Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση υποτίτλων; Kάντε post ΕΔΩ!

Astakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αν καταφερει κανεις να μου βρει υποτιτλους για το Torrente 3 El Protector, ελληνικους η αγγλικους υποκλινομαι...

fainete oti telika kaneis den vrhke :S

edit: telika vrhka :D opoios thelei edo eimai :)

Δημοσ.

Tales of the Gold Monkey οι περιπου 35αριδες θα την θυμουνται την σειρα "το μυστηριο του χρυσου πιθηκου"(με ενα υδροπλανο....)

εχω βρει ολα τα επεισοδια αλλα δεν μπορω να βρω υποτιτλους !!!!

Δημοσ.

Γεια σας παιδια!! εκανα αναζητηση για υποτιτλους για το Quarantasei ειναι μια ταινια του Milo Manara για τον Valentino Rossi!! μηπως υπαρχει περιπτωση να βρεθουν ελληνικοι υποτιτλοι? η ταινια ειναι στα ιταλικα και δεν ξερω :mrgreen:

Quarantasei.2007.iTALiAN.DVDRiP.XviD.DeLuXe.[ENERGIEBOX.ALTERVISTA.ORG] αυτη ειναι η πληρης ονομασια του αρχειου!!! Ευχαριστω!!

Δημοσ.

Μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω υποτιτλούς για τις ταινίες: (έστω και στα αγγλικά)

miss cast away and the island girls(2004)

και

High School High (1996)

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

φιλε izzy stradline δύσκολα θα βρεις subs για αυτή την ταινία. δεν νομίζω να ειναι κανείς τοσο ψαγμένος με Motogp για να στο βρει.(στα ελληνικά) Αρκέσου σε κανα κομιξ Μανάρα

Δημοσ.

μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχουν υπότιτλοι για την ταινία 16blocks του αxxo κι αν ναι που πρεπει να ψάξω για να τους βρω;κοίταξα στα πιο δημοφιλή sites και δεν βρήκα τπτ .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...