Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση υποτίτλων; Kάντε post ΕΔΩ!

Astakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

guys exo katevasei olous tous kyklous kai thelo ellinikous ypotitlous gia olous... alla otan leme gia olous ennooume GIA OLOYS TOYS KYKLOUS KAI OLA TA EPISODEIA!!! opou kai an exo psaxei (kai exo psaxei poly) exei merikous kyklous kai merika episodeia apo ton kathe ena:( PLZ GUYS I NEED HELP!!!!!!! an mporeite plz apantiste mou me pm i sto mail mou: [email protected] euxaristo prokatavolika

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Egw Paidia psaxnw apegnwsmena swstous ellinikous ypotitlous gia to blair witch project.O,ti kai an exw vrei einai lathos kai den sygxronizontai me tipota.

Episis thermi paraklisi ean ginetai tha ithela tous ypotitlous tou Gladiator(special extended version 1cd) anevasmeno apo ton axxo,ellinikoi kai autoi fysika.

Euxaristw poly

Δημοσ.

παιδια μπορει κανενας να μου πει που μπορω να βρω υποτιτλους για το σπαιντερμαν το 3 σε divx και ολη την διαδικασια μεχρι να παιξουν κανονικα στο divx player??ευχαριστω

Δημοσ.

Ψαχνω υποτιτλους για το epic movie.

Εχω βρει αρκετους,μα ειναι ελλιπεις και ασυγχρονιστοι...

Καμια ιδεα?

Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου για υπότιτλους της ταινίας "a secret handshake"... Έχω ψάξει παντού, αλλά δεν...!!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Κώστας

Δημοσ.
Να ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου για υπότιτλους της ταινίας "a secret handshake"... Έχω ψάξει παντού, αλλά δεν...!!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Κώστας

Αν αναφέρεσαι σε ελληνικούς υπότιτλους, δεν έχουν βγει ακόμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...