razkal Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Paidia to DOMINO kserei kaneis an exei vgei se DVD-RIP ? not yet, boreis na koitas to nforce.nl gia paromoies apories.
oasisAthens Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Την καλισπέρα μου σε όλους. Επειδή έχω παιδευτεί πάρα πολύ καιρό και φως δεν βλέπω μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με τους υποτιτλους του Dirty Dancing ? Δεν μπορώ να τους βρω πουθενά!!! Σας παρακαλώ οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν πολύ χρήσιμη.
arkoudos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 gia to king kong poy lete aftoi poy einai sto dvd.stuff.gr einai agglikoi kai den einai kan apo aftin tin tainia... diladi fake entelws.
GIANNISPATRA Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 den 8a bgalei kana kalo paidaki pou na xerei agglika tous ipotitlous tou king kong stinker metafrasmenous?
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 den 8a bgalei kana kalo paidaki pou na xerei agglika tous ipotitlous tou king kong stinker metafrasmenous? Κι εγω τους περιμενω..... :neutral: :neutral: :neutral:
dominant Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Gia king kong dvd-rip ? Diaforetika den aksizei
Sanctu82 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Ego na po psemata pos den tous perimeno? An vrei kapoios pls pm!
arkoudos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Ηρεμία και υπομονή. Υπάρχουν άλλες ταινίες που έχουν προτεραιότητα. Άλλωστε η παρούσα έκδοση του King Kong δεν είναι και η καλύτερη.
Sanctu82 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Ela omos pou otan tin exeis kai kathete se troei na ti deis!
arkoudos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Συμβουλή μου είναι νας πας κινηματογράφο γιατί τα εφφέ που έχει μόνο για εκεί είναι... Και άλλωστε μην ξεχνάς ότι αν σε τρώει πολύ, μπορείς να το μεταφράσεις εσύ για να το δούμε και όλοι οι υπόλοιποι Καλές γιορτές
gvardal Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά. Μήπως ξέρετε που μπορώ να βρώ ελληνικούς υπότιτλους για το Primer και το Edison; Δεν κατάφερα να βρω κάτι μέχρι στιγμής.
Sanctu82 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Συμβουλή μου είναι νας πας κινηματογράφο γιατί τα εφφέ που έχει μόνο για εκεί είναι... Και άλλωστε μην ξεχνάς ότι αν σε τρώει πολύ' date=' μπορείς να το μεταφράσεις εσύ για να το δούμε και όλοι οι υπόλοιποι Καλές γιορτές[/quote'] An eixa to xrono na to kano afto file mou tha to ekana... alla distixos!
akis401 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Gia Edison sto dvdstuff σαν να πήρε το μάτι μου κάτι, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Ρίξε κι εσύ μια ματιά αν θες..
weirdo Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 psaxno edw k 2 xronia upotitlous gia ta "the Japanese Story" "The Last Seduction" k gia to "Fiddler on the Roof" opia voi8ia euprosdekth....
beastgr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 ρε παιδιά έχει κανείς υπότιτλους για το le couperet του κώστα γραβρά;;; Είτε αγγλικους είτε ελληνικούς δε με πειράζει. Δεν έχω βρει πουθενά τίποτε... Μα καλά κανείς δε τη βλάπει την ταινία;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.