Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με sata seagate baracuda 300g

botsaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χτες αγόρασα έναν sata seagate baracuda 300giga. Τον συνέδεσα κανονικά στο

sata κ στην τροφοδοσία αλλά όποτε πάω να ανοίξω τον pc αυτός δίνει ρεύμα για

ενα second και σταματάει. Αν αποσυνδέσω από την τροφοδοσία τον καινούριο σκληρό ξεκινάει κανονικά. Δοκίμασα να αποσυνδέσω dvd και άλλους σκληρούς μήπως δεν έφτανε το ρεύμα (420 W) αλλά τίποτα. Εκτός από το προφανές ότι έχει κάποιο πρόβλημα ο σκληρός, έχει κανένας καμμιά ιδέα αν είναι κάτι άλλο πριν τον πάω πίσω?

Δημοσ.

1.To BIOS ton vlepei?

2.Dokimase na exei epanw mono DVDrom kai ton 300 kai na kaneis egkatastash WinXP.

An ola phgainoun ok tote kati paizei me thn mobo.

Profanws otan fortwnetai me polles suskeyes,ta paizei! :)

Δημοσ.

Όταν συνδέσω τον seagate δεν ανοίγει καθόλου ο υπολογιστής. Ανάβει για ένα δευτερόλεπτο κ σβήνει.Οπότε δεν ξέρω αν θα τον δει το bios.

Δημοσ.

Κατα την εκκίνηση οι δισκοι στιγμιαία τραβάνε πολύ ρευμα. Αν το τροφοδοτικό σου αρχισε να γερνάει δεν μπορεί να δώσει το ρεύμα που χρειάζεται γι' αυτο και το "κρέμασμα"

Εμένα όταν μου χάλασε το τροφοδοτικό ξεκινούσε το σύστημα μόνο με αποσυνδεδεμένο το δίσκο...

Αν έβαζα τον δίσκο "έπεφτε". Εσένα με άλλους δίσκους δουλεύει ok?

Δοκίμασες να βάλεις τον καινούριο σε άλλο PC?

Οι άλλοι δίσκοι σου είναι όλοι Seagate? Ή έχεις και καναν WD secondary? Τoν έχεις βάλει τον καινούριο σε δικό του αποκλειστικό channel ?

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι το σύστημα είναι ιδιαίτερα βαρύ. Το τροφοδοτικό είναι 420 Watt καινούριο. Θα δοκιμάσω να τον βάλω σε κάποιο άλλο pc κ θα σας πω.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Kalispera, exw kai egw to idio akrivws provlima. Agorasa proxthes apo to plaisio Thessalonikis ton Seagate 300 GB (7200rpm, 8MB buffer, SATA) (155euro). Afoy ton syndesa kanonika kai dokimasa na anoiksw ton (sxetika kainoyrio) ypologisti moy eida oti den anoigei!! Vgazw loipon ton kainourio skliro kai to pc anoikse kanonika!! Sti sinexeia ksanasindesa ton Seagate kai paratirisa oti to pc anoigei gia elaxisto xrono, kanei enan periergo thorivo kai ksanaklinei.. Opws eida kai apo ton 'botsaris' to provlima den einai memonomeno! Kanoyme kati lathos h eprepe na parw Western... ? ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...