Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση υποτίτλων; Kάντε post ΕΔΩ!

Astakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
marios1957

said:

Κάτι παίζει με το Pathfinder σου...Δεν με αφήνει να κατεβάσω...

Edit:Διορθώθηκε...Μάλλον πέσαμε όλοι μαζί και κόμπλαρε...Τώρα αρχίζει ο δικός μου Γολγοθάς...Έχω την ταινία σε 3 svcds,πρέπει να ενώσω και τους υπότιτλους και τα ".mpg" και μετά με VD (μέσω ".vdf) και frameserving,να τα ξαναχώσω στο CCE....Πάει το βράδυ μου γμτ...

Ξανα thnkz,Γεράκι...

Δλδ τι θες να κανεις ακριβως? :P

Δημοσ.

Δύο πράγματα.α)svcd με Ελληνικούς υπότιτλους για τα φιλαράκια που δεν έχουν dvd και β)να κάνω με ifoedit authoring τα mpg που έχω σε dvd.Αυτό για μένα.

Αν μπορούσες η εσύ( η άλλος ) να έχεις το ".sub"(η ".idx" η srt η οτιδήποτε) σε ένα αρχείο,θα μου έλυνε τα χέρια...Μεγάλη μανούρα να ταιριάξεις ταινία 2 cd σε 3...Είναι σαν να λέμε "μου κάνω τα τρία δύο" -lol.Ακόμη δεν μπορώ να ταιριάξω (vobsub) και να συγχρονίσω τους υπότιτλους.Οπότε αναγκάζομαι να κόψω και να ενώσω τα ".mpg" σε σχέση με τη διάρκεια της ταινίας και τα δύο αρχεία ".sub" που έχουν τους υπότιτλους.Δηλαδή ενώνω τα 3 που έχω σε ένα μεγάλο το οποίο κόβω σε δύο(πάντα σε σχέση με τη διάρκεια των υποτίτλων) και αφού τα frameservάρω τα ξαναενώνω σε 1 που το κόβω τελικά σε τρία(για να χωρέσουν στα cds).Γ@μησέ τα πολυχρόνη...Γμτην ασχετίλα μου...

Δημοσ.

Δλδ...θες να βαλεις στο mpeg τους υποτιτλους με το Virtua DUb

και μετα να το ξαναγραψεις στο CD?

θα κοιταξω να κανω τα 2,1 :P

Δημοσ.

Εεε,όχι ακριβώς με το VD...Το χρησιμοποιώ σαν "ανοιχτήρι"(=frameserver) για το CCE η το TMPGEnc...Ελβετικός σουγιάς είναι άλλωστε...

Αν βάλεις τα δύο παπούτσια..συγνώμη,υπότιτλους εννοώ,σε ένα,με γλυτώνεις από 15(!!!) ώρες δουλειά...Τόσε θέλει το TMPGEnc με φίτρα και Audio Editing...

Thnkz.

Δημοσ.

Μηπως μπορεις να με βοηθησεις στο να κανω κι εγω αυτη τη δουλεια? δλδ να βαλω τους υποτιτλους στα Mpgs ?

δωσε μου ενα mail να στειλω το srt

Δημοσ.

Πανεύκολο.Τι αρχεία έχεις;Αν είναι divx,σου κάνει το παλιό καλό Virtual Dub.Aν έχεις mpg,θες τροποποιημένη έκδοσή του(virtual dub mod ή ac3).Ανοίγεις το αρχείο και στην καρτέλλα "Video" προσθέτεις(με add) τους υπότιτλους που έχεις,μέσω των sub-filters που έχει ενσωματωμένα στα plugins το VD.Ακολούθως ρυθμίζεις μέγεθος-χρώμα-θέση-τύπο και αν θες ,με F5,παρακολουθείς την πορεία.Αν δεν σε ικανοποιεί,ξαναρυθμίζεις και αφού νομίσεις ότι ότι είναι εντάξει,ξαναπάς File,Start Frameserver,δίνεις ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ όνομα με κατάληξη ".vdr",το οποίο το χώνεις σε διάφορους encoders για περαιτέρω μετατροπή σε (s)vcd.Υπ' όψη ότι κάτι χάνεται στην πορεία(από ποιότητα) την οποία μπορείς να αναπληρώσεις με τα διάφορα ενσωματωμένα φίλτρα του TMPGEnc...Προσοχή,μην κλείσεις την "καρτέλλα" του frameserver την ώρα που γίνεται η μετατροπή.

Αυτός ο τρόπος πάνω-κάτω με έχει εξυπηρετήσει κάτι χρόνια τώρα,δεν ξέρω άλλον,πάντα έχω συγχρονισμένους με τα χείλη των ηθοποιών υπότιτλους...

Τέλος,αυτό αφορά Μ Ο Ν Ι Μ Ο Υ Σ υπότιτλους,ενσωματωμένους στην ταινία,δεν γνωρίζω τον τρόπο να τους εμφανίζεις κατά βούληση...Αν ψάξεις στα διάφορα(dvdrhelp-doom9-divxdigest),θα βρεις αναλυτικώτατους οδηγούς,αλλά αν νομίζεις ότι μπορώ να βοηθήσω,θα χαρώ πολύ να εξυπηρετήσω,όσο γνωρίζω....

Δημοσ.

ʼμα πατήσεις στο nick μου,το βελάκι γίνεται χεράκι,σε πάει στην αυλή μου(άδεια είναι,βαριέμαι να βάλω γλατρούλες και πέργκολες...),εκεί αναπαύεται και το e-mail μου...Ένα έχω...

Δημοσ.

Στο στειλα..

δεν εχω ουτε DIvx ουτε mpg..

SVCD εχω (mpg ειναι ε?)

τι να κανω? να αντιγραψω το dat και να το μετονομασω σε MPG?

Δημοσ.

Πρώτη κίνηση.Isobuster(η vcdgear).Μεταφορά στον σκληρό.Ελπίζω να ξέρεις τι είναι αυτά και πως χρησιμοποιούνται...Αν όχι,ανοίγουμε topic(η p.m.) αλλού,θα μας κράξουν οι mods αν συνεχίσουμε εδώ...

Δημοσ.

file hawkj83 oi ipotitloi pou eftiakses me tin aksiozileuti prospatheia sou , exoun ena keno 5-10 lepton , sigkekrimena sto stin arxi tou sub part2 , 5-10 lepta tis tainias einai ametafrastes .

Δημοσ.

Μιας και είναι σχετικό με τους υπότιτλους δε μας λέτε και τι φίλτρα να βάλουμε στο tmpgenc για να μη χάνουμε ποιότητα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...