iccon Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 to prn scr den simainei tipota. Kanw save tin selida ston disko mou, tin allazw kai kanw na grafei oti theleis..
getsa Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Laptopmaniac νομίζω ότι δεν ξεκινήσατε σωστά αγοράζοντας parts έτσι ώστε να στήσετε επιχείρηση. Θα έπρεπε να ζητήσετε προσφορές απο σοβαρές εταιρίες για 20 pc και τα παρελκόμενα δικτυακά. Έτσι θα είχατε τουλάχιστον 3 χρόνια εγγύηση για όλο το pc και επιπλέον μία εταιρία να κυνηγάτε σε προβλήματα. Και θα τα παίρνατε οικονομικότερα απ' ότι τώρα...
gdevil Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Exo tin entyposi oti yparxei nomos pou leei oti den mporeis na poulas proion se alli timi apo auti pou diafimizeis alla den eimai 100% sigouros. Oso gia tous dikigorous min rotas mono se enan, giati ontos to poso gia ta dika tous dedodena einai asteio kai den prokeitai na vgaloun polla apo tin ypothesi sou. An itan 1000 i 1500 euro tha se parakalousan na tous anatheseis tin ypothesi. Sto INKA den katalava, rotises i oxi? I apopsi mou einai na kaneis mia epafi me INKA kai des ti se symvouleuoun kai isos na koitakseis kai synigoro politi. Pantos ontos to ilektroniko emporio stin ellada einai xalia!
Highlander Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Laptopmaniac νομίζω ότι δεν ξεκινήσατε σωστά αγοράζοντας parts έτσι ώστε να στήσετε επιχείρηση. Θα έπρεπε να ζητήσετε προσφορές απο σοβαρές εταιρίες για 20 pc και τα παρελκόμενα δικτυακά. Έτσι θα είχατε τουλάχιστον 3 χρόνια εγγύηση για όλο το pc και επιπλέον μία εταιρία να κυνηγάτε σε προβλήματα. Και θα τα παίρνατε οικονομικότερα απ' ότι τώρα... getsa, είχα ακριβώς την ίδια σκέψη. Ακόμα και σε μικρή εταιρία να πήγαινε, σίγουρα θα έπαιρνε καλύτερη τιμή από ότι σε Parts.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Επειδη βλεπω να λεμε για τα χαλια κυριως του e-shop ας αναφερθω και στα χαλια του infoshop. Εκανα παραγελλια το Logitech Cordless MX3100 απο το εν λογω σαιτ τη Τεταρτη 3/8 και ενω εγραφε για διαθεσιμοτητα εντος 1-2 ημερων. Σημερα λοιπον 5/8 και αφου δεν ειχα καμμια ενημερωση ειτε μεσω e-mail ειτε μεσω τηλεφωνου αποφασισα να τους παρω τηλεφωνο για να μαθω σε ποιο σταδιο βρισκεται η παραγγελια μου. Απο την ευγενεστατη κατα τα αλλα τηλεφωνητρια ενημερωθηκα οτι τελικα μολις ΣΗΜΕΡΑ θα παραλαβουνε το προιον που ειχα παραγγειλει και σε ερωτηση ποτε θα μου το στειλουνε μου απαντησε αοριστα ΑΠΟ Δευτερα. Κατι αλλο πολυ σημαντικο. Οταν παραγγγειλα το συγκεκριμενο προιον ειχε τιμη 109 ευρω που μαζι με τα μεταφορικα πηγαινε στα 115 ευρω. Σημερα μπαινοντας στο σαιτ βλεπω οτι ειχε πεσει η τιμη στα 102 ευρω. Ρωτοντας λοιπον σε ποια τιμη θα το παραλαβω τελικα μου απαντησε μα φυσικα στη παλια κυριε! Θυμιζω οτι ΣΗΜΕΡΑ θα παραλαβανε το προιον. Μετα απο ολα αυτα ακυρωσα τη παραγγελια μου και απευθυνθηκα στο e-shop οπου εκει ελπιζω να εχω καλυτερη τυχη και να μην δικαιωθουνε ολοι αυτοι που γραφανε ολα αυτα τα αρνητικα σχολια!
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Και κατι ακομη. Πριν απο καμποσες μερες ειχα παραγγειλει παλι το ιδιο προιον στο chipshop.gr και ενω στο σαιτ τους φαινοτανε οτι ειναι διαθεσιμο τελικα δεν το ειχανε. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ομως ειναι οτι σχεδον αμεσως μετα με πηρε ενας κυριος και με ενημερωσε οτι δεν το ειχανε και οτι θα το παραλαμβανανε σε 10 μερες ρωτοντας με αν θελω να ολοκληρωσω τη παραγγελια. Φυσικα απαντησα αρνητικα αλλα τουλαχιστον ειχανε την ευπρεπεια να με ενημερωσουνε οχι σαν τους κυριους του Infoshop.
dpolal Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Νομίζω ότι ξεκινήσατε λίγο στραβά την προσπάθεια. Η αγορά τόσον πολλών κομματιών από διαφορετικά καταστήματα μόνο πονοκέφαλο θα σας φέρει (όπως και έγινε ήδη, δυστυχώς). Το καλύτερο θα ήταν να αποτανθείτε σε ένα κατάστημα ή εταιρεία και να ζητάγατε προσφορά για 20pc + 1 server + υλικά δικτύωσης + switches + s/w, κλπ, όλα μαζί και με την σύνθεση που θέλατε. Σϊγουρα θα είχατε πάρα πολύ καλύτερες τιμές για όλο το πακέτο ΚΑΙ θα πέρνατε και τουλάχιστον 3+ χρόνια εγγύηση για όλα με επιτόπου επίσκεψη τεχνικού κλπ κλπ κλπ. Εννοείτε ότι για όλα θα εκδίδονταν τιμολόγια στο όνομα της επιχείρησης... Θα γλυτώνατε το μεγαλύτερο κόπο του στησίματος, την εγκατάσταση ίσως όπως και άλλα πολλά. Επίσης εννοείτε ότι και ΟΛΟ το s/w είναι κανονικά αγορασμένο με licences... Καλό κουράγιο πάντως...
laptopmaniac Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Δίκιο εν μέρει. >Το θέμα είναι ότι αρκετά απο τα parts τα είχαμε ήδη απο το παλιό net cafe του φίλου και απλά αγοράσαμε μητρικές κουτιά τροφοδοτικά μνήμες και επεξεργαστές... Άρα πείραμε πάλι parts.... :?
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Για να ολοκληρωσω την δικια μου περιπτωση οπως θυμαστε ειχα παραγγειλει το πληκτρολογιο μεσω e-shop Παρασκευη μεσημερι. Σαββατο απογευμα(!) με πηρε στο κινητο μου ενας κυριος και με ενημερωσε οτι η παραγγελια μου θα μου αποσταλει τη Δευτερα 11-1 το μεσημερι. Δευτερα στις 12 ηταν στα χερια μου και το πληκτρολογιο δουλευει στην εντελεια. Αυτα για να μην λεμε τα στραβα μονο αλλα και τα καλα!
cdcl01 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Αυτο που ξερω ειναι : " Το φτηνο το κρεας το τρωνε οι σκυλοι ". Συγγνωμη αλλα οταν προκειται για εππαγγελματικο σκοπο δεν θα ψαξω τον φτηνοτερο αλλα τον πιο αξιοπιστο και αυτον που μπορει να μου δωσει μια ολοκληρωμενη λυση απο pc μεχρι και την δικτυωση του και σιγουρα καποιον που μπορει να μου παρεχει και υποστηριξη πασις φυσεως. Σιγουρα οταν βλεπεις καποιον και σου λεει οτι κανει "ανακτιση δεδομενων δισκου" με €10 περισσοτερο αστειος μπορει να θεωρηθει παρα σοβαρος στη δουλεια του. Δηλαδη οι εταιρειες που κανουν data recovery ειναι χαζοι που χρεωνουν τετρακοσαρια και το πανε με το ΜΒ ή δεν θελουν πελατες? Τεσπα τα λαθοι πληρωνονται και εγω εχω καει απο τετοιους, απλα η ιδιωτης το διαπιστωνει πιο αργα απ'οτι μια εταιρεια...
laptopmaniac Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Παιδιά τσάμπα τόσος κόπος. Κανένας δικηγόρος δεν θέλει να ασχοληθεί με το θέμα εφόσον αφορά μόνο 100 ευρώ!!!! Το θέμα της εξαπάτησης δεν στέκει εφόσον δεν έχω τρόπο να αποδείξω ότι η τιμή στο site τους τότε ήταν κατά 5 ευρώ στο κομμάτι φθηνότερη κ.ο.κ..... :-x Αντε να πα να @#$%@#$^&$%&^ και οι δικηγόροι όλοι τα τσιράκια του καπιταλισμού. Αν είχα φάει εγώ 100 ευρώ απο το e-shop 100 μηνύσεις θα μου είχαν κάνει τα λαμόγια.... :-x
dim_b Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Δηλαδή τι να κάνει ο δικηγόρος; Να τους ζητήσει πίσω τα 100?; Αν δεν σου άρεσε η τιμή δεν έπρεπε να τους παραλάβεις. Είχε κανένα όπλο ο courier και σε υποχρέωσε να τους παραλάβεις και να του δώσεις περισσότερα χρήματα;
laptopmaniac Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Μάλλον χάσαμε το νόημα..Τα 100 ευρώ δεν είναι τόσο το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι η τακτική του ηλεκτρονικού εμπορίου. Υποτιμολογώ τις CPU και βαράω τα άλλα για να ψωνίζουν τα βλαχαδερά. Τα 100 ευρώ τα πήραν και μάλιστα στο τηλ που τους πήρα ήταν και θρασύτατοι...( Εμείς τόσο πουλάμε τους σκέτους επεξερεγαστές και αν σας αρέσει...και χάρη σας κάνουμε που σας τους στείλαμε...) Οι δικηγόροι που ρώτησα ενδιαφέρθηκαν μόνο για το ποσό (100 ευρώ ) και όχι για την απάτη. ( Μα το ποσό είναι μικρό που να πα να μπλέκεις τώρα...)Ας λήξει το θέμα εδώ πάντως. Απο μένα ακόμα μια κακή εμπειρία απο το e-shop.,......
jkont Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Μιας και λέτε για το e-shop θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Σας έτυχε να παραγγείλετε on-line και να δηλώσετε πιστωτική και μετά να σας στείλουν μύνημα πως θέλουν φωτοτυπία ταυτότητας και πιστωτικής να τους τα στείλετε με fax ;;; Εμένα αυτά μου ζητήσανε και τους έστειλα μύνημα ότι δε θέλω να μου στείλουν τίποτε γιατί αν είναι να πάω σε φωτοτυπάδικο και μετά να στείλω fax τότε για ποιά on-line αγορά μιλάμε ; Έχω αγοράσει από Ελλάδα και εξωτερικό με πιστωτική και τέτοια κουφά δεν μου ζητήσανε ποτέ.
sa1901 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Μιας και λέτε για το e-shop θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.Σας έτυχε να παραγγείλετε on-line και να δηλώσετε πιστωτική και μετά να σας στείλουν μύνημα πως θέλουν φωτοτυπία ταυτότητας και πιστωτικής να τους τα στείλετε με fax ;;; Εμένα αυτά μου ζητήσανε και τους έστειλα μύνημα ότι δε θέλω να μου στείλουν τίποτε γιατί αν είναι να πάω σε φωτοτυπάδικο και μετά να στείλω fax τότε για ποιά on-line αγορά μιλάμε ; Έχω αγοράσει από Ελλάδα και εξωτερικό με πιστωτική και τέτοια κουφά δεν μου ζητήσανε ποτέ. Nαι, τέτοια στοιχεία ζητάνε πολλά online shops. Δεν χρειάζεται να βγάλεις φωτοτυπία πάντως. Εγώ σκανάρω αυτά τα στοιχεία, σβήνω τα τελευταιά 2 block ψηφίων της κάρτας και τα στέλνω με e-mail. ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.