Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση υποτίτλων; Kάντε post ΕΔΩ!

Astakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω έτοιμους τους πρώτους υπότιτλους για το The Cars Cd 1 - Maven

θα τους ανεβάσω αύριο, σημερα δεν προλαβαίνω, ειναι οι πρώτοι μου υπότιτλοι και δείξτε επιείκια ... το δεύτερο CD θα είναι έτοιμο το σαββατοκύριακο.

μου αρεσε πολύ η μετάφραση τελικά...

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έχει κανείς υπότιτλους για κάποιο/α από τα κάτωθι :

entre ses mains

takeshis

see no evil

united 93

re-cycle

the fast & the furious tokyo drift

les bronzes amis pour la vie

Population 436

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Υπαρχει περιπτωση να βρεθουν υποτιτλοι για ενα παλιουτσικο (1970)

Kelly's Heroes

Ελληνικος τιτλος ηταν: Ηρωες με βρωμικα χερια

Δημοσ.

loipon paidia!!

exw kanei upload kati miso metafrasmenous ipotitlous gia pirates tis karaivikis dead mans chest..mou eipe ena paidi oti mallon ayrio 8a exei teleiwsei ti metafrasi kai 8a exei kanei upload!!telos sta vasana mas!!!:-P :-P

Δημοσ.

χερομαι που βλεπο γιουσερς να την παλευουν να φτιαξουν υποτιτλους για τους υπολοιπους. Και εγο προτη φορα εκανα το soyperman returns πριν λιγες μερες και μου μπηκε το μιρκοβιο, κυριος διοτι μου την σπαει να βλεπο ηλιθιες μεταφρασεις που δεν βγαζουν νοημα.

φιλε cybereddie το cars kapoia stigmh argotera tha to testaro.

Παλευο να μεταφρασο το dead mans chest. Τhx to antony_crete που βρηκε το αγγλικο. Εχο και το ολλανδικο πανο στο οποιο δουλευο μου φενεται καλυτερα συγχρονισμενο, αλλα με το αγγλικο ανοιχτο σε αλλο παραθυρο βοηθαει να κανο πιο ευκολα μεταφραση. Ελπιζο μεχρι αργα το βραδυ να εχο ετοιμο το 1το σι ντι. Πολυ διαλογο το μαμημενο. Αμ θελει κανεις ας ασχολιθει με το 2ρο σι ντι, αν και θα το κανο και αυτο αυριο/μεθαυριο. Οταν τελειοσει το 1το θα το ανεβασο μονο του να το τεσταρετε.

Δημοσ.
Έχει κανείς υπότιτλους για κάποιο/α από τα κάτωθι :

entre ses mains

takeshis

see no evil

united 93

re-cycle

the fast & the furious tokyo drift

les bronzes amis pour la vie

Population 436

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Κάνε ένα search στο site,για το Tokyo drift υπάρχουν πάντως.

Δημοσ.

kalispera paidia.exw faei to kefali mou autes tis meres.katebasa to the omen2006 se morfi svcd(kali poiotita).ti subtitles prepei na katebasw?katebasa kapoious alla einai asigxronistoi.please help....

mipws iparxei programma na enswmatwnei ta subtitles stin tainia kai na ta kanei ena?thelw na dw tin tainia se dvd player k oxi se computer.euelpistw se boitheia

Δημοσ.

εχει κανεις αγγλικουςυποτιτλους για

stand up comedy

chris rock - never scared hbo special

k

richard pryor - here and now 1983

γιατι στο μουλαρι δεν βρηκα τιποτα

Δημοσ.
kalispera paidia.exw faei to kefali mou autes tis meres.katebasa to the omen2006 se morfi svcd(kali poiotita).ti subtitles prepei na katebasw?katebasa kapoious alla einai asigxronistoi.please help....

mipws iparxei programma na enswmatwnei ta subtitles stin tainia kai na ta kanei ena?thelw na dw tin tainia se dvd player k oxi se computer.euelpistw se boitheia

για να φτίαξεις ουσιαστικά dvd(gia na to deis στο dvd player) θα χρειαστείς ένα πρόγραμμα όπως το convertx to dvd ή και άλλα τέτοια παρόμοια προγράμματα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...