Προς το περιεχόμενο

Να πάω για 5.1;

akpe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hey ppl

Εδώ και λίγες ημέρες έχω αυτό το δίλλημα. Σκέφτομαι να πάω για την M-Audio Rev 5.1, και μαζί τα z-5500 της logitech. Έχω ενδοιασμούς ως προς το δωμάτιο, καθώς θα τα χρησιμοποιήσω για τον υπολογιστή και μόνο, ο οποίος είναι πάνω σε ενα γραφείο, με την πλάτη στον τοίχο...

Με λίγα λόγια

Αξίζουν τα 5.1 για gaming κ movies σε δωμάτιο, και "απλωμένα" σε χώρο 3x2? Ή να κοιτάξω προς 2.1 λύσεις; :)

Δημοσ.

505 WATTS!!!! απλωμενα σε χωρο 3χ2 = θα κουφαθεις οχι μονο εσυ, αλλα και οι διπλανοι σου ακομα και σε μετρια ενταση!!!

Δημοσ.

Σαν ένταση είναι υπερβολική για τέτοιο δωμάτιο, αλλα απο άποψη surround, σίγουρα αξίζει(ταινίες σίγουρα,games αν υποστηρίζονται απο το παιχνίδι).

Γιατί δεν σκέφτεσαι για λίγο μικρότερα ηχεία, ώστε να μην δώσεις τόσα πολλά λεφτά??

εκτός αν μετά τα βάλεις σε μεγαλύτερο δωμάτιο

Δημοσ.
Αξίζουν τα 5.1 για gaming κ movies σε δωμάτιο, και "απλωμένα" σε χώρο 3x2? Ή να κοιτάξω προς 2.1 λύσεις;

Αξίζει και για ταινίες και για παιχνίδια.

Τα παιδιά έχουν δίκιο όσων αφορά την ισχύ όμως, εκτός βέβαια αν ακούς και μουσική στον υπολογιστή τότε το κόστος θα είναι δικαιολογημένο. Εγώ με 88W RMS αν σε παιχνίδι ή ταινία τσιμπήσω λίγο την ένταση, αρχίζουν να πετάνε πεταλούδες στο στομάχι μου (από το subwoofer κυρίως).

Αν όμως υπάρχει δυνατό και καλό στερεοφωνικό για μουσική, δεν είναι και απαραίτητο τα κλικ των windows να ακούγονται σε όλο το σπίτι LOL. Θέμα γούστου είναι φυσικά, αλλά τα παιδιά εύλογα κοιτάζουν να σου γλυτώσουν λεφτά όσο γίνεται.

Δημοσ.

εγω με 70 watts, ακομα δεν το εχω βαλει πανω απο το 50% γιατι παντου διπλα στα ηχεια υπαρχουν γυαλινα πραματα και ειναι σιγουρο οτι θα σπασουν..

Δημοσ.
εγω με 70 watts, ακομα δεν το εχω βαλει πανω απο το 50% γιατι παντου διπλα στα ηχεια υπαρχουν γυαλινα πραματα και ειναι σιγουρο οτι θα σπασουν..

Αυτό εννοούσα λίγο πολύ. Αν όμως βάλεις να παίξει ένα audio CD ή κάνα mp3 και τσιτώσεις λίγο την ένταση, φαίνεται γρήγορα ότι οι αντοχές του είναι περιορισμένες. ΄Εχω προσωπικά σκεφτεί σοβαρά να πετάξω το στερεοφωνικό που δείχνει η ηλικία του και να πάρω απλά δυνατά ηχεία για τον υπολογιστή για αναπαραγωγή μουσικής. Να σημειώσω όμως ότι δεν έχω και γείτονες να ενοχλήσω LOL ;)

Δημοσ.

An exeis ta lefta giati oxi an kai o xoros einia mikros! Les oti den tha enoxleis ton kosmo alla mipos meneis me goneis i tpt tetoio?? Giati ego me 100W RMS kai ligo an ta anoikso i mana mou bgazei foties!!!

Δημοσ.

Με τις ρυθμίσεις των windows και του λογισμικού αναπαραγωγής στο μέγιστο, σε κλίμακα ρύθμισης των ηχείων από 1-9, το 3 είναι ιδανικό για παιχνίδια, 3-4 για ταινία και 4 για μουσική αρκετά δυνατή για να κάτσεις στο ενδιάμεσο των ηχείων χωρίς να κουφαθείς. Πάνω από τα 5 όμως αρχίζει να παραμορφώνει και δεν είναι αρκετό αν θέλεις να κάνεις ένα παρτάκι για παράδειγμα.

Ο δε χώρος δεν είναι μικρός, κάθε άλλο. Ενδεικτικά είναι όλα τα παραπάνω, απλά εξηγώ γιατί το σκέφτομαι για πιο δυνατά ηχεία. Φυσικά η ιδανική λύση θα ήταν ένα καλό καινούργιο στερεοφωνικό, αλλά για κάτι της προκοπής θα πληρώσω αρκετά περισσότερα από ότι για τα ηχεία.

Αυτό που έχω κάτα νου είναι ένα all-around media center, που θα επιτρέπει ικανοποιητική χρήση για παιχνίδια, αναπαραγωγή ταινιών, μουσικής κλπ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...