Προς το περιεχόμενο

Twin Peaks

nektarios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Αρα να υποθεσω οτι παιζει μεχρι δευτερη σεζον?

Γιατι τωρα την ειδα την πρωτη και μου αρεσε τρελλα.

22 επεισόδια στη 2η season και μία ταινία "Fire walk with me". That's all.

Προσωπικά μετά τα πρώτα επεισόδια της 2ης season την παράτησα. Ίσως να την ξαναπιάσω όταν θα έχω πιο πολύ χρόνο.

Την ταινία δεν την είδα- ακόμα. Διάβασα ότι καλύτερα να δεις πρώτα τη σειρά και μετά την ταινία...

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Την ταινία δεν την είδα- ακόμα. Διάβασα ότι καλύτερα να δεις πρώτα τη σειρά και μετά την ταινία...

Ναι, είναι πολύ καλύτερα να δεις πρώτα τη σειρά. Η ταινία είναι μεν prequel αλλά σχεδόν προϋποθέτει ότι έχεις δει τη σειρά και ξέρεις τι παίζεται. Αλλιώς θα δεις μια ακατανόητη ταινία.

Δημοσ.

Χαζη απορια:

Παιζει και ταινια twin peaks ή μιλαμε για το "Fire walk with me" ?

γιατι μεχρι πριν ανακαληψω την σειρα νομιζα οτι ηταν μονο ταινια.

Δημοσ.

Αυτό που λένε ταινία είναι το pilot επεισόδιο της σειράς που για λόγους οικονομικούς της εταιρίας διανομής υποχρεώθηκαν ο lynch kai o frost να της κοτσάρουν και ένα ending (το οποίο δεν ειναι το ίδιο με της σειράς γιατί πολύ απλά ακόμα στο pilot επεισόδιο δεν ξέραν το τέλος) έτσι ώστε να μπορεί να πουληθεί ως ταινία μόνη της

Αν θέλετε να δέιτε την σειρά πρώτα ΜΗ δείτε τη ταινία.

• Moderators
Δημοσ.
Αυτό που λένε ταινία είναι το pilot επεισόδιο της σειράς που για λόγους οικονομικούς της εταιρίας διανομής υποχρεώθηκαν ο lynch kai o frost να της κοτσάρουν και ένα ending (το οποίο δεν ειναι το ίδιο με της σειράς γιατί πολύ απλά ακόμα στο pilot επεισόδιο δεν ξέραν το τέλος) έτσι ώστε να μπορεί να πουληθεί ως ταινία μόνη της

Αν θέλετε να δέιτε την σειρά πρώτα ΜΗ δείτε τη ταινία.

Δεν πρόκειται για pilot...Βγήκε ένα χρόνο μετά το τέλος της σειράς

Απο τα trivia του imdb:

Twin Peaks: Fire Walk With Me.

130 minutes. A movie made as a prequel to the series. People tend to think that they should see this first' date=' but as it was released a year after the final episode aired on TV, you should see this after you've seen the series. Two reasons: 1) there are MAJOR spoilers in this movie. You'd ruin most of the series.

[/quote']

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

yeahsk2.gifyeahsk2.gifyeahsk2.gif

twinpeakss2r1packov1.jpg

Απρίλιος!

Το παραπάνω link αναφέρεται στα R1 DVD's.

Στη Γερμανία όμως έχουν ήδη κυκλοφορήσει τα πρώτα 3 DVD, αλλά τα υπόλοιπα 3 θα βγουν και αυτά Απρίλιο οπότε υποθέτω γενικότερα ότι η πανευρωπαϊκη R2 Release θα είναι κάπου εκεί (:confused: ). Εν τω μεταξύ οι μισοί Γερμανοί κλαίγονται που περίμεναν τόσο καιρό και οι άλλοι μισοί που πρέπει να περιμένουν για τα υπόλοιπα μέχρι τον Απρίλιο. 4 σχεδόν χρόνια χωρίς να δω κανένα TV-Rip ρεεε!:)

[Τα πρώτα 3 DVD's υπάρχουν σε μη-mainstream tracker, προφανώς είναι αυτά από Γερμανία.]

• Members
Δημοσ.

Καλά το παράκαναν με την καθυστέρηση του δεύτερου κύκλου... πάλι καλά που είχε κυκλοφορήσει μια έκδοση στην Ισπανία (σε όχι και τόσο καλή ποιότητα βέβαια) και κατάφερα έτσι να το ξαναδώ.

Πάντως κατά τη γνώμη μου δεν είναι είναι ακριβώς ότι ο πρώτος κύκλος ήταν καλύτερος από τον δεύτερο... απλώς μετά την αποκάλυψη του δολοφόνου ακολούθησε μια μεγάλη κοιλιά και το μόνο πολύ καλό επεισόδιο ήταν το τελευταίο (σκηνοθετημένο από τον ίδιο τον Lynch).

Δημοσ.

an thymame kala to twin peaks psifistike apo thn times oti eixe to xeirotero telos pou mporei na exei mia seira. NR.1 me apostash htan....

xoris na thn exw dei thn seira apla etsi to lew...eimai oudeteros k de prospathw me auto na sas xalasw thn oreksh...

egw de prokite na thn dw pote apo ekdikisi

hmoun mikros otan pezotan k h aderfh mou thn eblepe k de me afine na blepw oti ithela egw.

• Members
Δημοσ.

Για μένα πάντως το τέλος του Twin Peaks ήταν ίσως το καλύτερο που θα μπορούσε να έχει μια σειρά :mrgreen:

Γενικά την θεωρώ ως την καλύτερη σειρά που έχω δει - βοηθάει ίσως σε αυτό το ότι έμεινε ανολοκλήρωτη (οι συντελεστές ήθελαν να γυρίσουν και τρίτο κύκλο αλλά τελικά δεν έκατσε).

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις για δημιουργία του Lynch - μάλλον ο κανόνας είναι :-D

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Kai εγω ειδα μολις την πρωτη σεζον και μου αρεσε απιστευτα...

Ψαχνω υποτιτλους για τη 2η σεζον και εχω βρει για λιγα επεισοδια ομως..

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

μόλις χθες τελείωσα την 1η σεζόν αυτής της σειράς και ειλικρινά δεν κατάλαβα προς τι το hype και τα τόσο καλά λόγια. Εντάξει, βλεπόταν δε λέω και ήταν ατμοσφαιρικό. Ωστόσο συνέβαιναν τελείως άκυρα πράγματα, η αισθητική του ήταν τελείως χάλια και μάλιστα σε πολλά σημεία ήταν καραβλαχιά(δε βρίσκω πιο ταιριαστή λέξη, όσοι το έχουν δει μάλλον καταλαβαίνουν τι λέω). Τεσπα, θα ξεκινήσω το Carnivale, ελπίζω να είναι καλύτερο

• 3 μήνες μετά...
  • Super Moderators
Δημοσ.
καλημερα

ξερει κανεις αν καποιο περιοδικο η εφημεριδα εχει βαλει το twin peaks ?

ευχαριστω

Απ' ότι ξέρω όχι.

Το Metropolis πάντως έχει τον 1ο κύκλο σε πολύ χαμηλή τιμή, αν θυμάμαι καλά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...