Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση υποτίτλων; Kάντε post ΕΔΩ!

Astakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια ψαχνω υποτιτλους για το Godfather part 2 τους κατεβαζω αλλα ειναι 2 cd τα κανω join προγραμμα αλλα παλι ειναι χαμενη η σειρα.

Μπορει να βοηθησει καποιος?

'Η ακομα καλυτερα αν τους εχει να τους στειλει στο [email protected]

Ευχαριστώ.

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πράγματι, ελληνικοί υπότιτλοι δε φαίνεται να υπάρχουν. Σίγουρα όμως θα μπορέσεις να βρεις αγγλικούς κάπου, δοκίμασε στο http://www.allsubs.org και αν δεν έχεις τύχη μία εκτενέστερη αναζήτηση στο google θα βοηθήσει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θα ήθελα αν ειναι εφικτό εναν αναλυτικό οδηγό ενσωμάτωσης υπότυλων σε αρχειο avi και φυσικά σε συντομο χρόνο . διαφορετικά με τα ήδη προγράμματα θέλει τρείς ώρες για αρχεία μεγέθους 700 ΜΒ .Μέ AVIAddXSub_V7.4 φενεται οτι κανει την μετατροπή σε τρία λεπτά εγώ τιτλους δεν βλέπω κιας εφαρμόζω κανονικά ολες τις οδηγίες.Με το AVI ReComp θέλει τρείς ώρες.

Δημοσ.

Θα ήθελα αν ειναι εφικτό εναν αναλυτικό οδηγό ενσωμάτωσης υπότυλων σε αρχειο avi και φυσικά σε συντομο χρόνο . διαφορετικά με τα ήδη προγράμματα θέλει τρείς ώρες για αρχεία μεγέθους 700 ΜΒ .Μέ AVIAddXSub_V7.4 φενεται οτι κανει την μετατροπή σε τρία λεπτά εγώ τιτλους δεν βλέπω κιας εφαρμόζω κανονικά ολες τις οδηγίες.Με το AVI ReComp θέλει τρείς ώρες.

Δημοσ.

Εγώ έχω βολευτεί το ConvertXtoDVD το οποίο σου κάνει και το Avi ταινία dvd και σου βάζει και τους υπότιτλους. Τώρα για οδηγούς υπάρχουν φτιαγμένοι πολλοί από τον Kastel ψάξε στο φόρουμ και θα τους βρεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...