Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση υποτίτλων; Kάντε post ΕΔΩ!

Astakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ψαχνω Ελληνικους υποτιτλους για το Bleak House 2005 (το δειχνει καθε Παρασκευη στην ΕΤ1 9 η ωρα) Ειναι 11 επεισοδια!

Δημοσ.

Νέα site για ελληνικούς υπότιτλους

http://www.cybereddie.gr/2008/11/site.html

Να ευλογάμε και τα γένια μας, αν και την δουλειά, την έκανε γνωστό site που δεν μπορώ να αναφέρω εδω. Θα βρείτε πολλά πράγματα για τους υπότιτλους τώρα που έχουμε μια σχετική έλλειψη

Δημοσ.
Νέα site για ελληνικούς υπότιτλους

http://www.cybereddie.gr/2008/11/site.html

Να ευλογάμε και τα γένια μας, αν και την δουλειά, την έκανε γνωστό site που δεν μπορώ να αναφέρω εδω. Θα βρείτε πολλά πράγματα για τους υπότιτλους τώρα που έχουμε μια σχετική έλλειψη

you failed. τώρα θα ενημερώσω την EPOE :devil:. ελληνικό domain είναι θα στο κλείσουν. blog fail :-D :P

Δημοσ.
you failed. τώρα θα ενημερώσω την EPOE :devil:. ελληνικό domain είναι θα στο κλείσουν. blog fail :-D :P

Μανάρι μου, δεν φιλοξενώ εγω υπότιτλους! Δεν παει να καλέσουν και ομοσπονδία τρικάλων....! :-D:-D

Δημοσ.
Μανάρι μου, δεν φιλοξενώ εγω υπότιτλους!

xmmmmm.................

και το blogme.gr το ίδιο έκανε....;)

αλλα δυστυχώς το έκλεισαν :P

Δημοσ.

Ναι αλλα στο blogme.gr απλά υπήρξε προσβολή προσώπου! Και βεβαίως δεν έχει δικαστεί ακομα. Ο έρμος απο αναβολή σε αναβολή τον πάνε!

Α! και στα συν: αυτά που έγραψα απλά τα βρίσκεις στο google, γραφωντας ελληνικοι υπότιλοι! Δεν είναι και τόσο δύσκολο πλέον να βρεις όοοοοοτι ζητάς ...

Δημοσ.

Παρακαλώ, όποιος έχει τους υπότιτλους της σειράς "Charmed" ή ξέρει που μπορώ να τους βρω να με ενημερώσει. Ψάχνω τον 4, 5, 6, και 7 κύκλο. Ευχαριστώ πάρα πολύ, γιατί ψάχνω πολύ καιρό.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Tελικα ποιο απο τα site με υποτιτλους δουλευουν....

Εχουν βγει ενα σωρο torrents (dvd rip) και δε μπορω να βρω subs !!!

Kανεις καμια ιδεα ??

Δημοσ.

Γειά χαρά παιδιά και καλές γιορτές

Ψάχνω υπότιτλους για το ''Phantom of the Opera TV miniseries'' του 1990 με τον Burt Lancaster.

Απ'όσο έψαξα δε κατάφερα να βρω στο Internet. Αγγλικούς ή Ελληνικούς.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...