Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση υποτίτλων; Kάντε post ΕΔΩ!

Astakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επείγον, επείγον: Ψάχνω υπότιτλους Ελληνικούς ή Αγγλικούς για Iznogoud (ταινία) και Star Trek: The Animated Series.

Επίσης θέλω υπότιτλους (χρονισμένους) σε οποιαδήποτε γλώσσα για Anime γενικότερα, αλλά κυρίως για τα 10 πρώτα επεισόδια Bleach...

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γεια σας.

Έχω το 24 Season 1 και ενώ μέχρι το 19 επεισόδιο όλα πάνε κανονικά σε σχέση με τους υπότιτλους απο το 20 και κάτω υπάρχει πρόβλημα.

Όποιους υπότιτλους και αν έχω δοκιμάσει (συμπεριλαμβανομένων και αυτούς απο το Insomnia) στο 20 επεισόδιο παρατηρώ το εξής τρελό. Μέχρι το 23:40 περίπου οι υπότιτλοι πάνε μια χαρά. Μετα από εκεί που αλλάζει σκηνή λείπει ένα μεγάλο κομμάτι (άλλα λένε και άλλα μεταφράζονται), οπότε θα ήθελα τους σωστούς πλέον υπότιτλους για 24 Season Episode 20.

Στα επόμενα επεισόδια ενώ οι υπότιτλοι ξεκινάνε μια χαρά από ένα σημείο και κάτω πάλι δεν υπάρχει συγχρονισμός.

Θα παρακαλούσα λοιπόν όποιος μπορεί να περάσει ή να διορθώσει τους υπότιτλους ας το κάνει, για 24 Season episodes 20,21,22,23,24.

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Μήπως ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω αγγλικούς υπότιτλους για την ταινία night watch(2 cd). Για ελληνικούς το βλέπω λίγο δύσκολο μιας και από ότι έχω διαβάσει δεν έχει έρθει η ταινία στην Ελλάδα. Ευχαριστώ...

Δημοσ.

Θα μου πεις όμως και πως νατους βάλω, γιατι αυτό το format που τελειώνει σε .srt δεν ξέρω πως ακριβώς δουλεύει,οκ? Αν δε σου κάνει κόπο...:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...