Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση υποτίτλων; Kάντε post ΕΔΩ!

Astakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλησπέρα !

Ψάχνω τους ελληνικούς υπότιτλους για τις ταινίες Tideland και Les Bronzes.

Έψαξα και στο http://www.greeksubs.com αλλά δεν βρήκα τίποτα.

Αν τους έχει κανείς ή ξέρει πού μπορώ να τους βρω plz help!

Thanx!

Δημοσ.
Ορίστε για το United 93 ελληνικοί!

Μήπως μπορείς να μα πείς και σε ποιά version αντιστοιχούν?????

Αυτο το βρηκα κι εγω παιδια,αλλα ειναι για το FLIGHT 93 (Τηλεταινια) την οποια εχω υποτιτλισει ηδη. Εχει κανει λαθος αυτος που το ανεβασε στο greeksubs. Ψαχνουμε το UNITED 93 (την ταινια που ακομα,αν θυμαμαι καλα,δεν εχει παιχτει στην Ελλαδα).

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια , είμαι καινούριος στη παρέα , ψάχνω ελληνικούς υπότιτλους για το ask the dust , αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα με σώσετε

Δημοσ.

φιλτατοι καλημέρα. κατάβασα ένα αρχείο Lost-CompleteSeason2[HDTV][XviD]d με όλο τον δεύτερο κύκλο του λοστ αλλα δεν ξέρω ούτε ονομασίες και τέτοια απο το κάθε επεισόδιο. έχει 24 επεισόδια και είναι 8.19 γιγα. εχει κανεις το ίδιο. αν ναι μπορει να μου ανεβάσει τους υποτιτλους για όλη τη σεζον 2 γιατι δεν ξέρω απο όλα αυτά που βρήκα ποιοοι υποτιτλοι ταιριάζουν με τις εκδοσεις μου και σκεύτομαι ότι δεν θα είναι συγχρονισμένοι . ευχαριστώ

χωρίσ να έχει σημασία το αναφέρω ότι το αρχείο το κατέβασα απο ένα σίτε που λέγεται

(γκομενα του μικυ)+(συνδρομιτικο καναλι με 55Ε το μήνα)

Αν παραβίασα κανένα κανονα, ειδοποιήστε με να κανω rephrase...

Δημοσ.

Sto greeksubs an grapseis sto search lost tha sou vgalei olous tous subs (an den tous vreis edw). aytoi prepei na tairiazoun sta release pou eheis. An theleis steile me pm to mail sou na sou steilw oli th b season mhn talaipwreisai me psaksimo kai enan enan katevasma.

Οκ εστειλα. επιβεβαίωσε pls ότι ήρθαν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...