Προς το περιεχόμενο

ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ!!

laptopmaniac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένας φίλος προσπαθεί να στήσει ένα internet cafe....Μέχρι εδώ όλα καλά. 20 τα μηχανάκια που θα μπούν + ο server.

Επειδή έχω γνώσεις στο θέμα αποφάσισα να τον βοηθήσω και εδώ αρχίζουν τα παρατράγουδα...

Αποφασίζουμε με την βοήθεια του skroutz να αγοράσουμε τα parts απο online μαγαζιά και να τα στήσουμε μόνοι μας για οικονομία.

1. Pentium 4 3.0 to πιο φθηνό το computer 4u με 171 αλλά μετά το τηλ. μας ανακοίνωσε ότι δεν πουλάει μόνο επεξεργαστές αλλά μόνο μαζί με άλλα parts!!

Επόμενο μαγαζί e-shop με 171.8 απάντηση η ίδια....

mgmanager μια απο τα ίδια.....

Μετά που απελπιστήκαμε και αφού απειλήσαμε με μύνηση στο e-shop στο οποίο παρεπιπτώντος η συνομιλία μας καταγραφόταν(?) για λόγους δικής μας ασφάλειας (?) μας έστειλε αντικαταβολή τους επεξεργαστές 5 ευρώ πιο ακριβούς!!!!! :-x . Τα τιμολόγια απο το e-shop με την ημερομηνία πάνω υπάρχουν και όποιοσ ενδιαφέρεται μπορώ να του τα στείλω mail.

Τι να πώ......

Τα υπόλοιπα parts τα πείραμε απο openmind λόγω πολύ καλής τιμής στη μητρική Asus P4-s800d-x που μας έκανε και για το server που τον πήραμε σε 2 μέρες ενώ το e-shop μας είπε σε 10!!!!Στους επεξεργαστές το openmind ήταν ακριβό(179) και γι αυτό μπήκαμε στην διαδικασία αυτή που τελικά μας ήρθε το ίδιο...

Sorry για το μεγάλο post αλλά έχουμε αγανακτήσει!!!

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και μη μου πει κανείς τίποτα για συκοφαντική δυσφήμιση.....Τα στοιχεία είναι όλα διαθέσιμα και όποιος θέλει τα έχει.

Μανούρα στο e-shop κάναμε ήδη.

'Επρεπε να την κάνουμε . Να μην πώ για τις μπούρδες των πωλητών...Ο ένας έλεγε δεν έχουν σε στοκ, ο άλλος ότι δεν μπορούν να τα στείλουν στην τιμή αυτή .... τι να πώ. Τα points τους μαράνανε...

Δημοσ.

προτείνω να βρούμε ξένα ι σοπς και να κάνουμε μαζικές παραγγελίες........

να συνέλθουν τα μαγκάκια των ελλ. καταστημάτων λίγο........

Δημοσ.

Δυστυχώς θα έχουμε προβλήματα με τις εγγυήσεις. Αυτό που κάνουν όμως να υποτιμολογούν τους επεξεργαστές και να χτυπάνε τα άλλα parts είναι απο τα άγραφα.

Μεγάλο καραγκιοζιλίκι....

Δημοσ.

Τελικά τα παράπονα για το e-shop πληθαίνουν μέρα με τι μέρα! Μια αναζήτηση να κάνεις εδώ μέσα και θα βρεις δεκάδες θέματα για το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα! :shock: :D

Δημοσ.

Το ξέρω ρε γμτ... Τι να κάνω όμως έχω σαλτάρει με την φάση αυτή! Μας έστειλαν τα CPU με 5 ευρώ διαφορά στο κομμάτι απο την online τιμή...5χ20=100 ευρώ διαφορά!!!!

Και το μάθαμε όταν ήρθε ο κούριερ!

Το ωραίο θα ήταν να μην τους παραλάβουμε αλλά έλα που τους βιαζόμαστε.

Απο το κακό στο χειρότερο...Και είχα πει να μην ξαναψωνίσω απο εκεί....Πήγαμε να κάνουμε οικονομία και την πατήσαμε σα μαμακεςς....

Δημοσ.

Παρτε τους ενα τηλεφωνακι και ζητηστε τα κλεψιμεικα πισω... αλλιως πειτε τους πως το ΥΕΕ (το παλιο ΣΔΟΕ) θα ενδιαφεροταν πολυ να τους κανει μια επισκεψη. Αν τα μασησουν τοτε πολυ απλα πατε στο ΥΕΕ και ρουφιανεψτε αφοβα.

Παντως, δεν μπορω να καταλαβω τι παει να πει "δεν πουλαω μονο επεξεργαστη..." Καταγραφη την συνομιλια και αμα θελουν ας μην στειλουνε. Απο την στιγμη που τους εχουν στην λιστα των προιοντων οφειλουν να πωλησουν το προιον.

Και εμενα μου εχει τυχη μια φορα να τραβιεμαι με e-shop εξωτερικου, αλλα μολις αρχισα να μιλαω για δικηγορους, μηνυσεις και λοιπα.... ξαφνικα στρωσαμε. Δεν ειναι αναγκη να υλοποιησετε απειλες... αρκει να γινετε πιστευτοι ;)

Δημοσ.

Τελικα αποδεικνυεται-ειδικα στην ελλαδα της απατεωνιας και της αρπαχτης-οτι το φτηνο είναι εν τελει ακριβο...

Γι αυτο ο κοσμος παει πλαισιο. Ξερει εξαρχης οτι θα πληρωσει παραπανω. Αλλα ως εκει. Τουλαχιστον ξερει τι θα πληρωσει. Δεν το παιζουν και καλα 'φτηνοι' και οταν ερθει το courier να πληρωνεις αλλα αντι αλλων...

Και το skroutz αν και φανταστικη προσπαθεια και συλληψη, τελικα δεν ξερω αν αποδιδει ολη την πραγματικοτητα. Γιατι μιλαμε για ελλαντα, ελληνικη πραγματικοτητα.

'Χτυπαει'-και καλα- ο αλλος την τιμη, αλλα αμα το ψαξεις λιγο παραπανω....αστα, βγαινουν ολα στην φορα(ναι, δεν εχω στοκ, να δουμε τι μπορουμε να κανουμε κλπ)

Δημοσ.

axa, καταλαβανε οτι χανουνε μεγαλο ποσοστο των πελατων τους, για αυτο και αρχισανε τις διαφημισεις στην τηλεοραση! για να βρουν νεα θυματα.. αλλα δεν θα τους περασει!!

Δημοσ.

'Χτυπαει'-και καλα- ο αλλος την τιμη' date=' αλλα αμα το ψαξεις λιγο παραπανω....αστα, βγαινουν ολα στην φορα(ναι, δεν εχω στοκ, να δουμε τι μπορουμε να κανουμε κλπ)[/quote']

Μου θυμίζει τη φορά που είχα δει laptop στο site του @shop και τους έστειλα email για να επιβεβαιώσω τιμή και διαθεσιμότητα για 2 κομμάτια. Στην απάντηση που έργαφαν ότι είναι διαθέσιμα και ότι η τιμή "μέχρι χθες" ήταν 599,00 Euro. Την επομένη η τιμή του συγκεκριμένου laptop φαινόταν αυξημένη (αν θυμάμαι καλά πέρίπου 30 Εuro)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγω πλεον οτιδηποτε χρειαστω για τους υπολογιστες μου το αγοραζω απο το εξωτερικο. Μου ερχεται μεσα σε 2 ημερες με ups ή dhl και δουλευει ρολοϊ. Τελευταια αγορα που εκανα ηταν απο την crucial μνημη για το λαπτοπ μου 1stick * 1GB@266Mhz στη λογικη τιμη των 149ε (15ε στην τιμη αυτη ειναι τα μεταφορικα απο αγγλια).

Εχει καταντησει αηδια πλεον να ζητας κατι στο x,y καταστημα και επειδη δεν το εχει (ενω το διαφημιζει στο site του) να ξενερωνεις με τις δικαιολογιες που ακους απο τους πωλητες και να νευριαζεις επειδη θελουν ντε και καλα να σου πουλησουν καποιο αλλο εξισου καλο προιον σε μικροτερη τιμη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...