agiosall~ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Friends - Σαιζόν 4 - Επεισόδιο 23-24 :wink:
asmilon Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Αgiosall~ σε ευχαριστω πολυ! Το πρωτο μερος που εψαξα ηταν στο site σας, αλλα δε ειχα προσεξει την κατηγορια Synchronized, παιζουν μια χαρα αυτοι που μου ειπες, thanks και παλι
the_brave4 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Kalispera.. Exo terastio provlima me tous ipotitlous tou 24h kai sygkekrimena me ti sezon 1. Oi ypotitloi, apo opou kai an tous katevasa einai asigxronistoi.. Ksereis kanenas tin lisi? ti na kano? po tha vro afkola, tous katallilous ipotitlous? To arxeio .avi exei ta ekseis xaraktiristika: DivX, HDTV. Vevaia exo agorasei ola ta DVD alla h ilektronikh morfi einai perissotero efxristi..
evrydiki_ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 γεια σας!ψαχνω για υποτιτλους για τισ ταινιες Match.Point[2005]DvDrip[Eng]-aXXo και United.93[2006]DvDrip[Eng]-aXXo any ideas anyone?
nikostz9 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 καμια ιδεα κανεις για αυτα Stick.It.DVDRip.XviD-DoNE Land.Of.The.Blind.DVDRip.XviD-BeStDivX.ShareHeaven και nedivx-fwm-repack-xvid ακα friends with money ευχαριστω εκ τον προτερων.
JACKD2 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Miami Vice ρε παιδες οποιος το εχει με σωζει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τους ψαχνω πανω απο μηνα!!!!!!!!!!!
giorgos-13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Γεια χαρα. Ψαχνω υποτιτλους για τον ΚΩΔΙΚΑ ΝΤΑΒΙΝΣΙ αλλα με τις κομμενες σκηνες. Ειναι 2 CD με διαρκεια ''1ωρα 26λεπτα'' και ''1ωρα 28λεπτα'' αντιστοιχα. Αν ξερει καποιος ας με βοηθησει. Ευχαριστω..
murcielago580 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Που μπορω να βρω υποτιτλους για αυτες τις ταινιες?μπορει να βοηθησει καποιος? asterix and the vikings και mission impossible 3
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Οτι εχει εδω, για το MI3 υπαρχουν για τον asterix οχι.
Demiankv Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Miami Vice ρε παιδες οποιος το εχει με σωζει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τους ψαχνω πανω απο μηνα!!!!!!!!!!! join the club φιλε... Ενας τυπος που ειχε φτιαξει το πρωτο τεταρτο τα παρατησε;;;
george85ca Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Exei kaneis tous ellinikous ypotitlous gia tin taineia "you me and dupree" ? THANKS :-D
user Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 μηπως εχει κανεις ρε παιδια υποτιτλους για το Oblivion?Εχω ψαξει παντου αλλα τιποτε...ε δεν ειναι και οτι πιο γνωστο...
tacuma Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 εγω ψαχνω για southpark season 10 episode 8,αλλα δε βρισκω,το επεισοδιο παιδια ειναι απιστευτο το εχω δει αλλα δε τα καταλαβα ολα στα αγγλικα,μη το χασετε κατεβαστε το σας λεω σατηριζει το WOW κ ειναι εκπληκτικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.