Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση υποτίτλων; Kάντε post ΕΔΩ!

Astakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για τα lost υπαρχει επισης και το http://lost.arian.gr/

το οποιο εχει υποτιτλους για ολα τα επεισοδια

Να ρωτησω και εγω κατι .Ξερει κανεις που μπορω να βρω υποτιτλους για τα lost της δευτερης season αλλα με framerate 25.000 ? Γιατι εκανα το λαθος και κατεβασα τα 9 πρωτα επεισοδια της δευτερης season απο french tv και ειναι μεταγλωτισμενα στα γαλλικα και οχι με το default framerate 23.000 που ειναι τα επεισοδια απο το ABC .Καθε προσπαθεια να τους μετατρεψω απετυχε .Μπορει κανεις να βοηθησει ?

Δημοσ.

subtitle workshop,πολύ εύκολο στη χρήση πατάς ctrl+D και επιλέγεις πόσα δευτερόλεπτα +- θα προσθέσεις/αφαιρέσεις κι έχει κι επιλογή για τα frames!!!

Άκουσε κανείς σας τίποτα για το Silent Hill και τα 16 λεπτά που λείπουν αν αληθεύει;

Δημοσ.

Εχει συχρονισει κανεις το Datemovie γιατι το εχω σε 2 version και καμια δεν παιζει σωστα οσο και αν προσπαθησα μονο στην αρχη και στο τελος συχρονιζονται στην μεση της ταινιας οχι!!

Δημοσ.

Xereto ola ta kala pedia ;P . Tha ithela na matho ama bori kanenas na mou pi pou boro na bro Subtitles gia to (The.Sentinel.2006 kai gia to Lucky Number Slevin - Ellhnikous) ...Thanks Prokatabolika.....

Δημοσ.

μαγκες ψαχνω ελληνικους η' αγγλικους υποτιτλους για κωδικα da vinci.τα γνωστα σαιτ τα εχω ψαξει.καμια ιδεα?

Δημοσ.
μαγκες ψαχνω ελληνικους η' αγγλικους υποτιτλους για κωδικα da vinci.τα γνωστα σαιτ τα εχω ψαξει.καμια ιδεα?

εχω αυτούς φίλε αλλά είναι αλλου γι αλλού...αν μπορέσεις και τους συγχρονίσεις...ασε που χάνουν πολλά κομμάτια...αλλα δεν βρήκα κάτι καλύτερο...

The Da Vinci Code.zip

Δημοσ.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΒΡΩ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΓΙΑ Lassie- Miracle Dog Too ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...