Προς το περιεχόμενο

Kouti Apo ΠΛΑΙΣΙΟ

anathema_neo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nomizo oti to sigkekrimeno kouti pou ennoeis exei kapoia plastika pano sta opoia bidonontai ta drives kai meta ta plastika auta stereonontai sto kouti (mpainoun sirtarota).

Simperasma: xreiazesai ta plastika auta, ektos ki an kaneis kapoia patenta.

Δημοσ.

Πηγαινε στο service του πλαισιου και ζητα αυτα τα πλαστικα που λεει και ο φιλος πιο πανω,θα σου δωσουν,τσαμπα εννοειται...Ειναι οδηγοι,θα τα βιδωσεις πανω στο drive και μετα θα το βαλεις στο κουτι...

Δημοσ.

Κλασσική σπαζοκεφαλιά στα κουτιά του Πλαισίου (έχω δει και μερικά κουτιά Plato PC - Πουλιάδης με το ίδιο σύστημα). Το είχα πρωτοδει σε ένα κουτί ένα κουτί φίλου που είχαμε αγοράσει πριν 3 (νομίζω μπορεί και 4 χρόνια) χωρίς dvd και δε μπορούσαμε να το βάλουμε στη συνέχεια. Το μυστικό μας το είπε τελικά φίλος (Vaguras) που είχε κάνει στη BCC. Το πιο χαζό είναι ότι δίνουν tower με 4 5.25'' θέσεις αλλά δεν βάζουν τα αντίστοιχα "αυτάκια" μέσα στο πακέτο με αποτέλεσμα να πρέπει να τρέχεις στο service για spare. Αντίθετα στον Πουλιάδη μάλλον πρέπει να δίνουν μπόλικα spare από την αρχή γιατί στη προηγούμενη δουλειά μου είχαμε 2 Plato και 2 κουτιά με μερικές δεκάδες spare μεταλλικά "αυτάκια".

Δημοσ.

Άσε πριν 2 χρόνια που είχα αγοράσει κουτί έκανα 2 ώρες για να βρώ λύση σε αυτό. Τελικά αυτοί οι οδηγοί ήταν "κουμπωμένοι" στο κάτω μέρος του κουτιού. Για κοίτα μπορεί να είναι εκεί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...