Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση υποτίτλων; Kάντε post ΕΔΩ!

Astakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φίλε jimn για το Assault on precinct 13 έχει βγάλει υπότιτλους το dvdstuff.gr και το greeksubs.com.Αλλά είναι σε word ναι σε word και δε μπορώ να τους χρησιμοποιήσω σε κανένα πρόγραμμα υποτίτλων.Αν τους βρείς πουθενά αλού κάνε post.

Δημοσ.

Εγώ δεν βρίσκω πουθενά για το Rounders (με τον Ματ Ντέιμον και τον Τζον Μάλκοβιτς). Με ενδιαφέρουν ελληνικοί ή αγγλικοί υπότιτλοι. Αν ξέρει κανείς κάτι pls tell me είμαι απελπισμένος :(:(. Έχω την ταινία σε .vob (DVD) στο σκληρό μου.

Δημοσ.

για το constantine περιμένει πολυς κόσμος.Δεν έχω βρεί ακόμα για το hide and seek ,coach carter και alone in the dark.αν πάρει το μάτι σας τίποτα.....

Δημοσ.
Εγώ δεν βρίσκω πουθενά για το Rounders (με τον Ματ Ντέιμον και τον Τζον Μάλκοβιτς). Με ενδιαφέρουν ελληνικοί ή αγγλικοί υπότιτλοι. Αν ξέρει κανείς κάτι pls tell me είμαι απελπισμένος :(:(. Έχω την ταινία σε .vob (DVD) στο σκληρό μου.

Δες εδώ για αγγλικούς http://www.extratitles.to/

Δημοσ.

paidia xerei kaneis pou mporw na vrw ipotitlous gia Friday.Night.Lights.DVDRiP.XViD-DEiTY,

House.Of.Flying.Daggers.2004.RETAIL.DVDRip.XViD-TLF,PHANTOM OF THE OPERA(NEW-KVCD),Princess.Diaries.2.SCREENER-Wastedtime,Redemption (2004),

Riding.The.Bullet.2004.LIMITED.DVDSCR.XviD-HCS,Taking Lives XviD AC3 DVD-Rip,

Constantine.SVCD.TS-Centropy??????

Δημοσ.

isaia υπάρχουν όλα εκτός από φάντασμα της όπερας ,redemption,riding the bullet.gia constantine αγγλικοί μόνο στα greeksubs.com kai dvdstuff.gr

Δημοσ.

Δεν ξερω αν ειναι χαζη ερωτηση , αλλα δεν εχω ιδεα απο αυτα και θελω βοηθεια,

ποιο προγραμμα να χρησιμοποιησω για να μετατρεψω τα avi ή mpeg αρχεια που εχω στον υπολογιστη ωστε αυτα να μπορουν να παιζουν στο επιτραπεζιο dvd μου?

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Ξέρει μηπως κανείς που υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι για τα DVD rips των X-Files ? Στο site του insomnia βρήκα μόνο για τις σεζόν 2 ως 6. Μήπως υπάρχουν πουθενά και για τις σεζόν 1, 7, 8, 9 ?

Thanks πολύ παίδες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...