Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση υποτίτλων; Kάντε post ΕΔΩ!

Astakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Paidia opios kseri ispanika kai mporei na metafrasei Subtitles gia tin Tainia "Poseidon"

As kanei to kalo.....

To Zip einai oi Subs kai einai tis Tainia

"Poseidon 2006 Ts Xvid Prevail"

ante kante to kalo...

Perimenei oli oi ellada!

:-D :-D :-D :-D

Να σου πω,αυτό το torrent είναι καλό από πλευράς εικόνας και ήχου??Γιατί σε λίγο θα μου το στείλει ο θείος Torrent...:mrgreen: :mrgreen:

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

hello!

εγω ψαχνω υποτιτλους για σειρες οπως το E.R και το X-FILES.

Το E.R ηταν αυτο με το νοσοκομειο κτλ, οσο για το X-FILES το γνωριζετε...

Δημοσ.
ευχαριστω για το λινκ!!!!

Βασικά δεν βλέπω καθόλου τιβι' date=' αλλα είπα να κατεβάσω τους παλιοχαμένους να τους δω...έχω δει ως το 7επ. μέχρι τώρα.... :)

Τώρα για άλλες σειρές δεν με βλεπω...[/quote']

Σου προτείνω,αν έχεις τη δυνατότητα,να κατεβάσεις το 24.Σίγουρα πολύ καλύτερη σειρά και με περισσότερη δράση από το lost...Πολύ καλή σειρά...Μέχρι τώρα έχουν γυριστεί 5 seasons.Για κοίταξέ το...:-D

Δημοσ.
Σου προτείνω,αν έχεις τη δυνατότητα,να κατεβάσεις το 24.Σίγουρα πολύ καλύτερη σειρά και με περισσότερη δράση από το lost...Πολύ καλή σειρά...Μέχρι τώρα έχουν γυριστεί 5 seasons.Για κοίταξέ το...:-D

Ok ευχαριστώ αλλά τι υπόθεση έχει το 24? Πρώτη φορά που το άκουσα σαν σειρά ήταν σήμερα όταν μπήκα στο site που μου παρεθεσες παραπάνω!

Δημοσ.
Ok ευχαριστώ αλλά τι υπόθεση έχει το 24? Πρώτη φορά που το άκουσα σαν σειρά ήταν σήμερα όταν μπήκα στο site που μου παρεθεσες παραπάνω!

Με πολύ απλά λόγια:δείχνει μια αντιτρομοκρατική υπηρεσία του Los Angeles,την CTU,η οποία προσπαθεί να αποτρέψει τρομοκρατικές ενέργειες,επιθέσεις εναντίον του προέδρου κ.λ.π.Βασικός πρωταγωνιστής είναι ένας πράκτορας της CTU,ο Jack Bauer(Kiefer Sutherland) που προσπαθεί μαζί με τους συνεργάτες του να εξοντώσουν τους τρομακράτες.Το πρωτότυπο αυτής της σειράς είναι ότι τα γεγονότα εξελίσσονται σε πραγματικό χρόνο,δηλ κάθε επεισόδιο δείχνει τα γεγονότα μιας ώρας.Έτσι μια season είναι 24 επεισόδια,δηλ μια ολόκληρη μέρα...Αυτά. :-D :-D

Δημοσ.
hello!

εγω ψαχνω υποτιτλους για σειρες οπως το E.R και το X-FILES.

Το E.R ηταν αυτο με το νοσοκομειο κτλ' date=' οσο για το X-FILES το γνωριζετε...[/quote']

Για Χ-files θα βρεις εδώ στο insomnia και στο http://www.dvdstuff.gr Ή πες μου το e-mail σου να σου τους στείλω όλους εγώ...:mrgreen: :mrgreen:

Για E.R. δεν ξέρω...:-|

Δημοσ.

Για Χ-files θα βρεις εδώ στο insomnia και στο http://www.dvdstuff.gr Ή πες μου το e-mail σου να σου τους στείλω όλους εγώ...

Για E.R. δεν ξέρω...

είναι ομως για ολα τα sessons; ρωταω γιατι θελω για ολα τα sessons.

αν καποιος ξερει και για το E.R ας πει.

ευχαριστω!

Δημοσ.
Για Χ-files θα βρεις εδώ στο insomnia και στο http://www.dvdstuff.gr Ή πες μου το e-mail σου να σου τους στείλω όλους εγώ...

Για E.R. δεν ξέρω...

είναι ομως για ολα τα sessons; ρωταω γιατι θελω για ολα τα sessons.

αν καποιος ξερει και για το E.R ας πει.

ευχαριστω!

Εγώ έχω για όλες τις seasons των x-files πάντως...

Δημοσ.

Απο το Wolf Creek έχει κανείς ελληνικούς υπότιτλους για την unrated έκδοση? Αυτήν που είναι κάπου 105 λεπτά. Γιατί κατέβασα αυτήν απο δω που λέει "DVD", αλλά δε μπορώ να τη συγχρονίσω. Ενώ συγχρονίζεται στην αρχή και στο τέλος, στη μέση χάνεται. Προφανώς είναι η "απλή" έκδοση..

Δημοσ.

paidia psaxno ypotitlous agglika i ellinika sta 23.976 gia

csi Miami season 1 apo 15-24.

sta prwta poy einai sta 25 frames eixa vrei kai den eixa provlima

episis psaxno kai csi las vegas apo 618 kai kato

exei kaneis tipota?

Δημοσ.

opoios mporei h kserei thelw subtitles gia to "take the lead"

einai dyskolo na peisw tis files mou na erthoun na to doun sta agglika..

epishs an telika vrw tha sas kalesw na kanoume partaki..

na'ste kala eyxaristw

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...