Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση υποτίτλων; Kάντε post ΕΔΩ!

Astakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΟ ΑΝΥ2dvd H To Film-machine ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ???ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ; ΣΑΣ ΖΗΤΑΩ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...ΘΑ ΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΓΩ ΜΕΣ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΟΥ ΣΦΑΙΡΑ...!!!!

Δημοσ.

FILE VAZELE ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΟ ΑΝΥ2dvd H To Film-machine ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ???ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ; ΣΑΣ ΖΗΤΑΩ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...ΘΑ ΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΓΩ ΜΕΣ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΟΥ ΣΦΑΙΡΑ...!!!!

PANATHA--13--VAZELOMANIAAAAAAAAAAAA....

ANTE AKONH ENAN XRONO YPOMONH...

Δημοσ.

1000 Sygnvmh File Moy..katebasa To Avi2dvd Kai Molis Paw Na Fortwsw Thn Tainia Moy Grafei..floating Point Divison By Zero..giati Na Mhn Mporei Na Thn Diabasei???me Exei Skasei...

Δημοσ.
1000 Sygnvmh File Moy..katebasa To Avi2dvd Kai Molis Paw Na Fortwsw Thn Tainia Moy Grafei..floating Point Divison By Zero..giati Na Mhn Mporei Na Thn Diabasei???me Exei Skasei...

Γεια σου φίλε βάζελε...Χεχεχε...Άν κατάλαβα καλά,θέλεις να γράψεις σε format dvd που να παίζει και σε dvd player την ταινία σου μαζί με τους υπότιτλους σωστά???Ε,τότε γνώμη μου είναι να κατεβάσεις το VSO ConvertXtoDVD.Κορυφαίο!!!Με το google το βρίσκεις άνετα...:mrgreen:

Δημοσ.
Ακομη δεν βγηκε κατι για Mission Impossible 3 ???????????????

Τι εννοείς,υπότιτλους??Εσύ δηλαδή την έχεις την ταινία????

Δημοσ.

KALA KATALABES...KATEBASA MIA TAINIA(PAIZEI KANONIKA)EXW SYXRONISEI K TOUS YPOTITLOYS MIA XARA..ALL THELW NA THN GRACW SE ENA DISKAKI DVD NA THN BLEPW...KATEBASA K TO VSO.Software.ConvertXtoDVD.v2.0.12.126-TE(AYTO DEN EINAI???)ALLA PALI DEN MPORW NA BGALW AKRH..AYTO MOY EGRACE THN TAINIA ALLA DEN MPORESA NA BALW TOYS YPOTITLOYS...TI NA KANW????EIMAI SKASMENOS...

Δημοσ.
Τι εννοείς,υπότιτλους??Εσύ δηλαδή την έχεις την ταινία????

Καλα, ειναι ερωτηση αυτη? :mrgreen:

Δημοσ.
Καλα, ειναι ερωτηση αυτη? :mrgreen:

Απλά μου φάνηκε παράξενο ότι έχεις την ταινία,γιατί και εγώ έψαχνα να τη βρω,αλλά τζίφος...Πώς σου φάνηκε,καλή ή βλακεία??:mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
KALA KATALABES...KATEBASA MIA TAINIA(PAIZEI KANONIKA)EXW SYXRONISEI K TOUS YPOTITLOYS MIA XARA..ALL THELW NA THN GRACW SE ENA DISKAKI DVD NA THN BLEPW...KATEBASA K TO VSO.Software.ConvertXtoDVD.v2.0.12.126-TE(AYTO DEN EINAI???)ALLA PALI DEN MPORW NA BGALW AKRH..AYTO MOY EGRACE THN TAINIA ALLA DEN MPORESA NA BALW TOYS YPOTITLOYS...TI NA KANW????EIMAI SKASMENOS...

Εγώ έχω πιο παλιά έκδοση,αλλά δεν έχει σημασία...

Λοιπόν φιλαράκι,για να βάλεις την ταινία και τους υπότιτλους μαζί,κάνεις τα εξής:πας αρχείο->προσθήκη αρχείου video και αφού το προσθέσεις πατάς δεξί κλικ πάνω του και σου βγάζει επιλογή "προσθήκη υποτίτλων".Έτσι βάζεις τους υπότιτλους.ΟΚ?? ;-) Για κοίταξέ το και πες μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...