inrainbows Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Ψάχνω υπότιτλους για την ταινία Control (Ian Curtis) 2007, και επίσης για την 'I'm not there' (Bob Dylan) 2007. Ευχαριστώ πολύ
giota83 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 καλησπερα παιδια . Μηπως εχει κανεις υποτιτλους στα ελληνικα της ταινιας The Golden Compass? παντου βρισκω στα αγγλικα αλλα οχι στα ελληνικα. ενημερωστεμε παρακαλω αν γινετε με pm γιατι δεν μπαινω συχνα.
www. Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Γεια σας, μήπως έχει κανείς τους υπότιτλους για την ταινία cannonball run (1981). Δεν με πειράζει αν είναι στα αγγλικά. Ευχαριστώ πολύ.
biatrix Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους!!! Ψάχνω ελληνικούς ή έστω αγγλικούς υπότιτλους για την ταινία Εl Orfanato ή The Orfanage.ΔΝ μπορώ να βρω πουθενά!Μπορεί κανένας να βοηθήσει?Ευχαριστώ πολύ!!
clark kent Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 χρονια πολλα κουκλε. εμεισ ψαχνουμε για το Saw IV και τζιφος. επειγον.
M3tal_G3ar Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 χρονια πολλα κουκλε. εμεισ ψαχνουμε για το Saw IV και τζιφος. επειγον. http://www.subs4u.gr/download_Sub.php?id=10688
arispapas3 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 re paidia mia boitheia thelo1psaxno gia upotitlous gia dragonball z.ama mporei kaneis na m pei pou na vro
Bougas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 καλησπερα. εχει κανεις τους υποτιτλους της 6ης σεζον του 24,απο τα γνησια DVD που κυκλοφορησαν?
sotris99 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δεν βρίσκω με τίποτα υπότιτλους για την ταινία I am legend πιθανότατα να μην έχουν βγάλει ακόμα βέβαια δεν ξέρω στα σίγουρα για αυτό ας ξεκαθαρίσει κάποιος την κατάσταση! PS: Έχω ήδη κατεβάσει την ταινία οπότε όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο για μένα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! http://www.greeksubs.com Καλησπέρα Χρόνια Πολλά και καλή Χρονιά!!! Ψάχνω υπότιτλους για την ταινία "The Mist". Δεν με νοιάζει ας είναι και αγγλικοί.
zoolapi Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δεν βρίσκω με τίποτα υπότιτλους ελληνικούς για την ταινία Τhe rainmaker με τον Mat Damon,και Τhe assassination of Jesse James by Coward Robert Ford (του 2007 με Bradd Pit).Άν δεν βρεθούν ελληνικοί,έστω αγγλικοι,τι να κάνω.. Ευχαριστώ προκαταβολικά..
stussy4 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Χρονια πολλα κ καλη χρονια σε ολους.Ψαχνω υποτιτλους για τις παρακατω ταινιες. -A Streetcar Named Desire (1951),η κλασσικη με τον Marlon Brando. -Woody Allen - Annie Hall (1977) -Midnight Cowboy (1969), με τον Dustin Hoffman -Taxidermia, ειναι ουγγρικη!!! -Broken 2006, εψαξα αλλα μου βγαζει αλλη ταινια με ιδιο ονομα! -Irina Palm 2007 -Splinter[2006] -Bergman - Fanny & Alexander Αυτα τα ολιγα. Ευχαριστω προκαταβολικα.
M3tal_G3ar Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δεν βρίσκω με τίποτα υπότιτλους για την ταινία I am legend πιθανότατα να μην έχουν βγάλει ακόμα βέβαια δεν ξέρω στα σίγουρα για αυτό ας ξεκαθαρίσει κάποιος την κατάσταση! PS: Έχω ήδη κατεβάσει την ταινία οπότε όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο για μένα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! http://www.greeksubs.com Καλησπέρα Χρόνια Πολλά και καλή Χρονιά!!! Ψάχνω υπότιτλους για την ταινία "The Mist". Δεν με νοιάζει ας είναι και αγγλικοί. Είχα ξεχάσει να αναφέρω πως βρήκα υπότιτλους. :o Συγνώμη δεν θα επαναληφθεί.. Πάντως ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρων.
PHANTOMAS Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 φιλε μου θα πας στο site "subs4u" και εκει θα αναζητησεις με τον τιτλο της ταινιας τους αναλογους υποτιτλους. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ ΤΩΝ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
M3tal_G3ar Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 φιλε μου θα πας στο site "subs4u" και εκει θα αναζητησεις με τον τιτλο της ταινιας τους αναλογους υποτιτλους. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ ΤΩΝ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Φίλε PHANTOMA είπα πως βρήκα υπότιτλους... Έχω δει την ταινία εδώ και δυο εβδομάδες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.