Προς το περιεχόμενο

Twin Peaks

nektarios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

Υποτίθεται ότι αναμένεται για την άνοιξη του 2006. Να δούμε... :neutral:

Σχετικά:

May 9th 2005

Twin Peaks Season 2 DVD Delayed to Spring 2006

Today I have been given official word from Paramount that they will be pushing back the DVD release of Twin Peaks Season 2 on DVD to Spring 2006. The reason for the delay is to work with David Lynch to oversee the transfer of new masters. While it is another delay in such a long wait, at least it will be done right, which is by far the most important thing.

Πηγή: http://www.dugpa.com/index.html

• Super Moderators
Δημοσ.

Ψέματα; :(

Κι εγώ περιμένω πώς και πώς αλλά φαίνεται ότι πάει από αναβολή σε αναβολή.

Υπομονή! :D

• Super Moderators
Δημοσ.
ki egw perimenw an+exw akousei oti i prwti einai safws kalyteri.

[...]

"Έχω ακούσει";;; Δεν την έχεις δει την πρώτη σαιζόν; :o

Δημοσ.

tin prwti tin exw dei (20euros apo metropolis to kassetinaki, kali timi an+i poiotita itan metria)

den exw dei tin deyteri opote apla exw akousei/diavasei oti i prwti einai kalyteri tis deyteris(apo reviews)

katse na dw kai tin deyteri na to epivevaiwsw kai monos mou oti i prwti einai ontws kalyteri :)

• Super Moderators
Δημοσ.
Και ρε παιδιά γιατί δε λέτε του θείου τίποτα!!Εγώ την έχω τη δεύτερη season σε 2 δισκάκια σε ποιότητα xvid.

Πειράζει που εγώ θέλω να το έχω σε κασσετίνα και με το βιβλιαράκι του μέσα κλπ κλπ κλπ; :)

Οπότε δεν το παραγγέλνω στο θείο, σταδιάλα ο θείος... :-P

Δημοσ.
Πειράζει που εγώ θέλω να το έχω σε κασσετίνα και με το βιβλιαράκι του μέσα κλπ κλπ κλπ; :)

Οπότε δεν το παραγγέλνω στο θείο' date=' σταδιάλα ο θείος... :-P[/quote']

Ναι ωραία δεν αντιλέγω.Να το έχεις και σε κασετίνα!Θα σε χαλούσε όμως να είχες τώρα όλα τα επεισόδια και να τα έβλεπες!Ή μήπως προτιμάς να περιμένεις τόσο καιρό.:wink:Η επιλογή δική σου.

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γαμώτο, νομίζω ότι έπαθα την πλάκα μου.

Για όσους έχουν δει και τη 2η season:

SPOILER δυστυχώς:

Διάβαζα σε ένα αγγλικό περιοδικό μια παρουσίαση μιας άγνωστης σε μένα ταινίας σε DVD και στο ξεκάρφωτο πετάει για τον ηθοποιό που παίζει: "...Ο τάδε, after his role of the killer Dad in Twin Peaks"...Από κει που δεν το περίμενα...Δηλαδή έτσι είναι όντως ε;;; Και που περιμένω καρτερικά τόσο καιρό να βγει σε DVD και η 2η σεζόν αποφεύγοντας τα όποια TV/VHS rips...Γαμώ την τρέλα μου δηλαδή...:neutral: :evil:

Δημοσ.

αλλά αυτή την πληροφορία τη μαθαίνεις στην αρχή της δεύτερης σεζόν οπότε δε χάνεις και πολλά. Παίζουν ΠΟΛΛΑ επεισόδια μετά από αυτό αλλά φυσικά η σειρά δεν έχει τελειώσει ποτέ....

Τώρα για το αν η δεύτερη είναι χειρότερη από την πρώτη μμμμμ θα συμφωνήσω αλλά είναι και θέμα γούστων. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι το στυλ της σεύτερης σεζόν είναι διαφορετικό από της πρώτης.

Η αλήθεια η δεύτερη δεν έχει την ατμόσφαιρα της πρώτης (προσωπική άποψη)

Πάντως η σειρά για όσους ενδιαφέρονται παίζει κατά καιρούς στην ΕΡΤ. Την είχα δει αν δεν κάνω λάθος πριν 2 καλοκαίρια (μην περιμένετε να τη βάζουν και στο prime time!)

Δημοσ.

Αρα να υποθεσω οτι παιζει μεχρι δευτερη σεζον?

Γιατι τωρα την ειδα την πρωτη και μου αρεσε τρελλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...