Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση υποτίτλων; Kάντε post ΕΔΩ!

Astakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δοκιμασε να αλλαξεις το fps των υποτιτλων με το subtitle workshop. το ειχα χρησιμοποιησει παλια οταν επαιζα με τα divx. Αν για παραδειγμα οι υποτιτλοι ειναι σε αμερικανικο format τοτε τους αλαζεις σε αυτο που ειναι η ταινια που εχεις...

συνηθως τα φορματ που παιζουν ειναι τα παρακατω...

-23,976

-25

-29,97

Δημοσ.

Δοκιμασε να αλλαξεις το fps των υποτιτλων με το subtitle workshop. το ειχα χρησιμοποιησει παλια οταν επαιζα με τα divx. Αν για παραδειγμα οι υποτιτλοι ειναι σε αμερικανικο format τοτε τους αλαζεις σε αυτο που ειναι η ταινια που εχεις...

-23,976

-25

-29,97

Δημοσ.

-23' date='976

-25

-29,97[/quote']

Το έχω δοκιμάσει και αυτό, δεν δούλεψε.

Δημοσ.

-23' date='976

-25

-29,97[/quote']

Το έχω δοκιμάσει και αυτό, δεν δούλεψε.

Δημοσ.
Des fps tainias subs kai meta 50 50 h kai ligoterous ypotitlous na tous syghroniseis me to workshop ksehwrista, mono etsi tha kaneis douleia...

Εάν είχα το διαθέσιμο χρόνο θα συγχρόνιζα ένα ένα τους υπότιτλους και δε θα έψαχνα έτοιμους. Μάλλον θα ψάξω να βρω το release απο LOL να τελειώνω. Ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Δημοσ.

καταρχην,ευχαριστω για την απαντηση. δευτερον,γνωριζετε αν υπαρχουν πουθενα υποτιτλοι gia sex and the city,season 6?εχω βρει στο greeksubs,μονο 4 επεισοδια.

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα( ή μάλλον καλημέρα).Ξέρει κανένας που μπορώ να βρω ολόκληρη την 5η season του 24 και βέβαια υπότιτλους???Επίσης για κατέβασμα ταινιών κανά καλό πρόγραμμα εκτός του azureus,γιατί μου κάνει κάποια προβλήματα τον τελευταίο καιρό??Και κάτι άσχετο και sorry που το κάνω post εδώ:ξέρει κανένας πώς μπορώ να κατεβάσω ολόκληρα albums με ελληνικά τραγούδια??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...