theok2005 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 re paidia mia erwthsoula,osous ypotitlous katevazw einai entelws diaforetika synfgronismenoi me ths tainies.px me thn katara 2.prwta milane kai meta apo mpolikh wra deixnei kai tous ypotitlous,mhpws xerete pws mporw na tous sygxronisw kai poio player prepei na xrhsimopoihsw gia na to kanw?twra xrhsimopoiw vlc media player.thanks Με τον bsplayer πατώντας ctrl κια το δεξί ή αριστερό βελάκι μπορείς να καθυστερήσεις και να προχωρήσεις τους υπότιτλους. Όμως δεν λύνεται πάντα έτσι απλά το πρόβλημα. Μερικές φορές χρειάστηκε να καθυστερώ κάθε 10 δευτερόλεπτα της ταινίας, άλλο ένα δευτ. τους υπότιτλους. Ένα πολύ καλό προγραμματάκι για επεξεργασία υπότιτλων (και μετάφρασης) είναι το subtitle workshop. Αλλά θέλει λίγο ψάξιμο. Συνήθως χρειάζεται να αλλάξεις το framerate των υπότιτλων. Πάντως πιο βολικό είναι να βρεις την σωστή έκδοση.
GRECTORAS Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 re paidia mia erwthsoula,osous ypotitlous katevazw einai entelws diaforetika synfgronismenoi me ths tainies.px me thn katara 2.prwta milane kai meta apo mpolikh wra deixnei kai tous ypotitlous,mhpws xerete pws mporw na tous sygxronisw kai poio player prepei na xrhsimopoihsw gia na to kanw?twra xrhsimopoiw vlc media player.thanks και το time adjuster είναι καλό
Monarxis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 @hackermon1 Υπάρχουν οδηγοί συγχρονισμού υποτίτλων με το subtitle workshop ΕΔΩ και οι subs αυτοί συγχρονισμένοι ΕΔΩ για το dvdrip release PosTX.
kostsour Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Καλησπέρα και καλή χρονιά!Πρώτο ποστ, ψάχνω υπότιτλους για: ->Accepted[2006]DvDrip[Eng]-aXXo.avi ->Kisses.And.Caroms.Uncensored.WS.DVDrip.XviD-aMs.avi Ευχαριστώ Τίποτα νεότερο κανείς???
theok2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Τίποτα νεότερο κανείς??? Αγγλικούς ψάχνεις; Aγγλικοί για το Accepted (axxo dvdrip)
hurin Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Ψάχνω υπότιτλους για τη σειρά Detective Monk. Είτε αγγλικούς είτε ελληνικούς.
theok2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Ψάχνω υπότιτλους για τη σειρά Detective Monk. Είτε αγγλικούς είτε ελληνικούς. Ελληνικοί δεν υπάρχουν. Αγγλικούς έχω βρει για την 4η και την πέμπτη σεζόν και το 1ο επεισόδιο της 1ης. http://home.of.donsystem.hu (Angol=Αγγλικά)
hurin Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Ελληνικοί δεν υπάρχουν. Αγγλικούς έχω βρει για την 4η και την πέμπτη σεζόν και το 1ο επεισόδιο της 1ης. http://home.of.donsystem.hu (Angol=Αγγλικά) Ωραία, τώρα έχω της σεζον 2 και της σεζον 4. Το ψάξιμο συνεχίζεται...
k_w_t Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Μπας και εχει κανενας απο τα Police Academy υποτιτλους απο την 2η ταινια και μετα... Για την πρωτη εχω!
droog Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Kalispera kai kali xronia. Psaxnw apegnwsmena upotitlous gia to An Inconvenient Truth , eida hdh 2 posts gia to sugekrimeno film alla profanws den uparxei akoma. As mas swsei kapoios ... ...
kostsour Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Αγγλικούς ψάχνεις; Aγγλικοί για το Accepted (axxo dvdrip) Όχι ελληνικούς
Risingson Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 "L'annulaire" στα Γαλλικά "Ring Finger" στα Αγγλικά "Ο μέσος" στα Ελληνικά Γαλλική ταινία που παίχτηκε στις "Νύχτες πρεμιέρας '05" και δεν κυκλοφόρησε σε dvd.. Υπάρχει περίπτωση να βρούμε αγγλικούς υπότιτλους;
BalDwin Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Υπάρχει τίποτα για Woody Allen - Bananas ???
Vatos_locos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 ρε παιδιά εγώ έχω το blood in blood out σε divx και βρίσκω υπότιτλους μονο για 2 cd τι παίζει υπάρχει καένας τρόπος να τους ενώσω για να βγει ένα άρχει στρ με όλους τις υπότιτλους τις ταινίας καμια ιδέα ?
Monarxis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 ρε παιδιά εγώ έχω το blood in blood out σε divx και βρίσκω υπότιτλους μονο για 2 cd τι παίζει υπάρχει καένας τρόπος να τους ενώσω για να βγει ένα άρχει στρ με όλους τις υπότιτλους τις ταινίας καμια ιδέα ? Υπάρχει αναλυτικός οδηγός ένωσης με το subtitle workshop ΕΔΩ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.