Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση υποτίτλων; Kάντε post ΕΔΩ!

Astakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατεβασα και απο το greeksubs αλλα συμβαινει το ιδιο οπως και με τους υπολοιπους...Οι πρωτες 4-5 φρασεις εμφανιζονται σωστα αλλα απο ενα σημειο και μετα αρχιζουν νωρις χωρις να υπαρχει συνομιλια...Τους συγρονιζω με το time adjuster αλλα δεν υπαρχει διαφορα.

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά μέσα στη μέρα θα ανεβούν οι υπότιτλοι για το zeitgeist. Είναι διαφορετική ταινία από το American Zeitgeist. Πραγματέυεται 3 θέματα. Θρησκεία, τρομοκρατία, οικονομία. Πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα.

Μπορείτε να την κατεβάσετε ελεύθερα από το επίσημο σάιτ της http://www.zeitgeistmovie.com

όσο για τους υπότιτλους, όπως προείπα θα ανέβουν μέσα στην μέρα. Πού αλλού, στο http://www.apsubs.com

Δημοσ.

Συνονόματε Νίκο, όντως δεν υπάρχουν για την συγκεκριμένη σειρά. Αν ψάξεις στο νετ ίσως βρεις για τις 2 πρώτες σεζόνς που κυκλοφόρησαν σε dvd. Πάντως σαν φαν της σειράς (έχω τις 7 πρώτες σεζόνς ήδη στον σκληρό) πρέπει να πω ότι χωρίς υπότιτλους πιάνεις όλα τα αστεία, αν έχεις κάποια στοιχειώδη γνώση αγγλικών. Για αυτό άλλωστε δεν έκατσα τελικά να τα μεταφράσω, αφού πίστευα ότι θα χανόταν μεγάλο μέρος των αστείων που δεν μπορούν να μεταφραστούν.

Δημοσ.
Συνονόματε Νίκο, όντως δεν υπάρχουν για την συγκεκριμένη σειρά. Αν ψάξεις στο νετ ίσως βρεις για τις 2 πρώτες σεζόνς που κυκλοφόρησαν σε dvd. Πάντως σαν φαν της σειράς (έχω τις 7 πρώτες σεζόνς ήδη στον σκληρό) πρέπει να πω ότι χωρίς υπότιτλους πιάνεις όλα τα αστεία, αν έχεις κάποια στοιχειώδη γνώση αγγλικών. Για αυτό άλλωστε δεν έκατσα τελικά να τα μεταφράσω, αφού πίστευα ότι θα χανόταν μεγάλο μέρος των αστείων που δεν μπορούν να μεταφραστούν.

Foveri seira! kai gw vrika subs mono gia teis 2 prwtes saizon.

Exw katevasei kai tis 11 season(25 episodes each) kai egw dei tis 6 prvtes, poly gelio milame!

Δημοσ.

παίδες ψάχνω εδώ και πολύ καιρώ subs για το : Eddie Murphy Delirious .

όποιος έχει βρει κάτι ας βοηθήσει!!!

Αγγλικούς έχω βρει αλλά ελληνικούς πουθενά!!!

:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...