Επισκέπτης Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2003 Ετοιμάζω ελληνικού υπότιτλους για το Tomb Raider 2. Ελπίζω να είναι έτοιμοι με κανά δυό-τρεις μέρες. Είναι για την έκδοση με το ένα CD (SVCD Centropy) Λίγο υπομονή μόνο, γιατί έχει αρκετή δουλίτσα. (2 ώρες για τα πρώτα 30 λεπτά)
jimn Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2003 Ετοιμάζω ελληνικού υπότιτλους για το Tomb Raider 2.Ελπίζω να είναι έτοιμοι με κανά δυό-τρεις μέρες. Είναι για την έκδοση με το ένα CD (SVCD Centropy) Λίγο υπομονή μόνο' date=' γιατί έχει αρκετή δουλίτσα. (2 ώρες για τα πρώτα 30 λεπτά)[/quote']otan me to kalo steiltoys moy sto [email protected] Eyxaristw poly
Dreamstorm Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2003 kaneis gia american pie 3 (the wedding)??
Sotoz Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 Xreiazomai ellinikous upotitlous gia Catch Me If You Can se (.srt,25fps,1cd).To email mou einai [email protected]. Euxaristw.
grigas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2003 timiman, tha ithela kai egw subs gia to tomb raider [email protected] episis an yparxoyn gia to doctor who the 5 doctors...
marios1957 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2003 Thnkz,αν και περίμενα Ελληνικούς...Το θέλω "βρεμμένο το παξιμάδι",ο @ούστης.... Ευχαριστώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2003 Όσοι θέλουν του ελληνικούς υπότιτλους για το Tomb Raider Cradle of Life δεν έχουν παρά να τους κατεβάσουν από http://users.acn.gr/timiman/Tomb.Raider.The.Cradle.of.Life.zip ΥΓ. Δεκτές και οι γνώμες σας για την προσπάθεια που έκανα 8)
Physics_Rulez Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2003 please!!!!! exei kaneis subs gia to the fellowship of the ring special extended??? (me tis extra skines???)
Steve_g7 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2003 gia Charlie's Angels 2 : Full Throttle ellinikous h agglikous exei kaneis?please steilte sto [email protected]
marios1957 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2003 UserX,γιατί δεν εκτιμάς ανάλογα το δίωρο του γέροντα(=εμένα),που έφαγε και ζητάς;Δεν τους έλαβες; Χτένισέ τους λιγουλάκι,το ocr μου είναι για πέταμα.Όλο λέω να βάλω κανα έτοιμο matrix και όλο το αναβάλω.... Για απάντα,plz....
grigas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2003 marie, toys aggeloys toys thelw kai egw...to mail moy to exeis i suppose...
marios1957 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2003 Για Πειρατές μιλάω....Μούφυγε η πίστη να τους βγάλω απ' το DVD...Και βγήκαν και με λάθη στο ocr...Θέλουν λίγο χτένισμα και δεν έχω το κουράγιο.Δηλαδή,κάτι "α" βγαίνουν με ουρίτσα,σαν "σ",φτιάχνονται όμως,έτοιμοι και καλομεταφρασμένοι είναι...Μόνο το χτένισμα λείπει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.