Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση υποτίτλων; Kάντε post ΕΔΩ!

Astakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλημερα ψαχνω υποτιτλους για την ταινια GETTYSBURG εχω τους eng.αν μπορει καπιος να τους μεταφραση ας απαντηση να τους βαλω στο σιτε.

ΥΓ. η ταινια ειναι 2 cd.

Δημοσ.

Μπορει καποιος να μου πει που θα βρω υποτιτλους απο σταρ τρεκ? συγκεκκριμενα για τις σειρες :-D

Star Trek: The Next Generation. Απο ολους τους κυκλους ολα τα επεισοδια.

http://www.startrek.com/startrek/view/series/TNG/episodes/index.html

και

Star Trek: Deep Space Nine. Επισης απο ολους τους κυκλους ολα τα επεισοδια.

http://www.startrek.com/startrek/view/series/DS9/episodes/index.html

Ξερω ειναι λιγο πολλα αλλα καθε βοηθεια ειναι δεκτη! ακομα και μονο ενα λινκ απο ενα επεισοδιο να εχει καποιος ειναι χρησιμο! Ευχαριστω παρα πολυ! :-)

Δημοσ.

Παιδια συγγνωμη που κανω αυτο το ποστ εδω αλλα δεν ηξερα που αλλου να το κανω..Θα ηθελα μια χαρη βασικα αλλα δεν ξερω και εγω που αριβως να απευθυνθω γιατι ειμαι λιγο καινουριος εδω.1)Ψαχνω σαν τρελος για υποτιτλους απο την ταινια detroit rock city.Εχω ψαξει παντου αλλα τιποτα..Την ταινια δεν την εχουν καν στα video clubs αν θα μπορουσε να βοηθησει καποιος θα μου ηταν πολυ ευχαριστω.2)Επισης δεν μπορω να βρω τους υποτιτλους απο το ραμπο το καινουριο..Ηλπιζα οτι επειδη ειναι καινουρια ταινια θα υπαρχει στη λιστα σας αλλα δεν το εχω βρει...Αν μπορει κανεις να μου δωσει εστω καποια πληροφορια θα του ημουν ευγνωμον.Αυτα δεν πιστευω να σας κουρασα..Γειαααα....

Δημοσ.

εχεις κανεις συγχρονισμενους υποτιτλους για τα επεισοδια 13-22 του prison break season 2 DVDRip? ειτε απο μεταφραση,ειτε απο τα γνησια δισκακι.

οποιος τα εχει ας στηλει ενα πμ.

Δημοσ.

Την καλησπέρα μου.

μπορει να έχει αναφερθεί και σε προηγούμενο ποστ, αλλα δεν είδα κάτι.

Μπορει να προτεινει κάποιος site για αγγλικους υπότιτλους για TV Series κυρίως, όχι για Movies;

Δημοσ.

καλημερα καλη εβδομαδα σε ολους, κατεβασα προσφατα το lost και τα 3 seasons αλλα δεν μπορ να βρω υποτιτλους για το τελευταιο επεισοδιο τησ 2ης season το 23,24 που τα βρηκα σαν ενα αρχειο.μηπως τουσ εχει κανεις??εψαξα στο ιντερνετ αλλα χωρις επιτυχια.

Δημοσ.

παιδιά ψάχνω του υπότιτλους για την ταινια gettysburg εχω τους eng.αν μπορει καπιος να τους μεταφρασει ας απαντηση να τους στειλω.

Δημοσ.
καλημερα καλη εβδομαδα σε ολους, κατεβασα προσφατα το lost και τα 3 seasons αλλα δεν μπορ να βρω υποτιτλους για το τελευταιο επεισοδιο τησ 2ης season το 23,24 που τα βρηκα σαν ενα αρχειο.μηπως τουσ εχει κανεις??εψαξα στο ιντερνετ αλλα χωρις επιτυχια.

στο ανεβασα εδω.

http://www.mediafire.com/?zgnmzpdttxt

ΥΓ.τρομερο τοπικ!

3410 ποστς.... 3405 ερωτησεις και 5 απαντησεις :-D

και αμα ανοιξει κανεις καινουριο τοπικ το κλειδωνετε λεγωντας να κανουνε ποστ εδω,(που γινετε της ποπης,της μαριας και δεν ξερω και εγω τι αλλο

).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...