Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Εαν ανατρεξεις σε αυτο το Thread θα δεις οτι απλα γινονται ερωτησεις στον αερα...
giorgos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Εχει κανείς τους υποτιτλους της ταινίας The Spy Who Came In From The Cold
the_valliant Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Παιδιά, δεν ξέρω αν σας βολεύει η ύπαρξη αυτού του ποστ για την αναζήτηση υποτίτλων, με τη μορφή και κυρίως το ΜΕΓΕΘΟΣ που έχει πάρει... 347 σελίδες !!! Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να βγάλω άκρη έτσι. Αναρωτιέμαι λοιπόν μήπως μπορούμε να το κάνουμε κάπως πιο συνοπτικό και περιεκτικό. Σε αντιστοιχία με το αρχείο (.xls) που λέει ποιοι επιτραπέζιοι DVD players υποστηρίζουν εξωτερικούς υπότιτλους, δεν θα μπορούσαμε να έχουμε ΕΝΑ αρχείο στο οποίο να κάνουμε edit και να προσθέτουμε τις ταινίες των οποίων τους υπότιτλους ψάχνουμε; Κι ένα δεύτερο ίσως αρχείο στο οποίο θα γράφουμε, όταν τους βρίσκουμε, την πηγή και τα χαρακτηριστικά (Ελληνικοί-Αγγλικοί, fps, dvd-rip etc) του κάθε υπότιτλου; Έχω αρκετές από τις ταινίες που ζητάνε τα παιδιά εδώ, σε DVD, οπότε θα μπορούσα να ριπάρω και να ανεβάσω εγώ τους υπότιτλους αυτούς. Ωστόσο είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να διαβάσω 347 σελίδες με ποστς για να δω ποιος ψάχνει τι... Ιδέες;
parsifal Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Το μέγεθος είναι μεγάλο, γιατί το θέμα ξεκίνησε το 2003. Είσαι σίγουρος ότι θα ήθελες να μπεις στον κόπο να ριπάρεις, να μετατρέψεις και να ανεβάσεις υποτίτλους για κάποιο μέλος που τους ζήτησε πριν 4-5 χρόνια; Ιδέες; Να ενεργοποιήσεις το e-mail notification σου για απαντήσεις στα θέματα στα οποία συμμετέχεις και να παρακολουθείς τα e-mail που θα σου έρχονται από τούδε και στο εξής. Αν θέλεις να βοηθήσεις σε παλαιότερα requests, πάρε τα ανάποδα, από τα πιο πρόσφατα προς τα πιο παλιά.
the_valliant Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Το μέγεθος είναι μεγάλο, γιατί το θέμα ξεκίνησε το 2003. Είσαι σίγουρος ότι θα ήθελες να μπεις στον κόπο να ριπάρεις, να μετατρέψεις και να ανεβάσεις υποτίτλους για κάποιο μέλος που τους ζήτησε πριν 4-5 χρόνια; Όχι βέβαια! Εννοούσα να ξεκινήσει η λίστα από ΤΩΡΑ και μπρος! Ποιος θα καθίσει εξάλλου να καταγράψει σε αρχείο αιτήματα 4-5 χρόνων;! Να ενεργοποιήσεις το e-mail notification σου για απαντήσεις στα θέματα στα οποία συμμετέχεις και να παρακολουθείς τα e-mail που θα σου έρχονται από τούδε και στο εξής. Αν θέλεις να βοηθήσεις σε παλαιότερα requests, πάρε τα ανάποδα, από τα πιο πρόσφατα προς τα πιο παλιά. Σωστό αυτό. Ωστόσο έχω την βεβαιότητα ότι τα μισά μηνύματα που θα λαμβάνω κάθε μέρα στο mailbox μου θα είναι e-mail notification έτσι.... Γι'αυτό πρότεινα τη λύση αυτή. Φυσικά μπορώ να πάρω τα requests από το τέλος προς την αρχή, όμως δεν αποτελεί ουσιαστική λύση για όλους αυτή. Νομίζω, τουλάχιστον.
skylos56 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Γίνεται να κάνεις αναζήτηση σε είδη ταινιών, πολεμικά - περιπέτειες κλπ; Είναι δύσκολο να φτιαχτεί μια φόρμα αναζητησης;
Artizda Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Καλημέρα παιδιά. Εδω και κάμποσο καιρό ψαχνω υπότιτλους για ενα ταινιάκι/ντοκιμαντέρ εν ονόματι Totally Baked: A Pot-U-Mentary αλλά δεν έχω βρεί κάτι. Όποιος έχει κάτι υπ'όψη του ας μου πεί και εμένα( η αλήθεια είναι πως όποιον έχω ρωτήσει δεν τη ξέρει καν). Ευχαριστώ ----------------------------------------->PeaCe
themis52 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Καλημέρα παιδιά. Εδω και κάμποσο καιρό ψαχνω υπότιτλους για ενα ταινιάκι/ντοκιμαντέρ εν ονόματι Totally Baked: A Pot-U-Mentary αλλά δεν έχω βρεί κάτι. Όποιος έχει κάτι υπ'όψη του ας μου πεί και εμένα( η αλήθεια είναι πως όποιον έχω ρωτήσει δεν τη ξέρει καν). Ευχαριστώ ----------------------------------------->PeaCe Και εγω φιλε μου το ιδιο προβλημα εχω αλλα οσο και αν εψαξα δεν βρηκα τιποτα στα ελληνικα Αμφιβαλλω αν την εχουν και σε videoclubs.Εδω ειναι το trailer αμα ξερει κανεις τιποτα ας ενημερωσει
sno0py Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Καλημερα παιδια ψαχνω απεγνωσμενα να βρω Ελληνικους υποτιτλους για την ταινια fighter in the wind η αλιως Baramui Fighter οποιος τους εχει ή εχει site που τους εχει να μου πει.Αν θεωρειτε παρανομο μπορει να μ στειλει pm ευχαριστω.
sno0py Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Καλημερα παιδια ψαχνω απεγνωσμενα να βρω Ελληνικους υποτιτλους για την ταινια fighter in the wind η αλιως Baramui Fighter οποιος τους εχει ή εχει site που τους εχει να μου πει.Αν θεωρειτε παρανομο μπορει να μ στειλει pm ευχαριστω. To βαλλα σε λαθος section καποιος admin αν μπορει να το μεταφερεi:-)
washcloud Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Mπα δεν παίζει. ...Αγγλικά δεν σου κάνουν ; :ρ (στη χειρότερη, μετά google translator και στο καπάκι subtitle workshop)
Dimitris_92 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 παιδια μηπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω υποτιτλους για το σεξ εντ δε σιτι το καινοθριο ??? ... ΠΛΖ ... ασ με βοηθησει κάποιος ....
kathrinoula Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 παιδια μηπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω υποτιτλους για το σεξ εντ δε σιτι το καινοθριο ??? ... ΠΛΖ ... ασ με βοηθησει κάποιος .... έψαξα παντού αλλα δεν βρήκα τίποτα δεν έχουν βγει ακόμα..
PANOS G Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Αν κάποιος έχει τους GR υπότιτλους για THE MERMAID CHAIR και DEVIL'S DIARY ....θα ήμουν ευγνώμων...
sno0py Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Καλησπερα παιδια ψαχνω εδω και μερες Ελληνικους υποτιτλους για την ταινια fighter in the wind ή αλιως οπως λεγετε Baramui Fighter...Τους εχει κανεις?Αν ναι να μου στειλει pm Τnx:-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.