Προς το περιεχόμενο

ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ!!

laptopmaniac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ego pantos pou estisa 3 systimatakia apo to e-shop mia xara itane.

mesa se mia mera mou ta steilane (Athens-Larisa) kai doulevoun ola jet.

plus oti esosa kai merika euro.

einai na mi sou tyxei loipon...

Δημοσ.

OLA ta magazia ilektronikou emporiou exoun merika pragmata se times xamiles gia na travixoun kosmo me tin prooptiki oti autos pou tha to parei tha parei kai kati allo opote tha bgalei apo ekei.

Auto ginete PANTOU kai se katastimata kanonika.

Prin apo 10 meres eixe Opening stin poli mou o Sarafidis. Eixe mirasei xiliades diafimistika pou elegan oti eixe aircontition me 90 euro (timi xeftila). Otan piga na rwtisw mou eipe oti anagastika prepei na erthoun autoi na mou to perasoun me xrewsi 77euro. Ekana ti sxetiki fasaria kai mou to edwsan telika.

Yparxoun pantou auta. To thema einai emeis na mporoume na praxoume analoga.

Twra gia ton filo me ta CPU, se ena magazi kai 2-3 meres pisw na pas den egine tipota toso tragiko. Mporouses na steiseis ola ta ipoloipa parts kai na koumposeis sto telos tis cpu.

Eixes PANTA tin epilogi sou na ta steileis pisw kai na ta pareis apo alou me 2 meres diafora.(openmind opos eipes) kai na kerdizes 100 euro.

EPELEXES na ta kratiseis kai den se desmeve tipota na ta kratiseis - oute kan prokatavoli.

Δημοσ.

Παιδες για ψαχτειται λιγακι νομιζω οτι καποια προϊοντα μπορεισ να τα αντικαταστησεισ μεσα απο το web απο την στιγμη που ειναι σε εγγυηση. Οταν θελετε να αγορασετε κατι ψαξτε πρωτα μηπως αλλαζει απευθειας απο την μαμα εταιρεια και μπορειται να παρακαμψετε τους μεσαζοντες οποτε θα μπορουμαι να αγοραζουμε ελευθερα οτι θελουμε και απο οπου θελουμε. ζωντανο παραδειγμα η lg-plextor-oloi oi skliroi.

για δειτε το λιγακι και τα λεμε.

Δημοσ.

Γι αυτο ο κοσμος παει πλαισιο. Ξερει εξαρχης οτι θα πληρωσει παραπανω. Αλλα ως εκει. Τουλαχιστον ξερει τι θα πληρωσει. Δεν το παιζουν και καλα 'φτηνοι' και οταν ερθει το courier να πληρωνεις αλλα αντι αλλων...

Oxi kai plaisio... Opou alou theleis alla oxi ekei. OLES oi sinalages pou eixa mazi tous mexri kai ton oktovrio itan moufa!

Twra an allaxe kati meta ton oktovrio... den xerw.

Δημοσ.
OLA ta magazia ilektronikou emporiou exoun merika pragmata se times xamiles gia na travixoun kosmo me tin prooptiki oti autos pou tha to parei tha parei kai kati allo opote tha bgalei apo ekei.

Auto ginete PANTOU kai se katastimata kanonika.

Prin apo 10 meres eixe Opening stin poli mou o Sarafidis. Eixe mirasei xiliades diafimistika pou elegan oti eixe aircontition me 90 euro (timi xeftila). Otan piga na rwtisw mou eipe oti anagastika prepei na erthoun autoi na mou to perasoun me xrewsi 77euro. Ekana ti sxetiki fasaria kai mou to edwsan telika.

Yparxoun pantou auta. To thema einai emeis na mporoume na praxoume analoga.

Twra gia ton filo me ta CPU' date=' se ena magazi kai 2-3 meres pisw na pas den egine tipota toso tragiko. Mporouses na steiseis ola ta ipoloipa parts kai na koumposeis sto telos tis cpu.

Eixes PANTA tin epilogi sou na ta steileis pisw kai na ta pareis apo alou me 2 meres diafora.(openmind opos eipes) kai na kerdizes 100 euro.

EPELEXES na ta kratiseis kai den se desmeve tipota na ta kratiseis - oute kan prokatavoli.[/quote']

Καλά τώρα μας κάνεις πλάκα?

Δεν με δεσμεύε τίποτα να τα κρατήσω? Εκεί είναι το θέμα ή η κοροιδία που κάνουν στον κόσμο. Αν διαβάσεις καλά θα δεις ότι την ίδια διαδικασία ακολουθούν και τα oneway αλλά και το mgmanager που πήρα και ρώτησα και πόσα άλλα που δεν πήρα!

Αυτό που είναι ανήκουστο είναι ότι τελικά τα έστειλαν με προσαύξηση 5 ευρώ στο κομμάτι απο την τιμή που είχαν και εξακολουθούν να έχουν στο site τους.

Αυτό που τελικά μετράει είναι η κοροιδία που κάνουν στον καταναλωτή.

Και το να μείνει ένα net cafe 4 μέρες κλειστό είναι πολύ χρηματοβόρο και θα στοίχιζε περισσότερο απο 100 ευρώ.

Ξαναλέω το πρόβλημα είναι ότι μας αντιμετωπίζουν σα χάνους!

Αν εσένα αυτό σου αρέσει οκ. Εγώ σήμερα θα τους πάρω τηλ. να τους ξεχέσω και αν μου κάνουν νερά θα τους τραβήξω όσο δεν πάει άλλο.

Μπας και βάλουν μυαλό......

Δημοσ.

laptopmaniac, άσχετα από το πρόβλημα που αντιμετώπισες με το ηλ.κατάστημα, φρόντισε να έχεις νόμιμο λογισμικό για να μην σε καρφώσει κάποιος συνάδελφός σου, ως συνήθως...

Δημοσ.

Den eipa na min kaneis tipota.

Fisika kai den maresei. Opos egrapsa apo to plaisio eixa ta idia k egw kai den xanapsonisa.

Alla otan exeis na stiseis 20 mixanimata(apo arxi me katsavidi..) pou theleis 2 meres na ta bidoseis tote i kathisterisi tou les einai akomi mikroteri giati mexri na ta vidoseis ola, 1-2 meres akomi gia ta cpu peripou. (den prokeite gia anavatmisi net cafe alla gia neo)

Tespa den einai auto to thema ousiastika alla i antimetopisi.

Kala tha kaneis kai na to travixeis oso paei.

Auto pou ithela na pw einai oti mporouses na peis stin courier kratiseta gia 1 mera, partous tilefono kai pes tous oti alli i timi sto site kai ali ston courier.

An girizan pisw to kostos tha to eixe to e-shop. Den tous simfere kai fantazome itan kali baros (20+ euro metaforika)

Panta exoume epiloges prin tin patisoume arkei na skeftomaste psixrema.

Δημοσ.
laptopmaniac[/b'], άσχετα από το πρόβλημα που αντιμετώπισες με το ηλ.κατάστημα, φρόντισε να έχεις νόμιμο λογισμικό για να μην σε καρφώσει κάποιος συνάδελφός σου, ως συνήθως...

Highlander I know....Αλλά το νετ καφέ είναι φίλου όχι δικό μου...Εγώ μηχανικός είμαι... :grin:

Δημοσ.

Σήμερα μίλησα με ένα δικηγόρο και αυτά που μου είπε ήταν αποκαρδιωτικά....Που να μπλέξεις τώρα για 100 ευρώ και άλλα γνωστά...Αυτοί έχουν άκρες και τέτοια. Θα παρακαλούσα όποιον μπορεί να βοηθήσει να το κάνει. Με έχει φρικάρει πιο πολύ η απαράδεκτη συμπεριφορά τους και όχι τόσο το ποσό.

Και εξακολουθούν να έχουν στο site την ίδια τιμή που είχαν..... :-x

Δημοσ.

Eκεί και αν δεν έβγαλα άκρη...Ο δικηγόρος μου είπε πως αυτοί ασχο΄λούντε κυρίως με γάλατα.... :?

Ρε σεις δεν μπορώ να βρω το δίκιο μου :-x

Δημοσ.

Tότε η μόνη λύση είναι και η πιο ακραία! Καταγγελία μέσω τηλεόρασης! Πάρε τηλέφωνο σε κάνα ALTER, δώσε αντίγραφα όλα τα στοιχεία που έχεις και να δεις για πότε πέρνει δημοσιότητα το θέμα. Πέσατε θύματα εσείς και πόσοι άλλοι ακόμη είναι που κι αυτοί δεν έχουν βγάλει άκρη ακόμη και το ψάχνουν. Τουλάχιστον εσείς να κάνετε το πρώτο βήμα αν το έχετε βάλει πείσμα! :grin:

Αλήθεια σκέφτηκες να αλλάξεις δικηγόρο; Δοκίμασέ το, γιατί μου φαίνεται ο δικός σου δεν έχει διάθεση για τρέξιμο! :neutral:

Δημοσ.

Για καταγγελίες σχετικά με δικαιώματα καταναλωτή, θα πρότεινα να προτιμήσετε τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης. Είναι περισσότερο ενημερωμένοι από το INKA και κάνουν περισσότερες κινήσεις, όπως τηλέφωνα, δικηγόρους κλπ.

Δημοσ.

Τελικά επικοινώνησες με το e-shop.gr; Άν ναι, τι σου είπαν;

Θα σου πρότυνα πρώτα απ'όλα να πας στην σελίδα του e-shop.gr και να πάρεις φωτογραφία του deskop σου. Αργά ή γρήγορα θα το αλλάξουν και δεν θα μπορείς να αποδείξεις ότι πρίν η τιμή ήταν λιγότερη...

Κάτι τέτοιο έσωσε και εμένα...

e-shop.gr ~ Το πιο ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ηλεκτρονικό κατάστημα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...