angelo72 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Αν εχει καποιος η μπορει να βοηθησει ψαχνω ελλ. υποτιτλους για το East Of Eden (Ανατολικα της Εδεμ) με τον James Dean. Thanks
kitsos sakis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 καλημερα ψαχνω υποτιτλους για την ταινια GETTYSBURG εχω τους eng.αν μπορει καπιος να τους μεταφραση ας απαντηση να τους βαλω στο σιτε. ΥΓ. η ταινια ειναι 2 cd.
dion___ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Μπορει καποιος να μου πει που θα βρω υποτιτλους απο σταρ τρεκ? συγκεκκριμενα για τις σειρες Star Trek: The Next Generation. Απο ολους τους κυκλους ολα τα επεισοδια. http://www.startrek.com/startrek/view/series/TNG/episodes/index.html και Star Trek: Deep Space Nine. Επισης απο ολους τους κυκλους ολα τα επεισοδια. http://www.startrek.com/startrek/view/series/DS9/episodes/index.html Ξερω ειναι λιγο πολλα αλλα καθε βοηθεια ειναι δεκτη! ακομα και μονο ενα λινκ απο ενα επεισοδιο να εχει καποιος ειναι χρησιμο! Ευχαριστω παρα πολυ!
stm00192 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Εδώ έχει καποιους αλλά οχι όλους. Λίγο δύσκολο το κόβω να τους βρίσκεις ολους.
Eagle_IIz Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 παιδιά ψάχνω του υπότιτλους για το ντοκιμαντέρ National_Geographic_-_Megastructures_-_Airbus_A380 υπάρχει τίποτα??
akalos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 μηπως βρηκε κανεις υποτιτλους για την ταιναι αυτην :Resurrecting the Champ 2cd 1.39gb
pksitis. Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Παιδια συγγνωμη που κανω αυτο το ποστ εδω αλλα δεν ηξερα που αλλου να το κανω..Θα ηθελα μια χαρη βασικα αλλα δεν ξερω και εγω που αριβως να απευθυνθω γιατι ειμαι λιγο καινουριος εδω.1)Ψαχνω σαν τρελος για υποτιτλους απο την ταινια detroit rock city.Εχω ψαξει παντου αλλα τιποτα..Την ταινια δεν την εχουν καν στα video clubs αν θα μπορουσε να βοηθησει καποιος θα μου ηταν πολυ ευχαριστω.2)Επισης δεν μπορω να βρω τους υποτιτλους απο το ραμπο το καινουριο..Ηλπιζα οτι επειδη ειναι καινουρια ταινια θα υπαρχει στη λιστα σας αλλα δεν το εχω βρει...Αν μπορει κανεις να μου δωσει εστω καποια πληροφορια θα του ημουν ευγνωμον.Αυτα δεν πιστευω να σας κουρασα..Γειαααα....
Bougas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 εχεις κανεις συγχρονισμενους υποτιτλους για τα επεισοδια 13-22 του prison break season 2 DVDRip? ειτε απο μεταφραση,ειτε απο τα γνησια δισκακι. οποιος τα εχει ας στηλει ενα πμ.
Lobo1 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Την καλησπέρα μου. μπορει να έχει αναφερθεί και σε προηγούμενο ποστ, αλλα δεν είδα κάτι. Μπορει να προτεινει κάποιος site για αγγλικους υπότιτλους για TV Series κυρίως, όχι για Movies;
vags76 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 καλημερα καλη εβδομαδα σε ολους, κατεβασα προσφατα το lost και τα 3 seasons αλλα δεν μπορ να βρω υποτιτλους για το τελευταιο επεισοδιο τησ 2ης season το 23,24 που τα βρηκα σαν ενα αρχειο.μηπως τουσ εχει κανεις??εψαξα στο ιντερνετ αλλα χωρις επιτυχια.
kitsos sakis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 παιδιά ψάχνω του υπότιτλους για την ταινια gettysburg εχω τους eng.αν μπορει καπιος να τους μεταφρασει ας απαντηση να τους στειλω.
Bougas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 καλημερα καλη εβδομαδα σε ολους, κατεβασα προσφατα το lost και τα 3 seasons αλλα δεν μπορ να βρω υποτιτλους για το τελευταιο επεισοδιο τησ 2ης season το 23,24 που τα βρηκα σαν ενα αρχειο.μηπως τουσ εχει κανεις??εψαξα στο ιντερνετ αλλα χωρις επιτυχια. στο ανεβασα εδω. http://www.mediafire.com/?zgnmzpdttxt ΥΓ.τρομερο τοπικ! 3410 ποστς.... 3405 ερωτησεις και 5 απαντησεις και αμα ανοιξει κανεις καινουριο τοπικ το κλειδωνετε λεγωντας να κανουνε ποστ εδω,(που γινετε της ποπης,της μαριας και δεν ξερω και εγω τι αλλο ).
mamouxalos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 horton hears a who είναι ένα έργο κινουμένων σχεδίων και ψάχνω τους υπότιτλους σε ελληνικά αν υπάρχουν.
tommy_angelo Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Παιδιά έχει κανείς του υπότιτλους ενωμένους και συγχρονισμένους(ξέρω πολλά ζηταώ)για το Babel σε proper-flaite release?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.