Προς το περιεχόμενο

Sony-Ericsson K750i H Motorola V1050?

kara1991

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tha ithela na mou peite kata tin gnomi sas poio kinito einai kalutero kai gia poio logo:To sony-ericsson K750i h to motorola V1050?Tha agoraso kainourgio kinito kai eimai anamesa se afta ta dio.

Δημοσ.

Χωρίς συζήτηση το SE K750i. Ξέρω ότι το 1050 είναι ωραίο από εμφάνιση αλλά οι δυνατότητες σαν πλατφόρμα και η ποιότητα φωτογραφίας του πρώτου είναι αυτή τη στιγμή ότι καλύτερο υπάρχει σε αυτή την τιμή.

Δημοσ.

Να συμφωνήσω και εγώ με τον ksessalonikio. Έχει γίνει ήδη σούπα. Πάρτε κανένα άλλο τηλέφωνο.

Τώρα χωρίς πλάκα, ακόμα και την ωραία εμφάνιση του V1050 που αναφέρθηκε, εγώ δεν την βλέπω.

Δημοσ.
10m. Όπως όλα.

Κάνεις λάθος!Όχι όπως όλα.Το δικό μου Motorola Raz V3 έχει εμβέλεια 100m και μάλιστα επιβεβαιωμένο.Άλλωστε το γράφει και πάνω στο κουτί!10m λίγα μου φαίνονται ιδιαίτερα άμα θες να κάνεις και λίγο bluejacking!!:razz:

Δημοσ.
Εγώ γιατί δεν το βλέπω σε κανένα review του κινητού σου αυτό; για δώσε κανα link.

Λοιπόν καταρχήν όπως σου είπα το έχουνε δοκιμάσει τα παιδιά στο myphone αλλά το λέει και το κουτί του κινητού.To bluetooth που ενσωματώνει το κινητό μου είναι class 1.Υπάρχουν 2 είδη bluetooth: bluetooth class 1 και bluetooth class 2.Τη διαφορά μεταξύ τους μπορείς να την δεις και εδώ:

http://www.digit-life.com/articles2/bt-dongles-xmicro/

To K750 προφανώς έχει bluetooth class 2.

Βρήκα και ένα link που λέει ακριβώς ότι το κινητό ενσωματώνει bluetooth class 1 σε περίπτωση που δε με πιστεύεις!:razz:

http://www.cellworks.ca/product_info.php?products_id=135

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Mia erotisi gia to motorola v1050:Eida stin istoselida tis vodafone oti exei extra mnimi 256mb.Afti i extra mnimi tha einai mesa sto kouti tou motorola ean to agoraso h den einai mesa sto kouti kai prepei na tin agoraso?Episis,mexri posa lepta h defterolepta video mporei na travixei?Sas parakalo apantiste mou einai polu simantiko!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...