gambros Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Ορίστε για το United 93 ελληνικοί! Μήπως μπορείς να μα πείς και σε ποιά version αντιστοιχούν?????
spookymind Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Καλησπέρα ! Ψάχνω τους ελληνικούς υπότιτλους για τις ταινίες Tideland και Les Bronzes. Έψαξα και στο http://www.greeksubs.com αλλά δεν βρήκα τίποτα. Αν τους έχει κανείς ή ξέρει πού μπορώ να τους βρω plz help! Thanx!
sotris99 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Αγγλικοί υπότιτλοι για south park παίζουν? http://www.southparkx.net/multimedia/subtitles
DoSMaN Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Egw paidia psaxnw ellinikous (estw k agglikous) upotitlous gia to Yu-Gi-Oh! GX kai genika gia oli tin seira. (ta GX einai kainourgia) Opoios kserei kati PM please...
runner1 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Για το United93 στο http://www.greeksubs.com τους βρήκα!Δεν ξέρω όμως για ποια έκδοση είναι!
Tox0tis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Ορίστε για το United 93 ελληνικοί! Μήπως μπορείς να μα πείς και σε ποιά version αντιστοιχούν????? Αυτο το βρηκα κι εγω παιδια,αλλα ειναι για το FLIGHT 93 (Τηλεταινια) την οποια εχω υποτιτλισει ηδη. Εχει κανει λαθος αυτος που το ανεβασε στο greeksubs. Ψαχνουμε το UNITED 93 (την ταινια που ακομα,αν θυμαμαι καλα,δεν εχει παιχτει στην Ελλαδα).
Babic Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Καλησπέρα παιδια , είμαι καινούριος στη παρέα , ψάχνω ελληνικούς υπότιτλους για το ask the dust , αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα με σώσετε
gio@ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Accepted you me and dupree exoume gr??h estw eng???
mazda Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Saw3....the convenant....apolalypto..... einai poli kenourgia alla kammia fora then ksereis...
karcin Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Καλησπέρα, κι εγώ ψάχνω υπότιτλους για το United 93. Εφαγα τον τόπο, αλλά τίποτα. Όποιος μπορεί, ασ βοηθήσει.
alexb_10 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 φιλτατοι καλημέρα. κατάβασα ένα αρχείο Lost-CompleteSeason2[HDTV][XviD]d με όλο τον δεύτερο κύκλο του λοστ αλλα δεν ξέρω ούτε ονομασίες και τέτοια απο το κάθε επεισόδιο. έχει 24 επεισόδια και είναι 8.19 γιγα. εχει κανεις το ίδιο. αν ναι μπορει να μου ανεβάσει τους υποτιτλους για όλη τη σεζον 2 γιατι δεν ξέρω απο όλα αυτά που βρήκα ποιοοι υποτιτλοι ταιριάζουν με τις εκδοσεις μου και σκεύτομαι ότι δεν θα είναι συγχρονισμένοι . ευχαριστώ χωρίσ να έχει σημασία το αναφέρω ότι το αρχείο το κατέβασα απο ένα σίτε που λέγεται (γκομενα του μικυ)+(συνδρομιτικο καναλι με 55Ε το μήνα) Αν παραβίασα κανένα κανονα, ειδοποιήστε με να κανω rephrase...
gmark84 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 kalispera paidia mhpws exei kaneis sbs gia to detroit rock city?
akis401 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Sto greeksubs an grapseis sto search lost tha sou vgalei olous tous subs (an den tous vreis edw). aytoi prepei na tairiazoun sta release pou eheis. An theleis steile me pm to mail sou na sou steilw oli th b season mhn talaipwreisai me psaksimo kai enan enan katevasma. Οκ εστειλα. επιβεβαίωσε pls ότι ήρθαν.
Vangosmech Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 mipws yaprxoun gia to flight 93(tin tiletainia...) gia ti release tou Axxo?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.