andrip Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Καταρχην να ξεκαθαρίσω οτι πέρνω για 2η φορα adsl in a box (σε 2ο νούμερο προφανώς) και την πρώτη φορα χωρίς κανενα πρόβλημα σε 5 μέρες είχα adsl! Την αίτηση την εχω κανει καμια 20αριά μερες. Και λέω προχτες νταξει απο βδομάδα τώρα. Χτες το πρωι με πέρνουν απο τον ΟΤΕ οτι η ενεργοποίηση έγινε (κανονικα modem συνδέθηκαν όλα οκ) και η forthnet δε μου εχει στείλει τους κωδικούς. Πήρα 2 τηλέφωνα και λέει πρέπει να μας ειδοποίησει ο ΟΤΕ, μα λέω ρε παιδιά με πήραν εμένα και είναι όλα οκ... Με αποτέλεσμα απο χτες να είμαι μπροστά στο κινητό αλλα τίποτα... κωδικούς ακόμα δεν είδα... και δυστυχώς είναι σαββατοκύριακο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 kai mena argisane 2-3 meres na mou dosoune username kai password . apla tha pareis tin forthnet na sou dosei demo account pou einai gia 2-3 meres mexri na pareis to kanoniko . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrip Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 α γίνεται αυτό; Τι θα τους πώ δηλαδή; Δεν ήξερα οτι υπάρχει τέτοιο πράμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 apla tha tous peis oti mexri na sas enimerosei o ote thelo ena demo account . kalitera pare to 801-100 9000 pou einai texnikh ipostirixsh tis forthent giati katalavenoun kalitera... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-htf-viper151 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 re sy donnie afou kai gia demo pali toses meres den tha kanoun;;; pou kseroun oti o typos exei ds grammi;;; kai pali tha xreiastoun 2´-3 meres gia na tou steiloun tin demo nomizw... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 oxi re ,apo ti stigmi pou to zitiseis se 20 lepta ginete auto exsalou ekana kai ego , 2 demo pira mexri na mou stiloun to kanoniko account. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-htf-viper151 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 heh,....kai an den stiseis kanoniko account ti ginetai;; ;-) ;-) diladi gia 1 mina pou allazw se vivodi mporwanti na parw vivodi na exw demo synexws se 4thnet???:grin::grin: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrip Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 παίδες πήρα τελικά τελεφούνκεν και μου δώσανε ντεμο αλλα επειδή επρεπε να φύγω δεν έκατσα να το τσεκάρω σε 20 λεπτά. Και διαπίστωσα οτι τώρα που ηρθα δεν μπορώ να συνδεθώ με το account ρε γαμώτο ουφ δεν ειναι γραφτό τελικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 εμένα μου έδωσε η φορθνετ ενώ είμαι πελάτης της vivodi και λειτουργεί κανονικά..Βέβαια απο δευτέρα θα τα ακούσει καλά η vivodi για την εξυπηρέτηση της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrip Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 νταξει μια χαρα κι εγώ. Μου την ενεργοποιησαν τελικά στις 20 μέρες ντάξει απ'το τίποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2005 demo mporeis na zitiseis kai sto dinoun epitopou.oso gia auto pou grafeis pio pano oti o ote sou ipe oti einai ok alla i forthnet sou leei den exei ginei enimerosi iparxei mia logiki.a.o ote apires fores leei blakies.b kai basiko poloi me to pou sigxronisei to modem nomizoun oti i adsl einai etoimi kai amesos pernoun username kai password.to oti pezei mia adsl den einai mono o sigxronismos.an itan mono o sigxronismos otan ekanes px ta test sto zyxel den tha sou ebgale test gia loopback test.opote ta modem pou den exoun auta ta test o pelatis zitaei to username kai to password xekinaei na plironei gia auta kai meta den exei internet afou den einai pliris i grammi.opote to kalitero opos ipan pio pano ine ena demo opote na min xekinisei to diko sou akoma me pianeiiiisss.xixi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonisk2003 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2005 Αυτό που κάνει η forthnet όχι μόνο δεν είναι βλακεία αλλά είναι και υπέρ μας. πχ εμένα όταν συγχρόνισε το μόντεμ πήρα κατευθείαν την forthnet να ζητήσω κωδικούς και η κοπέλα μου είπε ότι δεν μας έχουν ειδοποιήσει από τον ΟΤΕ και έτσι δεν μπορώ να σου δώσω τους κωδικούς. Τότε επειδή τα ψιλοπήρα λίγο (ήθελα και εγώ να δω τι είναι πια αυτό το καταραμένο adsl!) άρχισα να της λέω νευριασμένα ότι το μόντεμ μου έχει συγχρονίσει κανονικά, ότι χρειάζομαι το internet, κλπ κλπ κλπ... και τότε μου εξήγησε ότι δεν μπορεί να μου δώσει τους κωδικούς γιατί δεν τους έχει ειδοποιήσει ο ΟΤΕ ότι η γραμμή έχει ενεργοποιηθεί κανονικά και μπορεί να συγχρόνισε για λίγο δοκιμαστικά και αν μου δώσει τους κωδικούς θα αρχίσει η χρέωση της συνδρομής μου κανονικά και έτσι αν μετά ξεσυγχρονίσει το μόντεμ για καμμιά βδομάδα εγώ θα μείνω χωρίς internet αλλά η χρέωση θα συνεχίζει κανονικά, έτσι μπορεί να χάσω μία ολόκληρη βδομάδα από τη συνδρομή μου. Και μετά μου είπε ότι μπορεί να μου δώσει ένα demo μέχρι να πάρω τους κανονικούς κωδικούς μου, πράγμα που έγινε μετά από 2 μέρες. Άρα καλά κάνει η forthnet και δεν δίνει τους κωδικούς πριν ειδοποιηθεί από τον ΟΤΕ για την γραμμή, γιατί μετά αυτή θα τα ακούει αν εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος μείνει χωρίς internet και χρεώνεται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2005 apla more oi misoi blepoun oti sigxronizei kai nomizoun oti ta panta pezoun.edo o ote peftei poles fores kai ta modem menoun sigxronismena alla ante na to exigiseis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrip Δημοσ. 21 Αυγούστου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2005 παιδιά απο που τα ξεθάβεται αφού είπα οτι το θέμα έχει κλείσει γιατι την ψάχνεται κι άλλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrip Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 και για κάποιους που είπαν το οτι σου δείχνει οτι το μόντεμ ειναι συγχρονισμένο δεν παει να πει οτι είσαι οκ εγω ξέρω οτι το μοντεμ (σε άλλη σύνδεση, όχι αυτή που έγραψα παραπάνω) δείχνει οτι είναι οκ εδώ και 2 μέρες κωδικοί δε μου έχουν έρθει όμως μπαίνω με κωδικούς φίλου... αυτό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.