Προς το περιεχόμενο

Twin Peaks

nektarios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

οχιιιιιιιιι..δεν έπρεπε να το κάνεις αυτό antonny..εχω ξεκινήσει τώρα το Dexter και είμαι στο τρίτο επεισόδιο αλλά θα το παρατήσω προσωρινά για την δεύτερη σαιζόν του Twin αφού βρήκα τους αγγλικούς..ανάθεμα σε antonny:mrgreen:..έλεγα θα αργήσει να απαντήσει θα προλάβω να δω το Dexter..:evil:

• Members
Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα να μη σταματήσεις το Dexter, μιας και ολοκληρώνεται σε μόλις 12 επεισόδια. Μάλιστα, από επεισόδιο σε επεισόδιο γίνεται όλο και καλύτερο - είναι κρίμα να το κόψεις έτσι απότομα.

(υπόψιν, σου τα λέω αυτά όντας φανατικός οπαδός του Twin Peaks - αλλά και το Dexter είναι άλλη φάση... :) )

Δημοσ.

α δεν συνεχίζεται στην δεύτερη σαιζόν το Dexter??είναι διαφορετική ιστορία η δεύτερη σαιζόν??

ps: οφείλω να ομολογήσω πως τον πρωταγωνιστή στο Dexter δεν τον πολυπήγαινα για είχα δει λίγο από Six feet under(όσοι το έχουν δει θα καταλάβουν γιατί:-?)...

• Members
Δημοσ.

Έχει μεν δεύτερη σαιζόν, αλλά η πρώτη είναι αυτοτελής - η ιστορία ολοκληρώνεται κανονικά και δεν σε κόβει πάνω στην αγωνία.

Γι' αυτό πιστεύω πως είναι καλύτερο να ολοκληρώσεις το Dexter (που είναι τρομερή σειρά) και μετά να αφοσιωθείς στη δεύτερη σαιζόν του Twin Peaks - και μόλις την τελειώσεις, δες και το Fire walk with me :).

Δημοσ.

Aπολυτο δικιο ο gsarig...

To Dexter ειναι φοβερο και ειναι κριμα να το κοψεις. Συνεχισε το και μετα δες Twin Peaks.

Πως τα καταφερεςκαι το ειδες πριν ρε!! :D

• Members
Δημοσ.

Πάντως το Fire Walk With Me αφηγείται τα γεγονότα πριν το θάνατο της Λόρα Πάλμερ, οπότε, τουλάχιστον από άποψη χρονικής ακολουθίας είσαι μέσα... :mrgreen: Απλά σου χαλάει κάποιες εκπλήξεις...

Δημοσ.

ΚΑταρχάς,

Για σας. :-D

Αν είδες την ταινία προσπάθησε να την ξεχάσεις... ήταν αποτέλεσμα τσακωμού του Lynch και του αν θα γυριστεί η σειρά και δυστυχώς δίνει τόσα στοιχεία όσο για να είναι ενοχλητική.

Το -έξοχο- Mullholand Drive είναι μια ανάλογη κατάσταση. Ο Lynch είχε κάνει μια προταση για τηλεοπτική σειρά (αυτή απορρίφθηκε) και τελικά έβγαλε την ταινία.

Οι αξίες παραγωγής του twin peaks ήταν πρωτοποριακές. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ σειρά.

Για μένα ο Bob συνεχίζει και είναι ένας από τους πιο καλύτερους κακούς στην ιστορία.

<είμαι τόσο τρελλή με την σειρά που όταν ήμουν στην αμερική βρήκα το fan περιοδικό wrapped in plastic>¨

Πρόκειται για τηλεοπτικο πολιτισμό.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

γεια σε ολους

ξερει κανεις αν καποιο video club εχει την δευτερη season του twin peaks ?

η αν υπαρχει καπου εκτος απο torrent κλπ

ευχαριστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...