Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση υποτίτλων; Kάντε post ΕΔΩ!

Astakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ορίστε οι πολυαναμενόμενοι υπότιτλοι για την ταινία Silent Hill.

Είναι για 25fps για την έκδοση Adyan TC.

Όλοι οι υπότιτλοι είναι συχγρονισμένοι σωστά αλλά λείπουν 3 λεπτά επειδή οι υπότιτλοι που βρήκα ήταν για την ταινία που λείπουν μερικά λεπτά.

V2 διορθωμένη..

SIlent_Hill_ADYWAN_TC_GR_GHERUDOS_V2.zip

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εχω αυτούς φίλε αλλά είναι αλλου γι αλλού...αν μπορέσεις και τους συγχρονίσεις...ασε που χάνουν πολλά κομμάτια...αλλα δεν βρήκα κάτι καλύτερο...

re na min mporw na tous syntoniso me tipota!:twisted: eimai me ta dyo cd ta kana join kai etrexa ayta ta sub...kai ginetai xamos:-?

Δημοσ.
re na min mporw na tous syntoniso me tipota!:twisted: eimai me ta dyo cd ta kana join kai etrexa ayta ta sub...kai ginetai xamos:-?

Και εγώ τα ίδια τραβάω....:evil: :evil:

Δημοσ.

Έφαγα κι εγώ τον τόπο να βρω υπότιτλους για τον Κώδικα Ντα Βίντσι!Τζίφος!Αυτοί δε,που υπάρχουν στο insomnia είναι κακοί.Οψόμεθα για το μέλλον...

Δημοσ.
Έφαγα κι εγώ τον τόπο να βρω υπότιτλους για τον Κώδικα Ντα Βίντσι!Τζίφος!Αυτοί δε,που υπάρχουν στο insomnia είναι κακοί.Οψόμεθα για το μέλλον...

Kala το'πες, υπομονή και έρχονται, δε χάλασε δα κι ο κόσμος αν δούμε τη ταινία μετά απο 10 μέρες....Αλλά να τη δούμε σωστά.

Δημοσ.
iparhoun ellinikoi ipotitloi gia to I Know What You Did Last Summer tou 1997 ?

vrika mono gia to I still Know What You Did Last Summer

Πωπω που τα θυμήθηκες αυτά ρε???:mrgreen: :mrgreen:

Μου άρεσαν πολύ και περίμενα ότι θα βγει και τρίτο,αλλά...

Όσον αφορά αυτό που ρώτησες,υπότιτλους δεν έχω...

Δημοσ.

έχει κανείς υπότιτλους για την ταινία οι εραστές του πολικού κύλου (los amantes del circulo polar ) ή lovers of the arctic circle. ελληνικά ή αγγλικά δε με πειράζει....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...