Voorhees Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 mikaha euxaristo poli. me to subfind mou fenete tin exo kalabrei kai den psaxno se alla
nontasg Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 mikaha euxaristo poli. me to subfind mou fenete tin exo kalabrei kai den psaxno se alla Φίλε μπορείς να μου δώσεις το link για το subfind?Έχει πολλούς υπότιτλους εκεί??
Voorhees Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Αυτό είναι πρόγραμμα και εγώ με αυτό ψάχνω. Δές το παρακάτω link. http://www.download3000.com/download_10910.html
nontasg Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Αυτό είναι πρόγραμμα και εγώ με αυτό ψάχνω.Δές το παρακάτω link. http://www.download3000.com/download_10910.html Πολύ καλό!!!Thanks!!! :-D
giankyr Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Παίζουν ελληνικοί υπότιτλοι για Family Guy Season 1, 2, 3, 4, 5?
paparoupas Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Αν εχω μια ταινια στα 23fps και οι υποτιτλοι που βρισκω ειναι στα 25fps, πως μπορω να τους συγχρονισω?
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Αν εχω μια ταινια στα 23fps και οι υποτιτλοι που βρισκω ειναι στα 25fps, πως μπορω να τους συγχρονισω? Νομιζω με καθε επιφυλαξη με το Subtitle workshop. :-D
nontasg Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Αν εχω μια ταινια στα 23fps και οι υποτιτλοι που βρισκω ειναι στα 25fps, πως μπορω να τους συγχρονισω? Με subtitle workshop.Εγώ έτσι συγχρόνισα υπότιτλους 25 fps για μια season του 24 που ήταν γραμμένη σε 23.976 fps. :-D
nontasg Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Νομιζω με καθε επιφυλαξη με το Subtitle workshop. :-D Off topic:Γεια σου βάζελε συνάδερφε!!! :mrgreen: Άντε του χρόνου πιστεύω θα επανέλθουμε δριμύτεροι!!:twisted: :twisted:
akis401 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 me to Time Adjuster mporeis na kaneis to idio? Mporeis apo oti thymamai,,,alla de vriskw to logo, kai eyxrhsto einai to workshop kai perissoteres dynatothtes ehei. Den thymamai pou pas sto TA gia na metatrepseis epeidh ehei fygei edw kai para polu kairo apo to pc....Amydra pou thymamai einai dyo pinakakia kapou me kati telitses , allazeis ti telitsa apo to aristero meros sto deksi kai sto kanei
ALXIOA Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 exw syxronisi toys ypotitlous moy se mia tainia me to workshop..doyleuei mia xara...auto pou den mporw na kanw einai pws tha gracw aythn thn tainia moy mazi me tous ypotitloys se ena diskaki dvd???mporeis na me bojhthiseis???
dkangel000039 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 καλησπερα ξερει κανεις που μπορω να βρω υποτιτλους για το the road to guantanamo?
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 exw syxronisi toys ypotitlous moy se mia tainia me to workshop..doyleuei mia xara...auto pou den mporw na kanw einai pws tha gracw aythn thn tainia moy mazi me tous ypotitloys se ena diskaki dvd???mporeis na me bojhthiseis??? Αν την θελεις σε dvd format μπορεις με το vso , το film machine και το Any2DVD. :-D :-D
akis401 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 exw syxronisi toys ypotitlous moy se mia tainia me to workshop..doyleuei mia xara...auto pou den mporw na kanw einai pws tha gracw aythn thn tainia moy mazi me tous ypotitloys se ena diskaki dvd???mporeis na me bojhthiseis??? Υπάρχουν πολλοί τρόποι, τώρα αν αρχίσει καθένας να σου λέει τι κάνει θα πελαγώσεις ακόμα περισσότερο, θα σου πρότεινα να διαβάσεις κάποιους οδηγούς που υπάρχουν, να δοκιμάσεις και από κει και πέρα ότι σε βολεύει το κρατάς και ρωτάς τυχόν απορίες....Καλό κουράγιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.