Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση υποτίτλων; Kάντε post ΕΔΩ!

Astakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε πες το ντε...σου βγάζει κανένα μήνυμα ότι είναι διαφορετικό κάτι? Άλλο τρόπο δεν ξέρω..εκτός να τα μετατρέψεις και τα 2 σε mpeg-2 και να τα ενώσεις μετά....και καπάκι κάψιμο σε dvd...

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παίδες μια ερωτησούλα: παλιότερα κατέβαζα υποτίτλους απο το extratitles.to (κατεβάζω μόνο αγγλικούς).

Πλέον το site αυτό εδώ και καιρό τα έχει φτύσει, και δεν έχω βρει μέχρι στιγμής κάποιο αντίστοιχο σε πληρότητα με αυτό. Έχετε να προτείνετε κάτι? (επαναλαμβάνω για αγγλικούς υποτίτλους)

Ψάχνω για το The Matador συγκεκριμένα...

Δημοσ.

Πολλοι τροποι αλλα το θεμα είναι άλλο και θα μας κράξουν με το δίκιό τους, έχει πολλούς τρόπους πάντως...

Δημοσ.
Πολλοι τροποι αλλα το θεμα είναι άλλο και θα μας κράξουν με το δίκιό τους, έχει πολλούς τρόπους πάντως...

Η αλήθεια είναι ότι είστε full off-topic...:mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
Άνοιξε ένα καινούριο thread μπας και δεί κανένας το πρόβλημά σου.. εδώ όποιος μπαίνει, μπαίνει για το Αναζήτηση υποτιτλων;Kαντε post ΕΔΩ[/i']!

should i repeat myself?

Δημοσ.

pws mporw na enosw 2 kommatia tainias se 1???

--------------------------------------------------------------------------------

den mporw na katalabw me to filo johnyar..thelw sas parakalw ta plhres bhmata k me pio programma mporw na ta ftiaxw??exw to virtualdub...kanei doyleia mono ayto???h thelei kai kappoio allo??k an nai poio???please..bohthiste ton xristiano.......

Δημοσ.
...please..bohthiste ton xristiano...

Μάλλον σε βουδιστές η σε μεμέτια έπεσες...

Α,ρε H9k με την τεμπελιά σου να μη βάζεις mod εδώ μέσα...

Δημοσ.

Παιδιά έχει κανένας Ελληνικούς ή και Αγγλικούς υπότιτλους για το Kickboxer 2: The Road Back;

Alxioa το Studio 9 της Pinnacle.(Αν υπάρχει και νεότερη έκδοση πάρε εκείνη.)

Δεν έχει τίποτα το δύσκολο απλά είναι βαρύ πρόγραμμα. Αν βρεις δυσκολίες έλα pm ή άνοιξε νέο θέμα γιατί εδώ είσαι off.

Δημοσ.

Καταρχάς θέλω να συγχαρώ όλα εκείνα τα παιδιά που αφιερώνουν τον ελεύθερο χρόνο τους και κάθονται με τις ώρες να μη πω με τις εβδομάδες και μεταφράζουν υπότιτλους για να τους βρίσκουμε εμείς έτοιμους. Ειδικά εγώ που δεν κατέχω τα αγγλικά και δεν μπορώ να κάνω αυτή τη δουλειά, νοιώθω μεγάλη υποχρέωση σε αυτά τα παιδιά.Και όταν βλέπω κάποιους να είναι πολύ απαιτητικοί και ανυπόμονοι πραγματικά στενοχωριέμαι πολύ.

Τώρα θα ήθελα να ρωτήσω αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα αν κάποιος φίλος δουλεύει τους υπότιτλους του κώδικα Νταβίντσι έτσι για να ξέρω αν θα μπορέσω να τους βρω νωρίς ή θα περιμένω ακόμα. Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Καταρχάς θέλω να συγχαρώ όλα εκείνα τα παιδιά που αφιερώνουν τον ελεύθερο χρόνο τους και κάθονται με τις ώρες να μη πω με τις εβδομάδες και μεταφράζουν υπότιτλους για να τους βρίσκουμε εμείς έτοιμους. Ειδικά εγώ που δεν κατέχω τα αγγλικά και δεν μπορώ να κάνω αυτή τη δουλειά' date=' νοιώθω μεγάλη υποχρέωση σε αυτά τα παιδιά.Και όταν βλέπω κάποιους να είναι πολύ απαιτητικοί και ανυπόμονοι πραγματικά στενοχωριέμαι πολύ.

Τώρα θα ήθελα να ρωτήσω αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα αν κάποιος φίλος δουλεύει τους υπότιτλους του κώδικα Νταβίντσι έτσι για να ξέρω αν θα μπορέσω να τους βρω νωρίς ή θα περιμένω ακόμα. Ευχαριστώ.[/quote']

Τον κώδικα Da Vinci τον έχεις βρει δηλαδή???:confused: :confused:

Δημοσ.

Paidia kalispera.

Psaxnw edw kai kairo ypotitlous estw kai agglikous gia thn tainia "the wishmaster". exw psaksei sxedon se ola ta site alla tipota.

Opoios gnwrizei kati as mou pei pls!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...