nektarios Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Ξέρει κανείς αν και πότε θα κυκλοφορήσει η δεύτερη σεζόν της σειράς σε dvd;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Υποτίθεται ότι αναμένεται για την άνοιξη του 2006. Να δούμε... :neutral: Σχετικά: May 9th 2005 Twin Peaks Season 2 DVD Delayed to Spring 2006 Today I have been given official word from Paramount that they will be pushing back the DVD release of Twin Peaks Season 2 on DVD to Spring 2006. The reason for the delay is to work with David Lynch to oversee the transfer of new masters. While it is another delay in such a long wait, at least it will be done right, which is by far the most important thing. Πηγή: http://www.dugpa.com/index.html
nektarios Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 μέχρι να βγει θα έχω ξεχάσει τι γινόταν στην πρώτη σεζόν!!!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Ψέματα; Κι εγώ περιμένω πώς και πώς αλλά φαίνεται ότι πάει από αναβολή σε αναβολή. Υπομονή!
Akujin Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 ki egw perimenw an+exw akousei oti i prwti einai safws kalyteri. poso diafora eixe to epeisodio tou Lynch pantws stin prwti season e?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Super Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 ki egw perimenw an+exw akousei oti i prwti einai safws kalyteri.[...] "Έχω ακούσει";;; Δεν την έχεις δει την πρώτη σαιζόν;
Akujin Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 tin prwti tin exw dei (20euros apo metropolis to kassetinaki, kali timi an+i poiotita itan metria) den exw dei tin deyteri opote apla exw akousei/diavasei oti i prwti einai kalyteri tis deyteris(apo reviews) katse na dw kai tin deyteri na to epivevaiwsw kai monos mou oti i prwti einai ontws kalyteri
The Crow Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Και ρε παιδιά γιατί δε λέτε του θείου τίποτα!!Εγώ την έχω τη δεύτερη season σε 2 δισκάκια σε ποιότητα xvid.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Super Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Και ρε παιδιά γιατί δε λέτε του θείου τίποτα!!Εγώ την έχω τη δεύτερη season σε 2 δισκάκια σε ποιότητα xvid. Πειράζει που εγώ θέλω να το έχω σε κασσετίνα και με το βιβλιαράκι του μέσα κλπ κλπ κλπ; Οπότε δεν το παραγγέλνω στο θείο, σταδιάλα ο θείος... :-P
The Crow Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Πειράζει που εγώ θέλω να το έχω σε κασσετίνα και με το βιβλιαράκι του μέσα κλπ κλπ κλπ; Οπότε δεν το παραγγέλνω στο θείο' date=' σταδιάλα ο θείος... :-P[/quote'] Ναι ωραία δεν αντιλέγω.Να το έχεις και σε κασετίνα!Θα σε χαλούσε όμως να είχες τώρα όλα τα επεισόδια και να τα έβλεπες!Ή μήπως προτιμάς να περιμένεις τόσο καιρό.:wink:Η επιλογή δική σου.
Edgar Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 apokliete dld kapois na ta exei dei ta episodes tis s2 apo ton theio alla na ta thelei kai se kasetina? :roll:
Panathachamp Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Γαμώτο, νομίζω ότι έπαθα την πλάκα μου. Για όσους έχουν δει και τη 2η season: SPOILER δυστυχώς: Διάβαζα σε ένα αγγλικό περιοδικό μια παρουσίαση μιας άγνωστης σε μένα ταινίας σε DVD και στο ξεκάρφωτο πετάει για τον ηθοποιό που παίζει: "...Ο τάδε, after his role of the killer Dad in Twin Peaks"...Από κει που δεν το περίμενα...Δηλαδή έτσι είναι όντως ε;;; Και που περιμένω καρτερικά τόσο καιρό να βγει σε DVD και η 2η σεζόν αποφεύγοντας τα όποια TV/VHS rips...Γαμώ την τρέλα μου δηλαδή...:neutral: :evil:
beastgr Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 αλλά αυτή την πληροφορία τη μαθαίνεις στην αρχή της δεύτερης σεζόν οπότε δε χάνεις και πολλά. Παίζουν ΠΟΛΛΑ επεισόδια μετά από αυτό αλλά φυσικά η σειρά δεν έχει τελειώσει ποτέ.... Τώρα για το αν η δεύτερη είναι χειρότερη από την πρώτη μμμμμ θα συμφωνήσω αλλά είναι και θέμα γούστων. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι το στυλ της σεύτερης σεζόν είναι διαφορετικό από της πρώτης. Η αλήθεια η δεύτερη δεν έχει την ατμόσφαιρα της πρώτης (προσωπική άποψη) Πάντως η σειρά για όσους ενδιαφέρονται παίζει κατά καιρούς στην ΕΡΤ. Την είχα δει αν δεν κάνω λάθος πριν 2 καλοκαίρια (μην περιμένετε να τη βάζουν και στο prime time!)
clarice Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Αρα να υποθεσω οτι παιζει μεχρι δευτερη σεζον? Γιατι τωρα την ειδα την πρωτη και μου αρεσε τρελλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.