akis401 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Ε πες το ντε...σου βγάζει κανένα μήνυμα ότι είναι διαφορετικό κάτι? Άλλο τρόπο δεν ξέρω..εκτός να τα μετατρέψεις και τα 2 σε mpeg-2 και να τα ενώσεις μετά....και καπάκι κάψιμο σε dvd...
silencer51 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Παίδες μια ερωτησούλα: παλιότερα κατέβαζα υποτίτλους απο το extratitles.to (κατεβάζω μόνο αγγλικούς). Πλέον το site αυτό εδώ και καιρό τα έχει φτύσει, και δεν έχω βρει μέχρι στιγμής κάποιο αντίστοιχο σε πληρότητα με αυτό. Έχετε να προτείνετε κάτι? (επαναλαμβάνω για αγγλικούς υποτίτλους) Ψάχνω για το The Matador συγκεκριμένα...
ALXIOA Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 moy bgazei kati gia audio stream...den xerw ti shmainei...k pws tha ta metatrecw se mpeg-2??oyps???thelw plhres odhgies...thaks//!!!
akis401 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Πολλοι τροποι αλλα το θεμα είναι άλλο και θα μας κράξουν με το δίκιό τους, έχει πολλούς τρόπους πάντως...
nontasg Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Πολλοι τροποι αλλα το θεμα είναι άλλο και θα μας κράξουν με το δίκιό τους, έχει πολλούς τρόπους πάντως... Η αλήθεια είναι ότι είστε full off-topic... :mrgreen:
giankyr Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Άνοιξε ένα καινούριο thread μπας και δεί κανένας το πρόβλημά σου.. εδώ όποιος μπαίνει, μπαίνει για το Αναζήτηση υποτιτλων;Kαντε post ΕΔΩ[/i']! should i repeat myself?
ALXIOA Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 pws mporw na enosw 2 kommatia tainias se 1??? -------------------------------------------------------------------------------- den mporw na katalabw me to filo johnyar..thelw sas parakalw ta plhres bhmata k me pio programma mporw na ta ftiaxw??exw to virtualdub...kanei doyleia mono ayto???h thelei kai kappoio allo??k an nai poio???please..bohthiste ton xristiano.......
marios1957 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 ...please..bohthiste ton xristiano... Μάλλον σε βουδιστές η σε μεμέτια έπεσες... Α,ρε H9k με την τεμπελιά σου να μη βάζεις mod εδώ μέσα...
Voorhees Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Παιδιά έχει κανένας Ελληνικούς ή και Αγγλικούς υπότιτλους για το Kickboxer 2: The Road Back; Alxioa το Studio 9 της Pinnacle.(Αν υπάρχει και νεότερη έκδοση πάρε εκείνη.) Δεν έχει τίποτα το δύσκολο απλά είναι βαρύ πρόγραμμα. Αν βρεις δυσκολίες έλα pm ή άνοιξε νέο θέμα γιατί εδώ είσαι off.
runner1 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Για όσους ψάχνουν υπότιτλους για την συγκεκριμένη έκδοση της ταινίας αλλά είναι στ Αγγλικά.Αν μπορεί κάποιος να τις μεταφράσει κιόλας....ακόμα καλύτερα! Firewall.2006.DVDRip.xVID-LRC_ENGLISH.zip
paganist Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Kala gia Asterix & the Vikings den yparxoyn oute sta agglika? Gnwrizei kaneis tipota? Thanxs
vpardalis Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Καταρχάς θέλω να συγχαρώ όλα εκείνα τα παιδιά που αφιερώνουν τον ελεύθερο χρόνο τους και κάθονται με τις ώρες να μη πω με τις εβδομάδες και μεταφράζουν υπότιτλους για να τους βρίσκουμε εμείς έτοιμους. Ειδικά εγώ που δεν κατέχω τα αγγλικά και δεν μπορώ να κάνω αυτή τη δουλειά, νοιώθω μεγάλη υποχρέωση σε αυτά τα παιδιά.Και όταν βλέπω κάποιους να είναι πολύ απαιτητικοί και ανυπόμονοι πραγματικά στενοχωριέμαι πολύ. Τώρα θα ήθελα να ρωτήσω αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα αν κάποιος φίλος δουλεύει τους υπότιτλους του κώδικα Νταβίντσι έτσι για να ξέρω αν θα μπορέσω να τους βρω νωρίς ή θα περιμένω ακόμα. Ευχαριστώ.
nontasg Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Καταρχάς θέλω να συγχαρώ όλα εκείνα τα παιδιά που αφιερώνουν τον ελεύθερο χρόνο τους και κάθονται με τις ώρες να μη πω με τις εβδομάδες και μεταφράζουν υπότιτλους για να τους βρίσκουμε εμείς έτοιμους. Ειδικά εγώ που δεν κατέχω τα αγγλικά και δεν μπορώ να κάνω αυτή τη δουλειά' date=' νοιώθω μεγάλη υποχρέωση σε αυτά τα παιδιά.Και όταν βλέπω κάποιους να είναι πολύ απαιτητικοί και ανυπόμονοι πραγματικά στενοχωριέμαι πολύ.Τώρα θα ήθελα να ρωτήσω αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα αν κάποιος φίλος δουλεύει τους υπότιτλους του κώδικα Νταβίντσι έτσι για να ξέρω αν θα μπορέσω να τους βρω νωρίς ή θα περιμένω ακόμα. Ευχαριστώ.[/quote'] Τον κώδικα Da Vinci τον έχεις βρει δηλαδή??? :confused:
giankyr Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Παίζουν ελληνικοί υπότιτλοι για το The.Greatest.Game.Ever.Played.DVDRip.xVID-LRC? (είναι 2 CD)
kostis_74 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Paidia kalispera. Psaxnw edw kai kairo ypotitlous estw kai agglikous gia thn tainia "the wishmaster". exw psaksei sxedon se ola ta site alla tipota. Opoios gnwrizei kati as mou pei pls!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.