doomcomes Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Παιδια σορυ για την ερωτηση θα εχει χιλιοειποθει επειδη δεν εχω ωρα να ψαχνω πιο προγραμα πρεπει να εχω ωστε να δω μια ταινια με υποτιτλους μορφης srt? Ευχαριστω και μην βαρατε παιδες το βρηκα!
Vatos_locos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Direct vod sub codecs : ffdshow όλα πάνω κάτω τα ίδια είναι
vlachaquito Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Παιδια σορυ για την ερωτηση θα εχει χιλιοειποθει επειδη δεν εχω ωρα να ψαχνω πιο προγραμα πρεπει να εχω ωστε να δω μια ταινια με υποτιτλους μορφης srt?Ευχαριστω και μην βαρατε παιδες το βρηκα! gia mena to kalytero einai to bsplayer.einai genika 1 apo ta kalytera player kai arkei na exeis sto idio folder to .srt kai thn tainia..h genika na kaneis tous ypotitlous drag and drop
anthony_88 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Με το κλασσικο Power DVD αν τα εχεις στον ιδιο folder και εχουν την ιδια ονομασια, αρκει να κανεις δεξι-κλικ ενω παιζει η ταινια και να επιλεξεις display subtitles.. Twin Peaks kaneis?
xilef Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Με το κλασσικο Power DVD αν τα εχεις στον ιδιο folder και εχουν την ιδια ονομασια, αρκει να κανεις δεξι-κλικ ενω παιζει η ταινια και να επιλεξεις display subtitles.. Twin Peaks kaneis? α) Παιδιά υπάρχει τρόπος να βλέπεις DVD με ελληνικούς υπότιτλους χωρίς να τους εχεις ενσωματώσει.. κάτι που γίνεται με τα .avi δηλ. και τους υπότιτλους στον ίδιο φάκελο με την ιδια ονομασία? β) Ψάχνω υπότιτλους για το " The Holiday " Κυκλοφορούν πουθενά?
doomcomes Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις εκανα δουλεια με το bsplayer! ΚΑΛΑ τι καμενη ταινια αυτη με τον Borat!!!
Giannis768 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Παιδιά έχω ψάξει παντού για ελλ. υπότιτλους για το The Holiday αλλά χωρίς αποτέλεσμα.Καποια βοήθεια::? :? ¨???
Galis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Kαποιος να συγχρονισει τους υποτιτλους του crank για axxo release γιατι το sub workshop δεν μου την παιζει αυτη την ταινια
GRECTORAS Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Kαποιος να συγχρονισει τους υποτιτλους του crank για axxo release γιατι το sub workshop δεν μου την παιζει αυτη την ταινια αν περιμένεις μέχρι το βράδυ να επιστρέψω από δουλειά στους στέλνω με pm και διορθωμένους.γαμ...τη ταινία παρεπιμπτώντως
Voorhees Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Καλημέρα Ψάχνω Αγγλικούς ή και Ελλινικούς υπότιτλους για τις παρακάτω ταινίες: The Ultimate Killing Machine (UKM) The Quest Death Warrant Double Impact No Retreat No Surrender Kickboxer 2, 3, 4
Speed Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Παιδιά ψάχνω ελληνικούς υπότιτλους για την ταινία Hollywoodland
evangel23 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Παιδιά ψάχνω υπότιτλους για keeping the faith,save the last dance 2,one last thing,trust the man,dreamgirls,totally awesome,national lampoons the pledge.
dominant Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 to keeping the faith einai sto http://www.greeksubs.com to eixa katevasei apo ekei palia
Galis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Ψαχνω subs για το slip,το gravedancers και το unidentified,αγγλικους εστω.Αμα μπορει καποιος ας με βοηθησει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.