baskon Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Για οποιον ψάχνει υποτιτλους για το Asterix στα Αγγλικα ,εδω ειναι. Τους εφτιαξα μονος μου και ειναι πρωτη φορά αλλα πιστευω οτι ειναι σχετικα καλοι. Asterix.And.The.Vikings.LiMiTED.DVDRip.XviD-ZN.zip
stefnic2 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Για οποιον ψάχνει υποτιτλους για το Asterix στα Αγγλικα ,εδω ειναι.Τους εφτιαξα μονος μου και ειναι πρωτη φορά αλλα πιστευω οτι ειναι σχετικα καλοι. kai afou ekanes pou ekanes tooooooooso kopo giati den tous ekanes ellinikous????????????:-?
baskon Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Epeidh eixa poly ligo xrono, kai gia na tous grapsw sta ellinika tha mou perne to diplo xrono. Den eimai kai toso native speaker gia na ta metafrazw apeytheias ola! Pithanws se merikes meres na bgalw kai ellinikous,an de me prolabei kapoios allos.
chkafe Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Για Futurama ελληνικούς υπότιτλους κανείς ; Έχω ξαναγράψει αλλα ουδε μία απάντηση ! Όπως είχα αναφέρει έχω βρει μόνο για την πρώτη σεζόν.
asxetoula Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 "the devil wears prada"? ki egw to thelw auto, de to vrhka pouthena... estw sta agglika paizei kati?
wgibson Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 smallvile 6x02 sneeze το χεις κανεις αγγλικα ρε παιδια? σε κεινο το μουλαρι ολοι ειναι ή ισπανοι ή γερμανοι ξερεις κανεις καμια αλλη λυση πχ κανενα σερβερ με αγγλους ευχαριστω
theok2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 το 2ο του smallville έχει βγει στα ελληνικα στο http://www.greektvsubs.gr/ (θέλει εγγραφή)
diamalan Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Gia auto exei kaneis ypotitlous? http://www.imdb.com/title/tt0479884/
kojak Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Λες για το CRANK καλό πρέπει να είναι δεν είναι απαραίτητοι οι υπότιτλοι και εγώ δεν ξέρω τέλεια αλλά σε action ταινία ...... κάνεις και μια προσπάθεια διότι ουσία έχει το θέαμα και όχι οι διάλογοι, επίσης και miami vice ψάχνουν πολλοί, επομένως ό,τι παίζεται στο σινεμά είναι πιό δημοφιλές. Εγώ από την μεριά μου θα ήθελα να μου πει κάποιος πως θα έχω σε λίστα τους υπότιτλους που ανέβασε μόνο η APSU Gia auto exei kaneis ypotitlous?http://www.imdb.com/title/tt0479884/
dominant Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Mipos exei kaneis upotitlous gia tin tainia Blair Witch Project 2 ?
akis401 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Εγώ από την μεριά μου θα ήθελα να μου πει κάποιος πως θα έχω σε λίστα τους υπότιτλους που ανέβασε μόνο η APSU Yparhei(as mou epitrapei apo to site na dwsw allo site) sto greeksubs. sthn anazhthsh ypotitlwn panw panw
apxwv Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 miami vice 2cd crank united 93 devil wear prada ολα στα αγγλικα....
kojak Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Ευχαριστώ φίλε μου Yparhei(as mou epitrapei apo to site na dwsw allo site) sto greeksubs. sthn anazhthsh ypotitlwn panw panw
tzinos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 φτιαχνο Nacho.Libre.DVDRip.XviD-DiAMOND ελληνικα αν ενδιαφερεται κανεις. λιγο πανο απο το μισο εχο κανει, ελπιζο μεχρι το βραδυ η αυριο το προι να το ανεβασο στο ινσομνια. edit - to telieosa, blepo thn tainia gia teliko elegxo kai to anebazo edit 2 - to anebasa.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.