Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση υποτίτλων; Kάντε post ΕΔΩ!

Astakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εχω τον 4ο κυκλο του Prison Break στον υπολογιστη μου ,αλλα οταν κατεβαζω ελληνικους υποτιτλους μου βγαζει κινεζικα .Πως μπορω να το λυσω αυτο το προβλημα?

Δημοσ.

Πρεπει να αλλαξεις τις ρυθμισεις απο πινακας ελεγχου-ρυθμισεις γλωσσας και εκει να τα κανεις ολα σε ελλινικα...

Δημοσ.

Επειδή είμαι πολύ άσχετη θέλω τη βοήθειά σας!

Έχω κατεβάσει την ταινία "a lot like love" και αρχικά είχε ξένους υπότιτλους. πως γίνεται να κατεβάσω ελληνικούς και μετά τι πρέπει να κάνω;

Δημοσ.

Το πιο απλό που μπορείς να κάνεις είναι το εξής: Πρώτα, κατεβάζεις ελληνικούς υπότιτλους. Μετά, ανοίγεις την ταινία με το VLC player. Τέλος, πιάνεις με το ποντίκι σου τους υπότιτλους και τους "ρίχνεις" μέσα στον player, καθώς έχει ξεκινήσει η προβολή. Με λίγη τύχη, αν πέσεις σε κατάλληλα συγχρονισμένους υπότιτλους, θα μπορέσεις να απολαύσεις την ταινία σου.

Πάρε τους υπότιτλους από εδώ.

Και το VLC (αν δεν το έχεις ήδη), από εδώ.

Όποιος άλλος τρόπος, πιθανόν να σου φανεί πολύπλοκος, γι' αυτό και δεν επεκτείνομαι.

Βασίλειος

Δημοσ.
Τέλος, πιάνεις με το ποντίκι σου τους υπότιτλους και τους "ρίχνεις" μέσα στον player, καθώς έχει ξεκινήσει η προβολή.

πέτυχα κακό συγχρονισμό...τώρα;

Δημοσ.

εντάξει το συγχρόνησα!

Πως μπορώ τώρα να την αντιγράψω σε dvd ΜΕ τους υπότιτλους;

Γιατί αν δεν τσιμπίσω και σείρω ξανά τους υπότιτλους στην τανία όταν την ξανα ανοίξω δεν θα υπάρχουν.

??????????????

Δημοσ.
Παρεμπιπτόντως, υπάρχει και στο Insomnia Wiki ένας μικρός οδηγός για το SW...

Παράλειψή μου να το υποδείξω...Με συγχωρείτε...Επανορθώνω: Ιδού ο οδηγός του Subtitle Workshop, όπως παρουσιάζεται στο Wiki του Insomnia...

Δημοσ.
εντάξει το συγχρόνησα!

Γιατί αν δεν τσιμπίσω και σείρω ξανά τους υπότιτλους στην τανία όταν την ξανα ανοίξω δεν θα υπάρχουν.

??????????????

τι να κάνω;

Δημοσ.
εντάξει το συγχρόνησα!

??????????????

Δεν χρειάζεται να κάνεις κάθε φορά αυτήν την ιστορία με το drag 'n' drop. Αρκεί να έχεις το αρχείο της ταινίας και το αρχείο υποτίτλων στον ίδιο κατάλογο και με κοινό όνομα αρχείου (πλην της τριγράμματης κατάληξης), π.χ. movie.avi η ταινία και movie.srt οι υπότιτλοι. Με αυτόν τον τρόπο, οι περισσότεροι video players που έχουν ενσωματωμένη υποστήριξη για υποτίτλους, όταν ανοίγεις σε αυτούς το .avi θα καταλαβαίνουν ότι το αρχείο .srt είναι οι υπότιτλοι για το .avi και θα το φορτώνουν αυτόματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...