Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Υποτιτλους για το καινουριο επισοδιο FAMILY GUY??? μπα εε..οχι πως εχω προβλημα αλλα μερικα βλαχικα αμερικανικα δεν τα πιανω.

Και να βρεις υποτιτλους δεν νομιζω να είναι τοσο αστείο, γιατι κάποιες εκφρασεις δεν μεταφραζονται...Κα' τα αλλα η σειρά είναι απ΄τις καλύτερες αμερικανικες, καμια σχεση με τα τραγικά Simpsons κα. To επόμενο επισόδιο μαλλον είναι βασισμένο στον Peter, οπότε αναμενεται πολυ λιώσιμο..

Δημοσ.
η σειρά είναι απ΄τις καλύτερες αμερικανικες, καμια σχεση με τα τραγικά Simpsons κα.

WHAT?!

Τόλμησες να βάλεις στην ίδια πρόταση το Family Guy με τους Simpsons, και αντί να πλύνεις το πληκτρολόγιο σου στα πλήκτρα F,a,m,i,l κτλ, αποκάλεσες τραγικούς τους Simpsons, την καλύτερη σειρά όλων των εποχών;!

Πόσο μάλλον που το Family Guy έχει ξεπατικώσει όλα τα σενάρια των Simpsons.

Κάτσε να φτάσει τις 20 σεζόν με δικά τους αστεία (γιατί από τις 5 πρώτες που έχω δει, αφαιρώ τις 2 τουλάχιστον που είναι αντιγραφή από Simpsons) και ξανασυζητάμε για Family Guy.

A, επίσης τα αστεία του Family Guy είναι άσχετα μεταξύ τους. Καμία συνοχή. Δηλαδή ότι τους κατεβαίνει, το γράφουν και έχουν και ένα βασικό story έτσι για να περνάει η ώρα ("this is worse than the time that..." και κοπανάνε ένα άσχετο). Δηλαδή ούτε καν οι ίδιοι δεν παίρνουν τον εαυτό τους στα σοβαρά.

Και το συγκρινείς με τη σειρά που έχει κάνει σκόνη το αμερικάνικο όνειρο, έχει κοινωνικά, πολιστικά, πολιτικά, οικολογικά μηνύματα και άλλα πολλά; Τέλος πάντων αυτοί που το γράφουν έχουν και μια εξυπνάδα να σχολιάσουν πέντε πράγματα, δεν κάθονται απλά και χαχανίζουν με ότι αστειάκι τους κατέβει στην κούτρα.

Είσαι απλά φάουλ.

Δημοσ.

manuel please μη ξεκινήσει flame, μάλλον μιλάει για τα τωρίνα simpsons που έχουν πέσει τραγικά

φυσικά simpsons είναι η καλύτερη σειρα (γενικώς) αλλά είναι στην 20η σαιζόν ενώ το family guy στην 7η, και το τελευταίο τώρα είναι πιο fun

Δημοσ.
manuel please μη ξεκινήσει flame, μάλλον μιλάει για τα τωρίνα simpsons που έχουν πέσει τραγικά

φυσικά simpsons είναι η καλύτερη σειρα (γενικώς) αλλά είναι στην 20η σαιζόν ενώ το family guy στην 7η, και το τελευταίο τώρα είναι πιο fun

Εγώ συνέχεια τα σχόλια που ακούω για σειρές που παίζονται αυτόν τον καιρό, είναι ότι έχουν πέσει, έχουν γίνει τραγικές, δεν έχουν αυτό που είχανε. Μόλις περάσουν μερικά χρόνια όμως, αρχίζουμε πάλι τα "εκείνες ήταν καλές σεζόν, τώρα είναι τα χάλια". Εγώ δε βλέπω κανένα τραγικό πέσιμο στους Simpsons, όπως ήταν, είναι, μερικά μάλιστα επεισόδια είναι απλά φανταστικά.

Όσο για το Family Guy, εδώ μέσα τα περισσότερα σχόλια λένε για το χάλια πρώτο επεισόδιο.

Πολύ απλά όταν έχεις δει 150 επεισόδια μαζεμένα, δε θυμάσαι ότι από αυτά τα 40 μπορεί να ήταν τοπ, τα 80 απλώς καλά και ότι υπήρχαν και 30 που δεν ήταν και τίποτα το ιδιαίτερο. Τα βάζεις όλα στο ίδιο τσουβάλι. Όταν όμως τα βλέπεις ένα-ένα, ε, δεν ξέρω και εγώ τι περιμένει να δει ο καθένας από το ένα επεισόδιο (συμπιεσμένα όλα τα αστεία των προηγούμενων 150 μήπως; ), οπότε αρχίζουμε τα "ε, χάλασε η σειρά, μάπα κτλ"

Δεν έχω ακούσει ποτέ κάποιον, να βρίσκει τα μεμονωμένα επεισόδια που βλέπει αυτόν τον καιρό, καλύτερα από τα "πακέτα επεισοδίων" που έβλεπε τον πρώτο καιρό που ασχολήθηκε με μια σειρά (ή από τα "πακέτα" που δημιουργήθηκαν αργότερα, όταν έκατσαν πια μέσα μας τα επεισόδια).

Αυτό σαν γενικό σχόλιο. Όσον αφορά τη σύγκριση, θα προσπαθήσω να αποφύγω το flame, αλλά δεν υπόσχομαι τίποτα αν δε μειωθούν οι χαρακτηρισμοί :devil:

Δημοσ.

καταλαβαίνω τι λες για simpsons αλλά επιμένω ότι έχει πέσει το επίπεδο. Στο κάτω κάτω κριτική τρώνε και στην αμερική που τα βλέπουν ένα-ένα 20 χρόνια τώρα. Απλά βλέπω μεμονωμένα επεισόδια από τις πρώτες 10 seasons και είναι θειλες

Και για το συγκεκριμένο επεισόδιο simpsons ήταν πλήρως ασθενές και αδιάφορο

Δημοσ.
WHAT?!

ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ

Εμένα πάντως τα simpsons δεν μπορούν να μου προσφέρουν το ίδιο γέλιο με αυτό του Family guy.

A, επίσης τα αστεία του Family Guy είναι άσχετα μεταξύ τους. Καμία συνοχή. Δηλαδή ότι τους κατεβαίνει, το γράφουν και έχουν και ένα βασικό story έτσι για να περνάει η ώρα ("this is worse than the time that..." και κοπανάνε ένα άσχετο). Δηλαδή ούτε καν οι ίδιοι δεν παίρνουν τον εαυτό τους στα σοβαρά.

Οσο αφορά την συνοχή..ετσι ειναι αυτή η σειρά και εκει είναι και το χιουμορ της.

Πόσο μάλλον που το Family Guy έχει ξεπατικώσει όλα τα σενάρια των Simpsons.

Κάτσε να φτάσει τις 20 σεζόν με δικά τους αστεία (γιατί από τις 5 πρώτες που έχω δει, αφαιρώ τις 2 τουλάχιστον που είναι αντιγραφή από Simpsons) και ξανασυζητάμε για Family Guy.

Στο ίδιο κανάλι είναι..Το ίδιο γίνεται με το American Dad και το ίδιο θα γίνει με το Cleveland show. Αλλά για να λέμε την αλήθεια χωρίς τα Simpsons δεν θα υπήρχαν τα άλλα

Δημοσ.
Στο ίδιο κανάλι είναι..Το ίδιο γίνεται με το American Dad και το ίδιο θα γίνει με το Cleveland show. Αλλά για να λέμε την αλήθεια χωρίς τα Simpsons δεν θα υπήρχαν τα άλλα

Τι σχέση έχει που είναι στο ίδιο κανάλι; Τα άλλα δύο τα κάνει ο ίδιος δημιουργός, άλλο να κλέβεις τον εαυτό σου και άλλο να κλέβεις κάποιον άλλο.

picture1ya7.th.jpgthpix.gif

Δημοσ.
Τι σχέση έχει που είναι στο ίδιο κανάλι; Τα άλλα δύο τα κάνει ο ίδιος δημιουργός, άλλο να κλέβεις τον εαυτό σου και άλλο να κλέβεις κάποιον άλλο.

:lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.

Το Family guy εχει να κανει περισσοτερο με inside jokes το τι γινεται στην αμερικη αυτην την στιγμη, δεν ειναι ολοι που θα καταλαβουν τα jokes> Το simpsons ειναι σε αλλη κατηγορια, παραπανω για enterntainment purposes. Το family guy EXEI ΔΙΚΟ της κοινο, παρα το Simpsons που σχεδον ολοι το βλεπουν, αφου ειναι πανο απο 20 χρονια στην tv. Η κατι ετσι.

Το family guy το cancellaran γυρο στο 4 σεσον αν θυμαμε καλα, αλλα επειδη ειδαν οτι τα Dvd BOX SETS πουλουσαν σαν τρελλα, και διαδιλοσαν η φαν να ξανα φερουν την σειρα, το καναν. Το simpsons χωρις προβληματα...εγινε καλυτερο και καλυτερο μεχρι περιπου στο 17 σεσον, που απο κει και περα αναρωτιεσε αν δεν εχουν κατι καινουργιο να δειξουν. Παντως, και τα 2 βλεπω, και τα σιμπσονς τα βλεπω και τα RERUNS μπορει και 5 -6 φορες το καθε σεσον, δεν τα βαριεσε! Πεθενω στο γελιο παντως και με το ΦΑΜΙΛΥ γκαι.

Δημοσ.

Με την ίδια λογική και το Simpsons αντιγραφή είναι.... ή μήπως είναι η πρώτη τηλεοπτική σειρα που παρουσιάζει την ζωή μιας οικογένειας??

Μπορώ και εγώ να βάλω μια εικόνα απο την σειρά "Παντρεμένοι με παιδιά" και να πω οτι απο εκεί αντιγράφουν οι simpsons.

Δημοσ.
Με την ίδια λογική και το Simpsons αντιγραφή είναι.... ή μήπως είναι η πρώτη τηλεοπτική σειρα που παρουσιάζει την ζωή μιας οικογένειας??

Μπορώ και εγώ να βάλω μια εικόνα απο την σειρά "Παντρεμένοι με παιδιά" και να πω οτι απο εκεί αντιγράφουν οι simpsons.

Πράγματι το Παντρεμένοι με παιδιά ήταν η πρωτοπόρα εκπομπή που παρουσίαζε μια dysfunctional αμερικάνικη οικογένεια. Από κει και έπειτα όμως, οι ομοιότητες με τους Simpsons είναι ελάχιστες (με πρώτη και βασικότερη - τεράστια διαφορά, ότι το ένα είναι animation), ενώ οι ομοιότητες Family Guy και Simpsons είναι περισσότερες απ' ότι θα 'πρεπε.

πχ:

http://www.youtube.com/watch?v=xYdDwF6we1s

Δημοσ.

2-3 λεπτά κλεμμένου υλικού δεν είναι και τίποτα το σπουδαίο. Αλλωστε πάντοτε υπήρχαν μορφές «δανεισμού» στην τέχνη.

Αυτό που έχει σημασία είναι το αποτέλεσμα που είναι ένα τελείως διαφορετικό στυλ χιούμορ στην προκειμένη περίπτωση.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ξεκίνησε αυτή η διαμάχη των καρτουν... και μάλιστα ξεκίνησε απο τους ίδιους τους δημιουργούς.

Με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν και ανάλογες διαμάχες οπαδών που «πλακώνονται» σε διάφορα φόρουμ ή στο youtube με βάση την λογική «αφού το λεει ο Groening ή Trey Parker» έχει δίκιο... λες και είναι κάποιοι γκουρού που πρέπει να ακολουθούμε.

Δημοσ.

Έλα ρε Σεθ... Έλα ρε λεβέντη... Φτιάχ'τα λίγο τα πράγματα.....

Ααααχ, πότε θα ξαναδούμε πρώτη - δεύτερη σεζόν πάλι;... Ποτέ, ε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...