Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση υποτίτλων; Kάντε post ΕΔΩ!

Astakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε λους.ψαχνω υποτιτλους για:

1)the ufo files(13 επεισοδια)

2)2012_Doomsday_2008_DVDRip_Xvid

3)Doomsday 2012 - The End Of Days + Surviving 2012 (PlanetX)

παρακαλω οποιος εχει τους ελληνικους υποτιτλους ας τους κατεβασει.ευχαριστω

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κυρίες και κύριοι, είμαι σε πολύ δύσκολη κατάσταση!

Χρειάζομαι επειγόντως τα φώτα σας.

Ψάχνω ελληνικούς υπότιτλους για τον 1ο(πρώτο) κύκλο της τηλεοπτικής σειράς SCRUBS.

Στο google δεν βρήκα κάτι, ούτε και στο section "Υπότιτλοι" του Insomnia.gr.

Αν κάποιος γνωρίζει κάτι, θα ήθελα να μου υποδείξει ένα link ή να στείλει ένα pm.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

γεια παιδια δεν ηξερα που να ρωτησω, που μπορω να βρω υποτιτλους για την ταινια Asterix At The Olympic Games; δεν μπορω να βρω πουθενα..:fear: οποιος ξερει να μου πει

ευχαριστώ..

Δημοσ.

Καλησπερα, θα ηθελα τους υποτιτλους για την ταινια σχετικα με την ζωη του Bob Dylan, "I'm not there", μαλλον αγγλικα μονο γιατι ελληνικα δεεεεν τη βλεπω τοσο συντομα

Δημοσ.

παιδια ξερει κανεις αν ανεβαζει κανεις σε κανενα site υποτιτλους εστω και αγγλικους για τα εβδομαδιαια επεισοδια του wwe?(raw,smackdown,ecw)

Δημοσ.

Παιδιά ψάχνω απεγνωσμένα σε όλα τα site αλλά δεν μπορώ να βρω υπότιτλους για μια ταινία του 1982 του Andriano Celentano to '' il bisbetico domato ''. Μήπως μπορεί να βοηθήσει κανείς, αν και ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Παίδε αν κάποιος βρει υπότιτλους απο το ''I'm not there'' με την ζωή του Bob Dylan θα του είμαι πολύ υποχρεωμένος... Για όποια έκδοση να'ναι. Ευχαριστώ...

Δημοσ.

παιδια ξαχνω εδω και καιρο υποτιτλους για το "αστεριξ στους ολυμπιακους αγωνες"και δεν βρισκω τπτ αν τους εχει βρει καποιος ασ με βοηθησει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...