HamerZ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 - Έχω ένα ανεμιστήρα Y.S.Tech - FD121238HS / 12V - 0,71A και ένα panel - Akasa AK-FC-03 και ένα καλώδιο "3 pin to 3 pin extension cable" - Ο ανεμιστήρας έχει 4-pin βύσμα, ενώ το panel έχει 3-pin (όπως τα 2 πάνω βύσματα στην 2η εικόνα) ακολουθούν εικόνες τους: - Ο ανεμιστήρας χρησιμοποιεί 2 καλώδια : κόκκινο, μαύρο. Το βύσμα του panel έχει 3 καλώδια : κίτρινο, κόκκινο, μάυρο. - Εγώ αυτό που θέλω να κάνω είναι να χρησιμοποιήσω μέρος του 2ου καλωδίου για να συνδέσω τον ανεμιστήρα στο panel της Akasa, κόβοντας το 4-pin βύσμα και με το κολλητήρι να το συνδέσω με το 3ο καλώδιο. Από το 3ο καλώδιο θα χρησιμοποιήσω μόνο τα 2 καλώδια, κόκκινο και μαύρο. Θέλω να τροφοδοτήσω τον ανεμιστήρα από το panel και να μπορώ να ελέγχω τις στροφές του (δεν με ενδιαφέρει να θα φένεται στην οθονούλα ο αριθμός των στροφών του). Η όλη σκέψη είναι σωστή ή θα έχω κανένα ολικό κάψιμο; - Βασικά αυτό που μάλλον θα έκανε αυτή τη δουλειά ως έτοιμο καλώδιο είναι το ακόλουθο, Akasa C-CABLE-ADPT - "3-pin to 4-pin converter", αλλά δεν το βρήκα στην Θεσσαλονίκη, παρά μόνο, με μια πρώτη ματιά, στην Computer Data & Checkmate.
TonyMontana Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 prin to enwseis sto akasa panel tsekare oti mporei na anteksei 0.71A min kaei tipota
HamerZ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 TonyMontana, που βλέπω πόσα Αmber μπορεί να σηκώσει στο σύνολο και ανά κάθε καλώδιο; Στο manual δεν θυμάμαι να είχε πληροφορίες για κάτι τέτοιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.