Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση υποτίτλων; Kάντε post ΕΔΩ!

Astakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Για οποιον ψάχνει υποτιτλους για το Asterix στα Αγγλικα ,εδω ειναι.

Τους εφτιαξα μονος μου και ειναι πρωτη φορά αλλα πιστευω οτι ειναι σχετικα καλοι.

kai afou ekanes pou ekanes tooooooooso kopo giati den tous ekanes ellinikous????????????:-?

Δημοσ.

Epeidh eixa poly ligo xrono, kai gia na tous grapsw sta ellinika tha mou perne to diplo xrono. Den eimai kai toso native speaker gia na ta metafrazw apeytheias ola!

Pithanws se merikes meres na bgalw kai ellinikous,an de me prolabei kapoios allos.

Δημοσ.

Για Futurama ελληνικούς υπότιτλους κανείς ; Έχω ξαναγράψει αλλα ουδε μία απάντηση ! Όπως είχα αναφέρει έχω βρει μόνο για την πρώτη σεζόν.

Δημοσ.

smallvile 6x02 sneeze

το χεις κανεις αγγλικα ρε παιδια?

σε κεινο το μουλαρι ολοι ειναι ή ισπανοι ή γερμανοι

ξερεις κανεις καμια αλλη λυση

πχ κανενα σερβερ με αγγλους

ευχαριστω

Δημοσ.

Λες για το CRANK καλό πρέπει να είναι δεν είναι απαραίτητοι οι υπότιτλοι και εγώ δεν ξέρω τέλεια αλλά σε action ταινία ...... κάνεις και μια προσπάθεια διότι ουσία έχει το θέαμα και όχι οι διάλογοι, επίσης και miami vice ψάχνουν πολλοί, επομένως ό,τι παίζεται στο σινεμά είναι πιό δημοφιλές. Εγώ από την μεριά μου θα ήθελα να μου πει κάποιος πως θα έχω σε λίστα τους υπότιτλους που ανέβασε μόνο η APSU

Gia auto exei kaneis ypotitlous?

http://www.imdb.com/title/tt0479884/

Δημοσ.
Εγώ από την μεριά μου θα ήθελα να μου πει κάποιος πως θα έχω σε λίστα τους υπότιτλους που ανέβασε μόνο η APSU

Yparhei(as mou epitrapei apo to site na dwsw allo site) sto greeksubs. sthn anazhthsh ypotitlwn panw panw

Δημοσ.

φτιαχνο Nacho.Libre.DVDRip.XviD-DiAMOND ελληνικα αν ενδιαφερεται κανεις. λιγο πανο απο το μισο εχο κανει, ελπιζο μεχρι το βραδυ η αυριο το προι να το ανεβασο στο ινσομνια.

edit - to telieosa, blepo thn tainia gia teliko elegxo kai to anebazo

edit 2 - to anebasa.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...