peris72 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Υπάρχουν υπότιτλοι για το The Amityville Horror;
nickvog Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Παιδιά, γεια χαρά σε όλους !!! Ψάχνω εδώ και καιρό (χωρίς επιτυχία) υπότιτλους ελληνικούς ή αγγλικούς για την ταινία Hackers 2 Operation Takedown..... Μήπως κάποιος τους έχει να μου τους έστελνε ([email protected]) ή τους έχει βρει κάπου να μου δώσει ένα link ??? Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.... Keep up the good work
gv Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Apollo 13 - 1 dvd - 2h 20min Δεν βρίσκω ΠΟΥΘΕΝΑ ελληνικούς υπότιτλους !!! Μπορεί κανένας να βοηθήσει ???
anma Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 καλα υποτιτλους όλοι ψάχνουν? εγώ που ψάχνω και ταινίες που να βρώ?
mrgreen Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 avisubtitler.exe έχει κανείς ιδέα πώς δουλεύει αυτό το πρόγραμμα? δηλαδή κάτι έχω βρεί αλλά μου τα χαλάει το audio data μου βγαίνουν οι ταινίες στο τέλος βουβές!
pharm Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 avisubtitler.exeέχει κανείς ιδέα πώς δουλεύει αυτό το πρόγραμμα? δηλαδή κάτι έχω βρεί αλλά μου τα χαλάει το audio data μου βγαίνουν οι ταινίες στο τέλος βουβές! To είχα εγώ φίλε, πολύ ερασιτεχνικό προγραμματάκι. Όπως τα λες είναι, αν η ταινία δεν είναι γραμμένη με σταθερό Bitrate ήχου, τότε χάνεις τον μπούσουλα και η ταινία μοιάζει με... Εσμεράλδα... Αν ενδιαφέρεσαι για ενσωμάτωση υποτίτλων ακολούθησε το Virtual Dub για να τους κάψεις μαζί με την ταινία.
mrgreen Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 avisubtitler.exe έχει κανείς ιδέα πώς δουλεύει αυτό το πρόγραμμα? δηλαδή κάτι έχω βρεί αλλά μου τα χαλάει το audio data μου βγαίνουν οι ταινίες στο τέλος βουβές!
Bourdoulas Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Ξέρετε που μπορώ να βρώ υπότιτλους για το Southpark (όλες τις season!);
dpie Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Gnwrizei kaneis pou mporw na brw ellinikous ypotitlous se srt i sub gia to epeisodio Anasazi twn X-files apo ti season 2? Eyxaristw
panaitolas Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 Ξέρετε που μπορώ να βρώ υπότιτλους για το Southpark (όλες τις season!); Tha me endiefere kai mena kati tetoio opoios vrei kati as pei.
WaVe Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Ελληνικοί Υπότιτλοι για το Be cool υπάρχουν; Des edw: http://bigb3.homeftp.net/greeksubs/
kafeneio Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 to prwi mpika apo tin douleia kai vrika kana 2..twra den vriksw tpt!!! mono kati ispanika kai kati tourkika..eleos dld...
marios1957 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Ήτανε μαϊμούδες,ρε συ.Τους δείξανε μπανάνες και την κάνανε...
therock Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Sto greeksubs exei pantos gia be cool gia cd 2. Pedia to Amtiville horror exei kikloforisei?San tainia oxi oi ipotitloi enoo..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.