δε χρειάζεται όμως να τα δούμε εδώ μέσα και τ' άλλα, έτσι; Ήδη είναι too much ακόμα και αυτό και όπως θα καταλάβατε υπήρξαν μέλη που ενοχλήθηκαν, ασχέτως αν μόνο η MariaTs. εξέφρασε την ενόχλησή της. Όποιος θέλει να βρει κι άλλες pics ας περάσει από τον Mr. Google μια βολτίτσα και σίγουρα θα βρει ό,τι τραβά η όρεξή του. Btw, αμφιβάλω αν η τύπισσα είναι DJ. Μάλλον ένα εμπορικό trick που πουλάει είναι.
ksessalonikios Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δε χρειάζεται όμως να τα δούμε εδώ μέσα και τ' άλλα' date=' έτσι; Ήδη είναι too much [/quote'] ε όχι ρε χριστίνα και too much, φωτο απο παραλία να δείξουμε πιο XXX θα είναι
WaVe Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Btw' date=' αμφιβάλω αν η τύπισσα είναι DJ. Μάλλον ένα εμπορικό trick που πουλάει είναι. [/quote'] Kai omws einai DJ k exei paiksei k sto Venue k se ena allo magazaki tin exw dei alla den thimamai :roll: Oso gia osous den tin exoun dei se kapio club sas lew pws, sto Venue, toulaxiston meta apo kapia wra anevike se ena stage k xoreve, oligon proklitika Gia ta agorakia aksizei san ebiria an k apo mousiki den thimamai ti elege, itan vlepete k prin 2 xronia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.