Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση υποτίτλων; Kάντε post ΕΔΩ!

Astakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Για αυτούς που δεν μπορούν να συγχρονίσουν υπότιτλους' date=' δοκιμάστε το "time adjuster" ( http://www.trayhelper.com/indexeng.html ) και αφήστε τις παραδοσιακές μεθόδους με τους υπότιτλους που δεν συχρονίζονται.

Ανοίξτε το αρχείο των υπότιτλων από το πρόγραμμα, επιλέξτε synchronize και μετά "πείτε" στο proggie παίζοντας to divx/xvid που θα δείξει το 1ο & τελευταίο line. Αυτό είναι όλο.

sc[/quote']

toooooorrraaaaa?? Afto xrisimopoio apo tin arxi.

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν κάποιος έχει τους υπότιτλους για τις ταινίες: Kiss of the Dragon, The Core, Confessions of a dangerous mind, Stealing Harvard, Blue Crash, Just married, ελληνικούς ή αγγλικούς ας μου τους στείλει.Σας ευχαριστώ...

Δημοσ.

Geia sas,

Katevasa to divx subtitle displayer kai kanw sinxronizmo tous ipotitlous gia to Matrix 2 alla gia 4-5 grammes ta dixnei kanonika meta apo ligi wra 3ana xalaei o sinxronizmos kai prepei na to 3anakanw. Mipws exete kamia idea?

thx

Δημοσ.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!

ΨΑΧΝΩ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ TERMINATOR 3. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ [email protected]

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Δημοσ.

opios theli bori na rixni mia matia sto dvdstuff.gr

iparxoun (ta teleftea pou ida) ipotitloi gia to

terminator 3

Kiss of the Dragon

a ! kai gia aftous pou bargiounte na psaxoun boroun na siblirosoun mia

forma me tous spesial ipotitlous pou theloun kai na enimerothoun me

mail otan o ipotitlos kataxorithi sto site ;)

afta :P

Δημοσ.

Κάπου παλιότερα είχα δει νομίζω κάποιον που είχε τους υπότιτλους του

"Southpark"

όχι της ταινίας αλλά τις σειράς. Μπορεί κάποιος να μου τους δώσει γιατί δεν βρήκα στην αναδρομή που έκανα;

Δημοσ.

Ψαχνω και εγω για τους υποτιλους της ταινιας

Johnny English με τον Mr. Bean μπορει καποιος να με βοηθησει

η να μου τους στειλει

Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Όσοι θέλουν ακόμα τους ελληνικούς υπότιτλους για το Terminator 3 (1CD version), ας μου στείλουν PM με το email τους για να τους στείλω.

Πρόκειται για αυτούς που υπάρχουν στο dvdstuff.gr αλλά διορθωμένοι και με τόνους ( 1,5 ώρα μου πήρε! )

Απλώς, μένει να τους δοκιμάσω με την ταινία, ώστε να δω μερικές προφορές ονομάτων και αν είναι πολύ καλά συγχρονισμένοι με αυτήν. 8)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...