foustdim Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Παιδιά έχει κανείς τους υπότιτλους για το καινούριο Rocky (Rocky Balboa)? Ευχαριστώ
Tasoti Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Ρε παιδια ενα καλο site για να βρισκω torrents. Κατεβασα τον bond στα γαλλικα και τα εχω παρει. Αμα το εχει κατεβασει κανεις ας μου πει το link. Thx
nontasg Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Ρε παιδια ενα καλο site για να βρισκω torrents.Κατεβασα τον bond στα γαλλικα και τα εχω παρει. Αμα το εχει κατεβασει κανεις ας μου πει το link. Thx Απαγορεύεται να δίνουμε τέτοια links.Ψάξε με τη μηχανή αναζήτησης του μtorrent.Έχει πολλά sites ενσωματωμένα. Αν θες περαιτέρω βοήθεια,στείλε μου pm.Εγώ αυτό που ψάχνεις το έχω σε πολύ καλά αγγλικά,χεχε.
hydrogen Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 υπαρχουν προγραμματα που ψαχνουν σε πολλα sites οπως torrent harvester
kirious Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 gia na breis torrents pou theleis kane to poio aplo apo ola pane sto google kai grapce file+torrent kai episis torrents katevazei me polu kales taxutites (kaluteres apo ta klasika torrent programmata) kai to flashget, gia dokimasteto bebaia paizoun rolo kai ta seeds tou torrent stin taxutita (frontize na exeis toulaxiston 10 sto "file" pou katevazeis kai na exeis diavasei prota ta "coments" min fas kamia moufa). pantos einai enas download manager free kai kanei ta panta
Gary Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 σιγα μην τα έχετε αλλα τελος πάντως ένα παλιό το King of comedy με De Niro και ένα άλλο παλιο το midnight cowboy με dustin hoffman
PETROS13 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 και γω για το blood diamond ψάχνω..ευτυχώς για το eragon βγήκαν...
kostelo Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Μηπως υπαρχουν ελληνικοι υποτιτλοι για το Jackass το 2? Μονο οι αγγλικοι κυκλοφορουν εδω και κανα μηνα. Thanks.
patrickdrd Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Για την σειρά: >[b]Fawlty Towers - Season 1 & 2[/b] μήπως έχει κανείς υπότιτλους;
turist Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Μήπως υπάρχουν οι υπότιτλοι για το "Rollin with the Nines" και το "Forbidden Warrior" ?
nikos47 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 παρακαλώ πως μπορουν να ενωθουν 2 αρχεια υποτιτλων σε ένα? π.χ. περίπτωση για το Volver
dandri Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 ekana simera upload edo toys parakato upotitlous deja vu εκανες upload τους αγγλικους οχι τους ελληνικους.
nontasg Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 εκανες upload τους αγγλικους οχι τους ελληνικους. Σωστά...Και ψάχνω και εγώ τους ελληνικούς,αλλά δεν τους βρίσκω...:-? Edit:Για να μη γράφω νέο post,έχει κανένας υπότιτλους για το "a night at the museum" έστω και αγγλικούς;;;
nontasg Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 είναι νωρίς για το night at the museum. Ναι,αλλά η ταινία "έχει κυκλοφορήσει στα video clubs",οπότε ποτέ δεν ξέρεις..... :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.