Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Εχω βαλει τελευταια σχετικα μια καρτα pinnacle αλλα η ποιοτητα της εικονας δεν ειναι καλη...Πιο παλια με μια aver tv ειχα πολυ καλυτερη εικονα...Λετε να μπορω να κανω κατι ???? Εχω επιλεξει pal και Greece στις ρυθμισεις. Η πριζα tv που την εχω συνδεσει ειναι μια χαρα με αλλη tv σε ποιοτητα εικονας.
zaxoys Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Με ποιο πρόγραμμα βλέπεις ,με το PCTV vision?Πια έκδοση drivers έχεις?Η επιλογή για deinterlace (1-2 field) βελτιώνει τπτ?
tzoykas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Για ποια κάρτα μιλάμε; Οι ρυθμίσεις συνήθως βελτιώνουν πράγματα όπως τα μπερδεμένα (ή καθόλου χρώματα). Δε νομίζω ότι μια κακή ποιότητα εικόνας (θολούρα, pixelation, ghosting) διορθώνεται απλά με drivers. Μήπως θα ήταν καλή ιδέα να την επιστρέψεις και να πάρεις κάτι καλύτερο; δοκίμασε βέβαια και τελευταίους οδηγούς αν και δε νομίζω ότι θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Αν θυμαμαι καλα ειναι αυτη η καρτα... http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=29&Nav_Section_Id=911&Catalog_Id=1&Product_Id=42697&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Βλεπω tv με το προγραμμα το δικο της...Με αλλα που δοκιμασα ηταν χειροτερα... :-? :-? :-? :-?
Panosst Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Πάντως την καλύτερη δυνατή ποιότητα θα στην δώσει μόνο το dscaler
advantix Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Εχω επιλεξει pal και Greece στις ρυθμισεις. Βάλε στης ρυθμίσεις Germany και όχι Greece.
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Βάλε στης ρυθμίσεις Germany και όχι Greece. Μπα...Καμμια διαφορα.Μαλλον ειναι θεμα ποιοτητας hardware... :-x :-x :-x
zaxoys Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Μπα δεν νομίζω,οι χρήστες της pinnacle φωνάζουν για το support + software αλλά πάντα οι κάρτες της σε ποιότητα hardware ήταν καλύτερες από τα περισσότερα tuner
advantix Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Και όμως στο θέμα της κακής ποιότητας της εικόνας οι ρυθμίσεις πρέπει να είναι Netherlands ή Germany γιατί η Ελλάδα έχει το secam σύστημα και θα πρέπει να ξανακάνεις search τα κανάλια από την αρχή.
tzoykas Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Μπα δεν νομίζω,οι χρήστες της pinnacle φωνάζουν για το support + software αλλά πάντα οι κάρτες της σε ποιότητα hardware ήταν καλύτερες από τα περισσότερα tuner Μη παίρνεις και όρκο Τη θεωρώ πολύ μέτρια εταιρία από υλικό. Μεγάλη γκάμα, μικρή ποιότητα. Δύο είχα δοκιμάσει, η μία ήταν αδιάφορη η άλλη απλά απαράδεκτη.
zaxoys Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 H pinnacle pctv pro ήταν πολύ καλύτερη από τα περισσότερα tuner me bt8x8 Γιάννη φαντάζομαι οτι εννοείται έχεις βάλει Greece-pal-antenna ε? (Το software της pinnacle έχει ξεχωριστή ρύθμιση για χώρα και για σύστημα αλλά και για cable ή antenna) Δεν μας λές και τους drivers σου και κανα screenshot ποιότητας κάπου? Dscaler φαντάζομαι δοκίμασες,εναλλακτικά δοκίμασε και http://www.chris-tv.com/ Φαντάζομαι οτι και το καλώδιο είναι δοκιμασμένο καπου,έχω δει πολύ μεγάλη διαφορά λόγω χαλασμένου καλωδίου κεραίας ...
geovard Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Η Ελλάδα έχει PAL-B σύστημα καί όχι SECAM-B πού της δίνουν ορισμένα software.Εγώ έβαλα στο Power Director επιλογή χώρας το Ισραήλ γιά να δω εικόνα σωστή.(Στα πρώτα χρόνια της έγχρωμης τηλεόρασης είχε η Ελλάδα secam)
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Εχω βαλει : PAL-GREECE -ANTENNA Επιλογη PAL-B δεν εχει.Εχει PAL DK , PAL M ,PAL N Και με Ισραηλ που δοκιμασα τιποτα διαφορετικο... :-x :-x :-x :-x Ποιο ειναι το site ρε παιδια μηπως και βρω τιποτα νεο software για την καρτα ???Εχω την εκδοση 2.76...
tzoykas Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Α τόσο χάλια δλδ εννοείς ..... http://www.pinnaclesys.com/PublicSite/us/Home/ Αυτή είναι η σελίδα. Αν και αυτό μου φαίνεται πρόβλημα του tuner μιας και έχεις βεβαιώσει ότι μια τηλεόραση πχ παίζει καλά με την ίδια κεραία.
advantix Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Μάλιστα :? να ρωτήσω κάτι ? Τώρα που βλέπω την εικόνα από την screenshot. Συνδέεις στον υπολογιστή το καλώδιο της κεραίας παίρνοντας από κάποια πρίζα ? Συνήθως αυτές είναι διακλαδώσεως και έχουν και μια αντίσταση από μέσα που υποβιβάζει το σήμα της τηλεόρασης. Αν μπορείς να την παρακάμψεις την πρίζα αποσυνδέοντάς την και να δώσεις απευθείας με το καλώδιο στο PC. Ή αν έχεις μια μικρή 14άρα να την τσεκάρεις με το καλώδιο που συνδέεις στο PC.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.