Sadako Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Μήπως έχει κανείς το DVD απο το Lock Stock and 2 Smoking Barrels αλλά την director's cut έκδοση?? Αν ναι, μπορεί να κάνει ένα rip τους (ελληνικούς) υπότιτλους?? Γιατί όσους υπότιτλους έχω κατεβάσει εδώ και 4-5 χρόνια που έχω την ταινία, είναι απο την "απλή" έκδοση, και όπως είναι φυσιολογικό δεν συγχρονίζονται.. Αν κανείς δεν ξέρει αν η ταινία που έχει είναι η director's cut, ξεκινάει με τον Ed να εξηγεί τους κανόνες ενός είδους πόκερ σε κάτι τύπους.. Πιο αναλυτικά: http://www.imdb.com/title/tt0120735/alternateversions
prioxxx Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Παιδια οποιος ξερει ή εχει στην κατοχη του υποτιτλους για knight rider ας μου απαντησει,ειμαι desperate!!!!!!!!!!! :-x
Anakin Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Paidia 3erei kapoios kanena kalo site gia agglikous subtitles, pou na MIN xriazetai logariasmo - log in?
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 ellinikous subs (an kai xlomo to vlepo) gia: 1.Invasion of the Body Snatchers 2.Fahrenheit 451 Paidia 3erei kapoios kanena kalo site gia agglikous subtitles, pou na MIN xriazetai logariasmo - log in? http://extratitles.to/searchs.php?z3= , apo ta kalitera.
Ic3m@N Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 παιδιά μήπως έχει κανείς ελληνικούς υπότιτλους για το spongebob squarepants the movie? Έχω φάει τον κόσμο αλλά μόνο αγγλικούς βρήκα....
freskas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Για το American Phyco θα θελα ελληνικους (δεν υπαρχουν πουθενα σε site).
Axelfc Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Εχει κανεις υποτιτλους για το 9,5 βδομαδες ελληνικους; Δεν βρισκω πουθενα..
agiosall~ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Μηπως εχει κανενας του αγγλικους υποτιτλους για smallville αλλα μονο απο dvdrip? Μιλαω παντα για 4η σαιζόν.
tolis_21 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 den mporw na synchronisw tous ypotitlous sto bspalyer akoma kai an to peirazw den allazei kati.exei kaneis kamia idea? exei kaneis subs apo ti seira the Shield agglika i ellinika? thanks
nathanas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 paidia tha ithela kapoios na me voithisei me tous ipotitlous tou animation "The chronicles of Riddick : Dark Fury" please paidia einai anagi na tous vrw alla den kserw pou na psaksw....an kapoios borei na voithisei na mou pei eite edw eite me private message
panospap Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Ρε παιδιά μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με τους υπότιτλους στο Dawson's Creek? Έχεις κανείς? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων...
speedy23 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Παιδια,μηπως υπαρχουν διαθεσιμοι υποτιτλοι (αγγλικοι) για το Transporter 2?Ευχαριστω.
lazaross Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 ψαχνω υποτιτλους για το land of the dead. στο greeksubs δεν ειναι συγχρονισμενοι.
andrip Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Παίδες αν κάποιος έχει υπότιτλους για τη σειρά prison break και αγγλικοί να ναι δηλαδή γιατι ελληνικοί χλωμό. Κατέβασα κάποιους εγώ αλλα είναι χάλια χρονισμένοι και παρότι έκανα μετατροπη στο framerate της ταινίας πάλι αλλα αντι αλλων δείχνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.