UserX Δημοσ. 4 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2003 Για αυτούς που δεν μπορούν να συγχρονίσουν υπότιτλους' date=' δοκιμάστε το "time adjuster" ( http://www.trayhelper.com/indexeng.html ) και αφήστε τις παραδοσιακές μεθόδους με τους υπότιτλους που δεν συχρονίζονται. Ανοίξτε το αρχείο των υπότιτλων από το πρόγραμμα, επιλέξτε synchronize και μετά "πείτε" στο proggie παίζοντας to divx/xvid που θα δείξει το 1ο & τελευταίο line. Αυτό είναι όλο. sc[/quote'] toooooorrraaaaa?? Afto xrisimopoio apo tin arxi.
jimjin Δημοσ. 6 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2003 gia sas tha ithela tous elinikou ipotitlous tis tenias terminator 3 .opoios tous exi mpori na tous stili sto : [email protected] i na mou pi selida na tous katebaso . euxaristo prokatabolika
domdom321980 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2003 yparxei kapoios me ypotitlous apo terminator 3?
gascoin Δημοσ. 10 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2003 Αν κάποιος έχει τους υπότιτλους για τις ταινίες: Kiss of the Dragon, The Core, Confessions of a dangerous mind, Stealing Harvard, Blue Crash, Just married, ελληνικούς ή αγγλικούς ας μου τους στείλει.Σας ευχαριστώ...
balander Δημοσ. 10 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2003 Geia sas, Katevasa to divx subtitle displayer kai kanw sinxronizmo tous ipotitlous gia to Matrix 2 alla gia 4-5 grammes ta dixnei kanonika meta apo ligi wra 3ana xalaei o sinxronizmos kai prepei na to 3anakanw. Mipws exete kamia idea? thx
allekos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΨΑΧΝΩ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ TERMINATOR 3. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ [email protected] ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
mixalis23 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2003 mipos kaneis exei tous ypotitlous gia tin tainia "hackers2:operation takedown" an nai as mou steilei ena e-mail.as einai kai sta aglika den yparxei provlima!!!!
tolis85 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2003 ΨΑΧΝΩ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ TERMINATOR 3. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ [email'][email protected][/email] για όσους δεν βρήκαν ακόμα υπότιτλους για το t3 http://www.divxsubtitles.net/
Virus_2 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2003 opios theli bori na rixni mia matia sto dvdstuff.gr iparxoun (ta teleftea pou ida) ipotitloi gia to terminator 3 Kiss of the Dragon a ! kai gia aftous pou bargiounte na psaxoun boroun na siblirosoun mia forma me tous spesial ipotitlous pou theloun kai na enimerothoun me mail otan o ipotitlos kataxorithi sto site afta
tolis85 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2003 ψάχνω ελληνικούς υπότιτλους για το Hulk (2003) αν έχει κανεις ας κάνει post thanx
lthanasis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2003 Κάπου παλιότερα είχα δει νομίζω κάποιον που είχε τους υπότιτλους του "Southpark" όχι της ταινίας αλλά τις σειράς. Μπορεί κάποιος να μου τους δώσει γιατί δεν βρήκα στην αναδρομή που έκανα;
tasos15 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2003 Ψαχνω και εγω για τους υποτιλους της ταινιας Johnny English με τον Mr. Bean μπορει καποιος να με βοηθησει η να μου τους στειλει Ευχαριστω πολυ
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2003 Όσοι θέλουν ακόμα τους ελληνικούς υπότιτλους για το Terminator 3 (1CD version), ας μου στείλουν PM με το email τους για να τους στείλω. Πρόκειται για αυτούς που υπάρχουν στο dvdstuff.gr αλλά διορθωμένοι και με τόνους ( 1,5 ώρα μου πήρε! ) Απλώς, μένει να τους δοκιμάσω με την ταινία, ώστε να δω μερικές προφορές ονομάτων και αν είναι πολύ καλά συγχρονισμένοι με αυτήν. 8)
Gabriel Δημοσ. 22 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2003 Για τα Rocky I,III,IV έχετε κανένα link? Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.