Kazampoumpou Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Kalhspera paidakia Ligo dyskolh h erwthsh. Exei kaneis h kserei poy na vrw ellhnikous ypotitlous gia tis tainies 1. L'Armata Brancaleone 2. Brancaleone alle Crociate Einai italikes kwmodies ths dekaetias tou 60. Kalodexoumenoi kai oi agglikoi gia to deutero giati gia to prwto exw vrei. Euxaristwwwwwwwwww!
lalaj Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 kserete mhpws p 8a vrw greek subs gia to driving lessons?
slipknot Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Παιδιά ξέρετε που μπορώ να βρώ υπότιτλους για: Love and Death του Woody Allen(ελληνικούς) Chapter 27 (έστω και αγγλικούς) ??:confused:
ieronymos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Παιδιά ίσως είναι λίγο δύσκολο αλλά θα παρακαλούσα να μου πείτε αν μπορώ να βρω ελληνικούς υπότιτλους για την ταινία Airheads με τον Adam Sandler το 1994. Έχω φάει όλον τον κόσμο και δεν έχω βρει τίποτα.Ευχαριστώ προκαταβολικά!
RIA_K Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Παιδιά ίσως είναι λίγο δύσκολο αλλά θα παρακαλούσα να μου πείτε αν μπορώ να βρω ελληνικούς υπότιτλους για την ταινία Airheads με τον Adam Sandler το 1994.Έχω φάει όλον τον κόσμο και δεν έχω βρει τίποτα.Ευχαριστώ προκαταβολικά! Τους ελληνικούς υπότιτλους δεν τους εχω βρεί αλλά ξέρω οτι μπορείς να πάρεις τους αγγλικούς αν σε εξυπηρετεί απο το http://www.opensubtitles.org/gr/search/imdbid-109068/sublanguageid-eng. Επίσης αν θέλεις τους ελληνικούς μπορείς να τους ζητήσεις απο το παραπάνω site απ'οτι ξέρω.
Phydina Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 γεια σας....μηπως γνωριζετε αν υπαρχουν υποτιτλοι για τη σειρα "οι μαγισσες" ;;;επαιξα στα γνωστα σαιτ αλλα βρηκα μονο για σεζον 7-8 (λιγα επισοδεια) ευχαριστω προκαταβολικα !! η σειρα λεγεται "charmed" και βρηκα τις περισσοτερες season .... δεν βρηκα τις season 2,4,5 To idio psaxnw kai egw Opote ama kserete kati parakalw enimerwste mas ThanXX
drosos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 re paidia psaxno ellinikous subs gia to 21 jump street alla mono ego to vlepo, mipos kserei kaneis pou tha vro?
backdrift Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 "Οι μέρες της αφθονίας σας είναι μετρημένες" ή "the Educators" ή "Die fetten Jahren sind vorbei" ????
flo1 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Ψαχνω υποτιτλους για την ταινια "Dead Man's Shoes" ...
filippas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 μηπως ξερει κανεις που θα βρω τους υποτιτλους για τον πρωτο κυκλο της σειρας blade;εχω μονο για το πρωτο επεισοδιο
dimitrakont Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Επίσης καλό είναι και το http://www.subs4u.gr/.
NTALARAS Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 pedia exw tis seires southpark American Dad Family Guy The Simpsons tha mporousate na m breite ipotitlous gia tis poio panw seires??
dimitrakont Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 για δες στο http://www.greektvsubs.gr
Nik0s Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Paidia katevasa kai tis 11 seasons tou Al Buddy (Married with Children). Any idea pou tha vrw ypotitlous? Epsaxa greeksubs alla den vrika....oute sto opensubtitiles. Mporei kaneis na vrei link me ypotitlous gia autin tin seira?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.