Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για ηχο 5.1

lazaross

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδα την εικόνα σου, και το βίντεο του χώρου.

Επειδή τώρα είμαι αρκετά κουρασμένος για να κάτσω ώρα να σου βγάλω κάποια λύση, θα το κάνω αύριο το μεσημέρι :D

Περίμενε για post μου το βραδάκυ :)

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λάζαρε,

αν δεις τον φίλο τον Μπιλλάρα να καταφθάνει με πολύχρωμα υφάσματα και ταπετσαρίες ετοιμάσου για γενική αλλαγή διακόσμησης LOL:D

Δημοσ.

Το πολύ πολύ να γκρεμίσεις κανα δυο ντουβάρια και να βαλεις 2-3 γυψοσανίδες...Σιγα το πραμα...:)

Παντως ρε λαζαρε πολύ π@υΤ@ν@ τον εχεις κάνει το χωρο...Βεβαια εχω δει και χειρότερα...Τυπος με aydigy 1[Τη καλή] και αρκετα καλά ηχεια 5,1 να τα χει βάλει όλα στη σειρά το ένα δίπλα στ'αλλο LOL:D μαμω τη διαταξη εχει φτιαξει...:)

Δημοσ.
Λάζαρε' date='

αν δεις τον φίλο τον Μπιλλάρα να καταφθάνει με πολύχρωμα υφάσματα και ταπετσαρίες ετοιμάσου για γενική αλλαγή διακόσμησης LOL:D[/quote']

R:DFLMAO.

Πλάκα πλάκα αν ήταν Αθήνα το παιδί δεν το απέκλεια το ενδεχόμενο αυτό :D

Δημοσ.
τις ταινιες τις βλεπω μονο απο την τηλεοραση.. για αυτο και πηρα ολα αυτα που πηρα..

Aυτό το κατάλαβα. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι αν τα DVD τα διαβάζει μονάδα DVD του υπολογιστή ή ανεξάρτητος DVD player για την τηλεόραση.

τωρα ρε παιδες δεν ειμαι απαιτητικος χρηστης.. με τα 2.1 που ειχα και ηταν 10 watts, παλι μια χαρα ημουν, απλως πηρα αυτα επειδη τα αλλα μου ειχαν χαλασει και για να δω τι εστι 5.1 ... θα τα εφησω ετσι οπως εχει..

Καταλαβαίνω απόλυτα. ΄Αλλωστε προτάσεις σου κάνουμε μόνο. Το να γεμίσεις τώρα τον χώρο με αμέτρητα ηχειάκια (3 για PC και 6 για TV) δεν είναι και ότι καλύτερο. Για μένα ή θα το αφήσεις ως έχει ή θα μετακομίσεις το PC σε άλλο χώρο, όπου θα μπορείς να κάνεις και μια σωστή διάταξη σε surround ηχειάκια.

Δημοσ.

Παντως ρε λαζαρε πολύ π@υΤ@ν@ τον εχεις κάνει το χωρο...Βεβαια εχω δει και χειρότερα...Τυπος με aydigy 1[Τη καλή] και αρκετα καλά ηχεια 5' date='1 να τα χει βάλει όλα στη σειρά το ένα δίπλα στ'αλλο LOL:D μαμω τη διαταξη εχει φτιαξει...:)[/quote']

Yπερβολικό σε βρίσκω....απλώς το παλληκάρι ακούει μόνο ξαπλωμένος και έχει το ένα αυτί στον δεξί αστράγαλο και το αριστερό στο κεφάλι .....:D

Δημοσ.

τις ταινιες τις βλεπω στην τηλεοραση φυσικα, αλλα με video out.. το DVD Player ειναι του υπολογιστη..

οποτε οταν λεμε μπροστινα/πισω αριστερα/δεξια ηχεια, τωρα θα τα παρω με βαση την τηλεοραση;

Δημοσ.
τις ταινιες τις βλεπω στην τηλεοραση φυσικα' date=' αλλα με video out.. το DVD Player ειναι του υπολογιστη..

οποτε οταν λεμε μπροστινα/πισω αριστερα/δεξια ηχεια, τωρα θα τα παρω με βαση την τηλεοραση;[/quote']

Aφού βλέπεις τις ταινίες στην τηλεόραση, θα ήταν λογικότερο να επικεντρωθείς στην ιδεατή διάταξη των ηχείων γύρω από την TV. Τώρα αν είναι βαρετή η ταινία που βλέπουν οι άλλοι μπορείς πάντα να κάνεις διάφορες άλλες ταρζανιές στο PC για να τους κάνεις τα νεύρα κρόσσια :P

Δημοσ.

ε και εγω για γυρω απο την Tv τοση ωρα μιλαω. τεσπα παιδια, επειδη τα ηχεια δεν τα αλλαζω, ας κλειδωθει καλυτερα το θεμα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...